hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 navazze, és erre nem jöttem rá cirka egy év alatt, szép:D egyáltalán mi a TID? lehet ezt is télreértem. Az a TID ami ír külső hőmérsékletet is? meg időt dátumot... rádió hülyeségét... stb? 3 felé osztott kijelzős vacak? TID= triple info display MID=multi info display Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 TID= triple info display MID=multi info display És a régiekben (mint pl. az enyémben is) DID= dual info display (ha jól sejtem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brill00 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 TID= triple info display MID=multi info display Jó jó, de melyik tudja ezt a sebességes mizzériát?:huh: A TID is mint tanult kollega fentebb utalt rá, meg gondolom a MID is de talán akkor az már a gyári BC-vel jár? Vagy esetleg maga a gyári BC?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Jó jó, de melyik tudja ezt a sebességes mizzériát?:huh: A TID is mint tanult kollega fentebb utalt rá, meg gondolom a MID is de talán akkor az már a gyári BC-vel jár? Vagy esetleg maga a gyári BC?:lol: A TID kijelző a háromfunkciós (idő, dátum/rádió dolgai, külső hőmérséklet). Ezek tudják a sebességkijelzést, igaz csak úgy 50km/h sebességig. A MID 2soros kijelző, tulajdonképpen a gyári BC, ezt nem tudom, hogyan és meddig tudja a sebességkijelzést, nekem nem ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 http://www.bcweb.hu/display.htm Itt láthatóak a DID,TID kijelzők :huh: A TID a három részre osztott az astránál. 53km/h-ig írja asszem a sebességet, de nem mindegyik TID tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Na mivel kiokosítottatok hogy a két gomb lenyomásakor kiír ezt+azt a Bc Akkor szeretném megkérdezni tőletek hogy a 2 képen melyik képernyőn mit írhat? Kép_1 Kép_2 Én nemtudom hogy diagnosztika vagy esetleg hibakód is? Köszönöm! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brill00 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 És tényleg írja a sebességet:) Ez tetszik. Bár nehezen olvasható, mert szar a kijelzőm. A sebesség előtt két másik kódot kiír nekem is. Azok mik lehetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 A sebesség előtt két másik kódot kiír nekem is. Azok mik lehetnek? hibakód, ha F-el kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 hibakód, ha F-el kezdődik. Már a GSI topicban közben kitárgyaltuk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Már a GSI topicban közben kitárgyaltuk... :huh: Figyejjé jobban, mert nem Xray-nek ment ez a válasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Akkor is... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Akkor is... :huh: :) Én kérek elnézést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brill00 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 És ha nem nézem a gsi topicot?:huh: ezt a topicot szeretem:) F-es a hibakód, remek, nem emléxem f volt vagy nem:D hideg van nem megyek megnézni. gondolom GSI topicban megvan a kódok értelmezése is:) így meg sem kérdezem...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Sziasztok! Kéne egy kis segítség! Nincs véletlenül valakinek egy olyan MID kijelzője ami nem működik de az LCD része jó! Mert úgy jártam hogy kék ledeket szerkeztettünk be és annyiszor szedtem szét hogy az utolsó összerakásnál elpattant az üveg és az óra része nem igazán jelenik meg! Így kéne egy LCD kijelző! A többi része nem kéne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Sziasztok! Kéne egy kis segítség! Nincs véletlenül valakinek egy olyan MID kijelzője ami nem működik de az LCD része jó! Mert úgy jártam hogy kék ledeket szerkeztettünk be és annyiszor szedtem szét hogy az utolsó összerakásnál elpattant az üveg és az óra része nem igazán jelenik meg! Így kéne egy LCD kijelző! A többi része nem kéne! :) nekem is a nőből csak egy része kéne, de úgy nem adják :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 nekem is a nőből csak egy része kéne, de úgy nem adják :) :) Ha valahol látsz ilyet szójjá má! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ha valahol látsz ilyet szójjá má! :) Te még nem láttál ilyen női részt??? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Te még nem láttál ilyen női részt??? :) :) Dehogynem!Csak úgy külön még nem!Hátha Lanti tudja a barbatrükköt hogyan is kell ilyet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Dehogynem!Csak úgy külön még nem!Hátha Lanti tudja a barbatrükköt hogyan is kell ilyet! :) Próbálkozz valami célirányos szakáruházban. / sexshop / Állitolag van olyan külön is. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 nekem is a nőből csak egy része kéne, de úgy nem adják :) :D Miért csak az az egy része? Akkor ki mos, főz, takarít stb..? :lol: :lol: Azt az egy rész meg biztos meg lehet venni már shopokban! A XXI. században ez már biztos nem akadály! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Próbálkozz valami célirányos szakáruházban. / sexshop / Állitolag van olyan külön is. :) :) :D Te ezt honnan tudod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Te ezt honnan tudod? :) Kiirta a Board Computer. :) :) Nehogymá kimoderáljanak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Remélem tudjátok mi az a melpi! :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Remélem tudjátok mi az a melpi! :) :D :) :lol: :) Nanáá Anno a Mórickában is leközölték hogy nézki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Gabi,már a meglévő BC-val is foglalkozol ugye? Gondolok itt arra PL: Bremsbelag nekem ezt mindíg kiírja mert nem gyári fékpofi van bent mondjuk ezt kivenni a funkció listából, vagy gonodolok még arra hogy esetleg angol vagy Magyarnyelven is meglehet tanítani? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts