Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
nem érzékeli a bc, hogy gurul a kocsi.

Az alapjárati fogyim az meg 1,3-1,4l azt sem tudom hogy jó-e. :D

Nézd meg, hogy a vezeték nincs-e elvágva! Nekem azért nem érzékelte mert a kábel ami a kilóméterórából ment a BC-hez az el volt vágva a műszerfal közepén! Ha jól emlékszem akkor az nekem egy kék/barna vagy kék/fekete kábel volt már nem emlékszem! Nekem is utólag beszerelt van a kocsiba és ez volt a baj! az alapjárati fogyi az meg szerintem reális!

Elküldve

Köszönöm mindenkinek segítséget! :D

úgy volt ahogyan Gabi mondta nem volt imp.jeladó az órán.Vettem egyett és most tökéletesen működik minden picit sokat ir ki fogyasztásank

de csütörtökön megoldódik az is ;)

tenkju

Elküldve
Az alapjárati fogyim az meg 1,3-1,4l azt sem tudom hogy jó-e. :D

Teljesen egyezik az enyémmel. Bár én is jobban szeretem azt látni, hogy 1,2 lit/h, de az csak ritkán fordul elő. Főleg nagy nyári melegekben, de érdekes módon akkor nem kell, hogy a motorhőmérséklet is magasabb legyen.

Talán azért mert a melegebb beszívott levegő tömege kisebb, amihez kevesebb benzin is dukál? ;)

Elküldve
direktszűrő, oszt akkor már majdnem termeli a benyát :D

Ha a direktszűrő több levegőt enged át, akkor ahhoz több benya is dukál! Nem csökken a fogyasztás hanem nő! ;)

Elküldve
A direktszűrő nem enged át több levegőt.

a mezei papírlégszűrők apró pórusaikkal szűrik meg a levegőt, a sportlégszűró pórusai viszont méretesebbek, így több levegőt engednek át.

De ez már nem Board Computer téma :D

tuning ;)

Elküldve
a mezei papírlégszűrők apró pórusaikkal szűrik meg a levegőt, a sportlégszűró pórusai viszont méretesebbek, így több levegőt engednek át.

De ez már nem Board Computer téma :D

tuning :P

Ha a totalcar írja mindjárt más... ;)

Elküldve

Nekem akkor megy le az alapjárati fogyi 1,2 - 1,1-re, ha előtte kicsit meghajtom az autót és jó meleg lesz a moci. (1x volt már 1,0 is...)

Akkor most a sport légszűrőt vagy a direkt szűrőt ajánljátok vagy nem? (Tuning topicba megyek ezzel a kérdéssel)

Elküldve
Nekem akkor megy le az alapjárati fogyi 1,2 - 1,1-re, ha előtte kicsit meghajtom az autót és jó meleg lesz a moci. (1x volt már 1,0 is...)

Akkor most a sport légszűrőt vagy a direkt szűrőt ajánljátok vagy nem? (Tuning topicba megyek ezzel a kérdéssel)

Ezt olvastad már?

Elküldve

Olyat csinál a BC-m, hogy az óraátállítás óta nem a pontos időt mutatja, hanem azt, amivel előző nap megálltam. Legtöbbször jó, csak néha teszi eztet. A rádió- és hőmérséklet-kijelzéssel nincs gond. Aksi is jó. Ötlet? :D

• 4 weeks later...
Elküldve

Sziasztok egy kérdésem lenne vagyis egy kis segítséget szeretnék kérni! Volt egy Gsi Astrám 1.8 16v-s motorral. Összetörtem szereztünk egy kasztnit áttettük a motort meg hasonlókat és a b.c-t szeretném még át tenni bele ebbe szertnék egy kis segítséget kérni hogy működne ez????

Elküldve
Sziasztok egy kérdésem lenne vagyis egy kis segítséget szeretnék kérni! Volt egy Gsi Astrám 1.8 16v-s motorral. Összetörtem szereztünk egy kasztnit áttettük a motort meg hasonlókat és a b.c-t szeretném még át tenni bele ebbe szertnék egy kis segítséget kérni hogy működne ez????

Sztem legegyszerűbben a komplett kábelköteggel együtt.

• 2 weeks later...
Elküldve

Hello!

Tegnap meg alartam nézni a sebességet Adonynál, úgy, hogy megnyomtam egyszerre a BC 2 gombját, mondván szokás szerint kiírja a sebességet. Namost erre azt írta ki, hogy F12, 25, és végül 169, majd utána a sebességet. Most akkor ez valami hibát jelzett, vagy mi lehetett ez? Ma néztem, de ma nem jelzett semmi F kódot.

Elküldve
Hello!

Tegnap meg alartam nézni a sebességet Adonynál, úgy, hogy megnyomtam egyszerre a BC 2 gombját, mondván szokás szerint kiírja a sebességet. Namost erre azt írta ki, hogy F12, 25, és végül 169, majd utána a sebességet. Most akkor ez valami hibát jelzett, vagy mi lehetett ez? Ma néztem, de ma nem jelzett semmi F kódot.

Az csak a kijelző hibákat írja ki, nekem is volt ilyen. Az F12 a hibajelzés kezdete, a 169 a kölső hőm. zárlata, azt hiszem, a 25.öt nem tudom. Ha már nem írja ki akkor megjavult minden , mindenki happy!

Elküldve
Az csak a kijelző hibákat írja ki, nekem is volt ilyen. Az F12 a hibajelzés kezdete, a 169 a kölső hőm. zárlata, azt hiszem, a 25.öt nem tudom. Ha már nem írja ki akkor megjavult minden , mindenki happy!

A külső hőm. jó, nincs vele gond, de azér' kössz. Minden jó, mindenki happy! :rolleyes:

Elküldve
A külső hőm. jó, nincs vele gond, de azér' kössz. Minden jó, mindenki happy! :rolleyes:

Nekem is igy kezdődöt, villogta a 12-őt meg a 169-et csak néztem, mert jó volt nekem is. Aztán a villogás megszünt, és hirtelen 22-fok lett odakinn! Már majdnem ledobáltam a bundát, de aztán gyanút fogtam. Levettem a jeladót, nézegettem, piszkálltam, semmi változás, 16-fok, 23, 14. Össze-vissza. Már elkönyveltem, hogy vennem kell egyett, aztán hirtelen megjavult. Most jó, X-akták. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.