hening Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 Brill00 írta: navazze, és erre nem jöttem rá cirka egy év alatt, szép:D egyáltalán mi a TID? lehet ezt is télreértem. Az a TID ami ír külső hőmérsékletet is? meg időt dátumot... rádió hülyeségét... stb? 3 felé osztott kijelzős vacak? TID= triple info display MID=multi info display
FPepe Elküldve Január27, 2008 Elküldve Január27, 2008 hening írta: TID= triple info display MID=multi info display És a régiekben (mint pl. az enyémben is) DID= dual info display (ha jól sejtem).
Brill00 Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 hening írta: TID= triple info display MID=multi info display Jó jó, de melyik tudja ezt a sebességes mizzériát?:huh: A TID is mint tanult kollega fentebb utalt rá, meg gondolom a MID is de talán akkor az már a gyári BC-vel jár? Vagy esetleg maga a gyári BC?:lol:
FPepe Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Brill00 írta: Jó jó, de melyik tudja ezt a sebességes mizzériát?:huh: A TID is mint tanult kollega fentebb utalt rá, meg gondolom a MID is de talán akkor az már a gyári BC-vel jár? Vagy esetleg maga a gyári BC?:lol: A TID kijelző a háromfunkciós (idő, dátum/rádió dolgai, külső hőmérséklet). Ezek tudják a sebességkijelzést, igaz csak úgy 50km/h sebességig. A MID 2soros kijelző, tulajdonképpen a gyári BC, ezt nem tudom, hogyan és meddig tudja a sebességkijelzést, nekem nem ilyen van.
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 http://www.bcweb.hu/display.htm Itt láthatóak a DID,TID kijelzők :huh: A TID a három részre osztott az astránál. 53km/h-ig írja asszem a sebességet, de nem mindegyik TID tudja.
Xray Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Na mivel kiokosítottatok hogy a két gomb lenyomásakor kiír ezt+azt a Bc Akkor szeretném megkérdezni tőletek hogy a 2 képen melyik képernyőn mit írhat? Kép_1 Kép_2 Én nemtudom hogy diagnosztika vagy esetleg hibakód is? Köszönöm! :huh:
Brill00 Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 És tényleg írja a sebességet:) Ez tetszik. Bár nehezen olvasható, mert szar a kijelzőm. A sebesség előtt két másik kódot kiír nekem is. Azok mik lehetnek?
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Brill00 írta: A sebesség előtt két másik kódot kiír nekem is. Azok mik lehetnek? hibakód, ha F-el kezdődik.
Atommanó Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 opel16v írta: hibakód, ha F-el kezdődik. Már a GSI topicban közben kitárgyaltuk... :huh:
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Atommanó írta: Már a GSI topicban közben kitárgyaltuk... :huh: Figyejjé jobban, mert nem Xray-nek ment ez a válasz :lol:
opel16v Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 Atommanó írta: Akkor is... :huh: :) Én kérek elnézést :lol:
Brill00 Elküldve Január28, 2008 Elküldve Január28, 2008 És ha nem nézem a gsi topicot?:huh: ezt a topicot szeretem:) F-es a hibakód, remek, nem emléxem f volt vagy nem:D hideg van nem megyek megnézni. gondolom GSI topicban megvan a kódok értelmezése is:) így meg sem kérdezem...:lol:
Sunny1.4 8V Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Sziasztok! Kéne egy kis segítség! Nincs véletlenül valakinek egy olyan MID kijelzője ami nem működik de az LCD része jó! Mert úgy jártam hogy kék ledeket szerkeztettünk be és annyiszor szedtem szét hogy az utolsó összerakásnál elpattant az üveg és az óra része nem igazán jelenik meg! Így kéne egy LCD kijelző! A többi része nem kéne! :)
Lanti Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Sunny1.4 8V írta: Sziasztok! Kéne egy kis segítség! Nincs véletlenül valakinek egy olyan MID kijelzője ami nem működik de az LCD része jó! Mert úgy jártam hogy kék ledeket szerkeztettünk be és annyiszor szedtem szét hogy az utolsó összerakásnál elpattant az üveg és az óra része nem igazán jelenik meg! Így kéne egy LCD kijelző! A többi része nem kéne! :) nekem is a nőből csak egy része kéne, de úgy nem adják :) :)
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Lanti írta: nekem is a nőből csak egy része kéne, de úgy nem adják :) :) Ha valahol látsz ilyet szójjá má! :)
opel16v Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 J0hnny írta: Ha valahol látsz ilyet szójjá má! :) Te még nem láttál ilyen női részt??? :) :)
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 opel16v írta: Te még nem láttál ilyen női részt??? :) :) Dehogynem!Csak úgy külön még nem!Hátha Lanti tudja a barbatrükköt hogyan is kell ilyet! :)
Tiv. Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 J0hnny írta: Dehogynem!Csak úgy külön még nem!Hátha Lanti tudja a barbatrükköt hogyan is kell ilyet! :) Próbálkozz valami célirányos szakáruházban. / sexshop / Állitolag van olyan külön is. :) :) :D
Sunny1.4 8V Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Lanti írta: nekem is a nőből csak egy része kéne, de úgy nem adják :) :D Miért csak az az egy része? Akkor ki mos, főz, takarít stb..? :lol: :lol: Azt az egy rész meg biztos meg lehet venni már shopokban! A XXI. században ez már biztos nem akadály! :) :)
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Tiv. írta: Próbálkozz valami célirányos szakáruházban. / sexshop / Állitolag van olyan külön is. :) :) :D Te ezt honnan tudod? :)
Tiv. Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 J0hnny írta: Te ezt honnan tudod? :) Kiirta a Board Computer. :) :) Nehogymá kimoderáljanak. :D
gergolabs Elküldve Február5, 2008 Elküldve Február5, 2008 Remélem tudjátok mi az a melpi! :) :) :) :D
Xray Elküldve Február6, 2008 Elküldve Február6, 2008 gergolabs írta: Remélem tudjátok mi az a melpi! :) :D :) :lol: :) Nanáá Anno a Mórickában is leközölték hogy nézki :lol:
Xray Elküldve Február7, 2008 Elküldve Február7, 2008 Gabi,már a meglévő BC-val is foglalkozol ugye? Gondolok itt arra PL: Bremsbelag nekem ezt mindíg kiírja mert nem gyári fékpofi van bent mondjuk ezt kivenni a funkció listából, vagy gonodolok még arra hogy esetleg angol vagy Magyarnyelven is meglehet tanítani? :)
Recommended Posts