Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Áááá, csak még mindig piszkálja az agyacskám, hogy miért olyan nehéz a gyári B.C.-t beépíteni!Tudom,és el is olvastam....de akkor is!Most volna 11.000-ben egy. B)

Elküldve
Áááá, csak még mindig piszkálja az agyacskám, hogy miért olyan nehéz a gyári B.C.-t beépíteni!Tudom,és el is olvastam....de akkor is!Most volna 11.000-ben egy. B)

Vedd meg, és megtudod! B)

Elküldve
B) Jóvanna!

Meséld már el mi a próblémád??????Miért várod el bárkitőkl is hogy ingyen segítsen,pláne Gabitól aki ebből is él...és gondolom nem keveset gürizett azzal hogy ezt az egészet kitalálja,megcsinálja....... :D B)

Elküldve
Meséld már el mi a próblémád??????Miért várod el bárkitőkl is hogy ingyen segítsen,pláne Gabitól aki ebből is él...és gondolom nem keveset gürizett azzal hogy ezt az egészet kitalálja,megcsinálja....... B) B)

A gürizés ok,de meg (még) nem gazdagodott Gabi ebből(sajnos).

Hagyd rá,ha nem tetszik neki a fórum olvasson mást.

Ui:néha én is kezdem úgy érezni,hogy ingyenes online szervíz vagyunk,jóhiszeműen segítünk,aztán a végén még mi vagyunk a f@szok

Elküldve

ennek a dolognak most nem az a lényege szerintem, hogy Gabi ebből él-e vagy sem

be kell látni, hogy nem egyszerű a gyári beszerelése és kséz

ha nem érti, akkor vegye emg és szenvedjen azzal

Elküldve
B) B) :D

...zsíroskenyéren :P

Ezért is írtam hogy ebből is...tudom ám hogy ebböl fedezed a verseny karrieredet....azért is halad ilyen magasan felfelé :P ;) ;) :lol:

Elküldve
Ui:néha én is kezdem úgy érezni,hogy ingyenes online szervíz vagyunk,jóhiszeműen segítünk,aztán a végén még mi vagyunk a f@szok

Ne ezért nem nagyon szoktam technika topicba írogatni.....

Elküldve

Felfogtam!Nem kell ilyen mérgesnek lenni!Én csak kérdeztem,mert azt mondta az illető hogy gond nélkül beépíthető.Persze ő is el akarja adni a cuccot.Csak biztosra akarok menni,ezért kérdeztelek titeket Kedves Márkatársak!

Elküldve
ezért kérdeztelek titeket Kedves Márkatársak!

Pici iróniát érzek ebben! B)

Azt hiszem a nem megfelelő hangnem nálad volt,ezek után nem kell csodálkoznod azon,ha mi is így reagálunk. B)

Elküldve

Peace, gyerekek ;)

Ezért is írtam hogy ebből is...tudom ám hogy ebböl fedezed a verseny karrieredet....azért is halad ilyen magasan felfelé :P B)

Jaja, látszik mennyit ment pl idén az autó :P :lol: B)

Hát van akinek még zsír is jut a kenyérre, az ne panaszkodjon. :D

Olcsón kapom a metabond kenőanyagokat ;)

• 2 weeks later...
Elküldve

Üdv.

Lenne egy kis gondom.c16nz motoros autóba szereltem gsi bc-t csak az a gond hogy a diag csati-nak nincs D lába.llyenkor hova kössem azt avezetéket ami oda menne?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.