Balázs Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 esetlegha egy képet raknál fel az órád hátuljáról sokat segítene :D megpróbálok holnap feldobni egy képet a hátuljról! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 nem érzékeli a bc, hogy gurul a kocsi. Az alapjárati fogyim az meg 1,3-1,4l azt sem tudom hogy jó-e. :D Nézd meg, hogy a vezeték nincs-e elvágva! Nekem azért nem érzékelte mert a kábel ami a kilóméterórából ment a BC-hez az el volt vágva a műszerfal közepén! Ha jól emlékszem akkor az nekem egy kék/barna vagy kék/fekete kábel volt már nem emlékszem! Nekem is utólag beszerelt van a kocsiba és ez volt a baj! az alapjárati fogyi az meg szerintem reális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Köszönöm mindenkinek segítséget! :D úgy volt ahogyan Gabi mondta nem volt imp.jeladó az órán.Vettem egyett és most tökéletesen működik minden picit sokat ir ki fogyasztásank de csütörtökön megoldódik az is ;) tenkju Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Az alapjárati fogyim az meg 1,3-1,4l azt sem tudom hogy jó-e. :D Teljesen egyezik az enyémmel. Bár én is jobban szeretem azt látni, hogy 1,2 lit/h, de az csak ritkán fordul elő. Főleg nagy nyári melegekben, de érdekes módon akkor nem kell, hogy a motorhőmérséklet is magasabb legyen. Talán azért mert a melegebb beszívott levegő tömege kisebb, amihez kevesebb benzin is dukál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Talán azért mert a melegebb beszívott levegő tömege kisebb, amihez kevesebb benzin is dukál? :D Pontosan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 direktszűrő, oszt akkor már majdnem termeli a benyát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 direktszűrő, oszt akkor már majdnem termeli a benyát :D Ha a direktszűrő több levegőt enged át, akkor ahhoz több benya is dukál! Nem csökken a fogyasztás hanem nő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ha a direktszűrő több levegőt enged át, akkor ahhoz több benya is dukál! Nem csökken a fogyasztás hanem nő! :D A direktszűrő nem enged át több levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 A direktszűrő nem enged át több levegőt. a mezei papírlégszűrők apró pórusaikkal szűrik meg a levegőt, a sportlégszűró pórusai viszont méretesebbek, így több levegőt engednek át. De ez már nem Board Computer téma :D tuning ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 a mezei papírlégszűrők apró pórusaikkal szűrik meg a levegőt, a sportlégszűró pórusai viszont méretesebbek, így több levegőt engednek át. De ez már nem Board Computer téma :D tuning :P Ha a totalcar írja mindjárt más... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nekem akkor megy le az alapjárati fogyi 1,2 - 1,1-re, ha előtte kicsit meghajtom az autót és jó meleg lesz a moci. (1x volt már 1,0 is...) Akkor most a sport légszűrőt vagy a direkt szűrőt ajánljátok vagy nem? (Tuning topicba megyek ezzel a kérdéssel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nekem akkor megy le az alapjárati fogyi 1,2 - 1,1-re, ha előtte kicsit meghajtom az autót és jó meleg lesz a moci. (1x volt már 1,0 is...) Akkor most a sport légszűrőt vagy a direkt szűrőt ajánljátok vagy nem? (Tuning topicba megyek ezzel a kérdéssel) Ezt olvastad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 azért a direktszűrőt meg a sportszűrőt ne keverjétek már, még ha a nagyon okos TC azt is teszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ezt olvastad már? Ezért szeretem ezt a fórumot! Elolvastam a linket! Asszem haza megyek és kiszedem a direktszűrőt! Mindig csak okosabb leszek! Köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ezért szeretem ezt a fórumot! Elolvastam a linket! Asszem haza megyek és kiszedem a direktszűrőt! Mindig csak okosabb leszek! Köszönöm :D Nincs mit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Ezt olvastad már? Még nem olvastam. Köszi! Nincs több kérdésem egyelőre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Olyat csinál a BC-m, hogy az óraátállítás óta nem a pontos időt mutatja, hanem azt, amivel előző nap megálltam. Legtöbbször jó, csak néha teszi eztet. A rádió- és hőmérséklet-kijelzéssel nincs gond. Aksi is jó. Ötlet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok egy kérdésem lenne vagyis egy kis segítséget szeretnék kérni! Volt egy Gsi Astrám 1.8 16v-s motorral. Összetörtem szereztünk egy kasztnit áttettük a motort meg hasonlókat és a b.c-t szeretném még át tenni bele ebbe szertnék egy kis segítséget kérni hogy működne ez???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok egy kérdésem lenne vagyis egy kis segítséget szeretnék kérni! Volt egy Gsi Astrám 1.8 16v-s motorral. Összetörtem szereztünk egy kasztnit áttettük a motort meg hasonlókat és a b.c-t szeretném még át tenni bele ebbe szertnék egy kis segítséget kérni hogy működne ez???? Sztem legegyszerűbben a komplett kábelköteggel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 VAgyis műszerfal ki másik kábelköteg be??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Meg a sok jeladó. Ugye az ablakmosóé a hűtővízé a fékbetéteké stb. stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Hello! Tegnap meg alartam nézni a sebességet Adonynál, úgy, hogy megnyomtam egyszerre a BC 2 gombját, mondván szokás szerint kiírja a sebességet. Namost erre azt írta ki, hogy F12, 25, és végül 169, majd utána a sebességet. Most akkor ez valami hibát jelzett, vagy mi lehetett ez? Ma néztem, de ma nem jelzett semmi F kódot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Hello! Tegnap meg alartam nézni a sebességet Adonynál, úgy, hogy megnyomtam egyszerre a BC 2 gombját, mondván szokás szerint kiírja a sebességet. Namost erre azt írta ki, hogy F12, 25, és végül 169, majd utána a sebességet. Most akkor ez valami hibát jelzett, vagy mi lehetett ez? Ma néztem, de ma nem jelzett semmi F kódot. Az csak a kijelző hibákat írja ki, nekem is volt ilyen. Az F12 a hibajelzés kezdete, a 169 a kölső hőm. zárlata, azt hiszem, a 25.öt nem tudom. Ha már nem írja ki akkor megjavult minden , mindenki happy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Az csak a kijelző hibákat írja ki, nekem is volt ilyen. Az F12 a hibajelzés kezdete, a 169 a kölső hőm. zárlata, azt hiszem, a 25.öt nem tudom. Ha már nem írja ki akkor megjavult minden , mindenki happy! A külső hőm. jó, nincs vele gond, de azér' kössz. Minden jó, mindenki happy! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 A külső hőm. jó, nincs vele gond, de azér' kössz. Minden jó, mindenki happy! :rolleyes: Nekem is igy kezdődöt, villogta a 12-őt meg a 169-et csak néztem, mert jó volt nekem is. Aztán a villogás megszünt, és hirtelen 22-fok lett odakinn! Már majdnem ledobáltam a bundát, de aztán gyanút fogtam. Levettem a jeladót, nézegettem, piszkálltam, semmi változás, 16-fok, 23, 14. Össze-vissza. Már elkönyveltem, hogy vennem kell egyett, aztán hirtelen megjavult. Most jó, X-akták. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts