Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gabi,már a meglévő BC-val is foglalkozol ugye? Gondolok itt arra PL: Bremsbelag nekem ezt mindíg kiírja mert nem gyári fékpofi van bent mondjuk ezt kivenni a funkció listából, vagy gonodolok még arra hogy esetleg angol vagy Magyarnyelven is meglehet tanítani? :)

Bremsbelag-nal mindenki azt mondja hogy csak össze kell kötni a két vezetéket... nah nekem 2 éve nincs megcsinálva.. de egyszerű :)

Elküldve
Bremsbelag-nal mindenki azt mondja hogy csak össze kell kötni a két vezetéket... nah nekem 2 éve nincs megcsinálva.. de egyszerű :)

Ha annyi elég akkor nemgond :) Összekötöm... :)

Elküldve

Jah, futóműnél egyszerűen összekötöd a testet és a jelvezetéket a fékkopásjelző csatinál :)

Nyelvet csak azt lehet neki beállítani, amit gyárilag tud, ezt a gyári szám szerint lehet megnézni.

Elküldve

Sziasztok!

Akkor ezek szerint nincs senkinek tropa computere? :) Mert azt már tudom, hogy a nőnek hol lehet kapni a részeit! :) De hogy kijelzőt hol kapok vagy valakinek esetleg van rossz computere!

Persze egy olyan aminek a kijelzője jó!

Vagy tudtok-e segíteni hogy hol lehetne szerezni mert nem szeretnék megint 10000 ft fizetni az egészért!

Köszi

Elküldve
Ez rossz hír! Akkor ezek szerint óra nélkül fogok lenni :)

Mind1 köszönöm a gyors választ! :)

Bontóban keresgélhetnél vagy esetleg a vaterán nekem is azt javasolták a fórumos kollégák !! :)

Sikerült is szereznem 6500Ft-ért, igaz annak a hőfokjelzőjén vannak kis csillagok, de azért használható !

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Elküldve

Sziasztok!Még új belépő vagyok,nem olvastam teljesen végig mindent.Az lenne a kérdésem hogy 1,4 16V X14XE Astrába be lehet-e építeni a GSI BC-jét.Nagyon piszkálja az agyam,árulnak is kompletten német nyelvü leírással.Nagy meló lenne,nem tolok el valamit a kocsiban?Előre is köszi a segítséget.Geri

Elküldve
Sziasztok!Még új belépő vagyok,nem olvastam teljesen végig mindent.Az lenne a kérdésem hogy 1,4 16V X14XE Astrába be lehet-e építeni a GSI BC-jét.Nagyon piszkálja az agyam,árulnak is kompletten német nyelvü leírással.Nagy meló lenne,nem tolok el valamit a kocsiban?Előre is köszi a segítséget.Geri

Inkább ezt próbáldd meg. A gyári nagy meló. :sowwy:

Elküldve

Így van, ahogy Hening is írta, nagy meló, ráadásul még ha be is vezetékezed, kell hozzá egy Tech műszer, hogy hozzáállítsák a motortipushoz (ha egyáltalán hozzá lehet), az pedig leginkább márkaszervízekben van.

Elküldve
Így van, ahogy Hening is írta, nagy meló, ráadásul még ha be is vezetékezed, kell hozzá egy Tech műszer, hogy hozzáállítsák a motortipushoz (ha egyáltalán hozzá lehet), az pedig leginkább márkaszervízekben van.

Köszi!Akkor inkább nem vágok bele.Bár van márkaszervízben ismerősöm,lehet hogy azért megkérdezem őt is.Geri

Elküldve
mert nem szeretnék megint 10000 ft fizetni az egészért!

Hát én a Keresztúri uton egy bontóban vettem 4 ezerért... Igaz, h nekem csak a sima van, nem olyan "GSI-s"...

• 2 weeks later...
Elküldve
De leállt ez a fórum! B) Pedig régen érdekes hozzászólások voltak.

Te pontosan melyik fórumról beszélsz? B) :D Mert ahogy én látom itt egy csomo ember csomo gondját oldják meg a srácok ingyen és gyorsan....

Elküldve
De leállt ez a fórum! B) Pedig régen érdekes hozzászólások voltak.

Nincsenek problémák. Mindenkinek tökéletesen funkcionál az autója. :D

Egyébként hozzászólásokból van bőven. Vagy már mindet olvastad? B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.