gergolabs Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Nekem is igy kezdődöt, villogta a 12-őt meg a 169-et csak néztem, mert jó volt nekem is. Aztán a villogás megszünt, és hirtelen 22-fok lett odakinn! Már majdnem ledobáltam a bundát, de aztán gyanút fogtam. Levettem a jeladót, nézegettem, piszkálltam, semmi változás, 16-fok, 23, 14. Össze-vissza. Már elkönyveltem, hogy vennem kell egyett, aztán hirtelen megjavult. Most jó, X-akták. :) Várj, még eljön a nap, amikor végleg feladja! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
havlu Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sziasztok! Látom itt nagyon benne van mindenki a témába, ezért szerintem a legjobb helyen vagyok most. Szükségem lenne komplett BC-re bajuszkapcsolóval, és minden hozzá való kábellel, eszközzel...Nem tud esetleg valaki segíteni, hol keressek, esetleg nincs valakinek a sufniban??? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sziasztok! Látom itt nagyon benne van mindenki a témába, ezért szerintem a legjobb helyen vagyok most. Szükségem lenne komplett BC-re bajuszkapcsolóval, és minden hozzá való kábellel, eszközzel...Nem tud esetleg valaki segíteni, hol keressek, esetleg nincs valakinek a sufniban??? Köszönöm! Üdv! Talán a keres-kínál topicban kéne feltenni ezt a kérdést. Ebként, bontóban próbáld meg. Vagy a Futó Gabi bácsinál. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Látom itt nagyon benne van mindenki a témába, ezért szerintem a legjobb helyen vagyok most. Szükségem lenne komplett BC-re bajuszkapcsolóval, és minden hozzá való kábellel, eszközzel...Nem tud esetleg valaki segíteni, hol keressek, esetleg nincs valakinek a sufniban??? Most jut eszembe. Gabi féle BC-m van egy a polcon, ha érdekel keress meg. Ha mást is akkor más is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 hy jó lenne ha valaki segítene vennék egy motorvezérlöt astra f be c14nz 1,4benya mert így használhatatlan az autóm KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Adok - Veszek topicban nézz körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Adok - Veszek topicban nézz körül. esetleg vatera, netán ebay Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 hy jó lenne ha valaki segítene vennék egy motorvezérlöt astra f be c14nz 1,4benya mert így használhatatlan az autóm KÖSZI Lehet, hogy ez is az, rá kéne kérdezni, nem tudtam a száma alapján beazonosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 hy jó lenne ha valaki segítene vennék egy motorvezérlöt astra f be c14nz 1,4benya mert így használhatatlan az autóm KÖSZI Egyes források szerint jó bele a C16NZ-é is. Nem tudom, nem próbáltam még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Lehet, hogy ez is az, rá kéne kérdezni, nem tudtam a száma alapján beazonosítani. Szerintem 1.6-os lehet. C16NZ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Egyes források szerint jó bele a C16NZ-é is. Nem tudom, nem próbáltam még. Nem jó az 1.4- be a 1.6-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nem jó az 1.4- be a 1.6-os. Írtam vala, hogy nem tudom, csak hallottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Egyes források szerint jó bele a C16NZ-é is. Nem tudom, nem próbáltam még. Szerintem nem jó... Sőt, saját tapasztalatom szerint még a motorméret egyezése sem teljes siker. Én 3 motorvezérlőt próbáltam annak idején a C16NZ Kadettomba, mire egy jó lett. Mondjuk nálam az ABS vezérlő okozott problémát, mert az is az ECU-ban van (ha jól tudom), és az első kettőben amit próbáltam nem volt benne (ha minden igaz)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Gábor, az lenne a kérdésem, hogy a BC-m nullázható km-számlálója meddig tud elszámolni, csak 3 digites, vagy tovább is megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Gábor, az lenne a kérdésem, hogy a BC-m nullázható km-számlálója meddig tud elszámolni, csak 3 digites, vagy tovább is megy? 4.1 formátum, tehát 9999.9km a méréshatár. Viszont ha jól emlékszem, a max trip idő 48 nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sziasztok , Hétvégén életemben először menetközben kigyulladt a sárga kontrollámpa Kipislogtattam : 28 -as hibakód - befecskendező szelep 4 - feszültség túl magas Ez mit jelent ? konkrétan az injektor meghibásodását ? Vagy valami hiba " előjele "ez a hibakód ? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Sziasztok , Hétvégén életemben először menetközben kigyulladt a sárga kontrollámpa Kipislogtattam : 28 -as hibakód - befecskendező szelep 4 - feszültség túl magas Ez mit jelent ? konkrétan az injektor meghibásodását ? Vagy valami hiba " előjele "ez a hibakód ? Köszi Miért írod be több helyre? Asszem FPepe már válaszolt is amott. Ráadásul ez nem BC téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 max trip idő 48 nap. Utána elmúlik teljesen? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Utána elmúlik teljesen? ;) Nem, dokihoz kell menni vele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Nem, dokihoz kell menni vele ;) ;) ;) :P Gabi! Mostanában fejleszted még a kütyüd? Vagy válság van? (nem mintha vennék, csak érdeklődöm.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Gabi! Mostanában fejleszted még a kütyüd? Vagy válság van? (nem mintha vennék, csak érdeklődöm.) Majd lesz új, ha lesz elég időm rá, de még nem tudom megmondani, konkrétan mikorra. Viszont az jóval többet fog tudni, és saját kijelzőt használ, univerzálisan minden márkába telepíthető lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Majd lesz új, ha lesz elég időm rá, de még nem tudom megmondani, konkrétan mikorra. Viszont az jóval többet fog tudni, és saját kijelzőt használ, univerzálisan minden márkába telepíthető lesz ;) Ez jól hangzik. ;) És ha majd hondát veszek akkor is lehetek ügyfél. ;) Mondjuk igazából a sima BC talán már kezd is idejemúlt lenni, mivel amibe be lehet építeni, azok nem mai járgányok. Vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Mondjuk igazából a sima BC talán már kezd is idejemúlt lenni, mivel amibe be lehet építeni, azok nem mai járgányok. Vagy rosszul gondolom? Legtöbbet G astrákba vittek, azok azért nem olyan öregek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Mondjuk igazából a sima BC talán már kezd is idejemúlt lenni, mivel amibe be lehet építeni, azok nem mai járgányok. Vagy rosszul gondolom? Jó is az főleg,ha gyárilag van benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 sziasztok na végre sikerült berakni a gépembe B.C.-t .Mondhatom nem volt annyira egyszerű de nem is nagyon ördöngős!!lényeg, hogy sikerült <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts