Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Board Computer

PetiGSI

Recommended Posts

Nekem is igy kezdődöt, villogta a 12-őt meg a 169-et csak néztem, mert jó volt nekem is. Aztán a villogás megszünt, és hirtelen 22-fok lett odakinn! Már majdnem ledobáltam a bundát, de aztán gyanút fogtam. Levettem a jeladót, nézegettem, piszkálltam, semmi változás, 16-fok, 23, 14. Össze-vissza. Már elkönyveltem, hogy vennem kell egyett, aztán hirtelen megjavult. Most jó, X-akták. :)

Várj, még eljön a nap, amikor végleg feladja! :rolleyes:

Megosztás:

• 1 month later...

Sziasztok!

Látom itt nagyon benne van mindenki a témába, ezért szerintem a legjobb helyen vagyok most.

Szükségem lenne komplett BC-re bajuszkapcsolóval, és minden hozzá való kábellel, eszközzel...Nem tud esetleg valaki segíteni, hol keressek, esetleg nincs valakinek a sufniban???

Köszönöm!

Megosztás:

Sziasztok!

Látom itt nagyon benne van mindenki a témába, ezért szerintem a legjobb helyen vagyok most.

Szükségem lenne komplett BC-re bajuszkapcsolóval, és minden hozzá való kábellel, eszközzel...Nem tud esetleg valaki segíteni, hol keressek, esetleg nincs valakinek a sufniban???

Köszönöm!

Üdv!

Talán a keres-kínál topicban kéne feltenni ezt a kérdést.

Ebként, bontóban próbáld meg. Vagy a Futó Gabi bácsinál. :D :lol:

Megosztás:

Most jut eszembe. Gabi féle BC-m van egy a polcon, ha érdekel keress meg. Ha mást is akkor más is. :D

Megosztás:

Egyes források szerint jó bele a C16NZ-é is. Nem tudom, nem próbáltam még.

Szerintem nem jó... Sőt, saját tapasztalatom szerint még a motorméret egyezése sem teljes siker. Én 3 motorvezérlőt próbáltam annak idején a C16NZ Kadettomba, mire egy jó lett. Mondjuk nálam az ABS vezérlő okozott problémát, mert az is az ECU-ban van (ha jól tudom), és az első kettőben amit próbáltam nem volt benne (ha minden igaz)...

Megosztás:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Sziasztok ,

Hétvégén életemben először menetközben kigyulladt a sárga kontrollámpa

Kipislogtattam : 28 -as hibakód - befecskendező szelep 4 - feszültség túl magas

Ez mit jelent ? konkrétan az injektor meghibásodását ?

Vagy valami hiba " előjele "ez a hibakód ?

Köszi

Megosztás:

Sziasztok ,

Hétvégén életemben először menetközben kigyulladt a sárga kontrollámpa

Kipislogtattam : 28 -as hibakód - befecskendező szelep 4 - feszültség túl magas

Ez mit jelent ? konkrétan az injektor meghibásodását ?

Vagy valami hiba " előjele "ez a hibakód ?

Köszi

Miért írod be több helyre? Asszem FPepe már válaszolt is amott. Ráadásul ez nem BC téma.

Megosztás:

Gabi! Mostanában fejleszted még a kütyüd? Vagy válság van? (nem mintha vennék, csak érdeklődöm.)

Majd lesz új, ha lesz elég időm rá, de még nem tudom megmondani, konkrétan mikorra.

Viszont az jóval többet fog tudni, és saját kijelzőt használ, univerzálisan minden márkába telepíthető lesz ;)

Megosztás:

Majd lesz új, ha lesz elég időm rá, de még nem tudom megmondani, konkrétan mikorra.

Viszont az jóval többet fog tudni, és saját kijelzőt használ, univerzálisan minden márkába telepíthető lesz ;)

Ez jól hangzik. ;) És ha majd hondát veszek akkor is lehetek ügyfél. ;)

Mondjuk igazából a sima BC talán már kezd is idejemúlt lenni, mivel amibe be lehet építeni, azok nem mai járgányok. Vagy rosszul gondolom?

Megosztás:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.