opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 És az enyémhez van még XM1 modul? Jah, tudok még adni majd hozzá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gábor, mit gondolsz, egy ilyennel nem lehetne megoldani a dieselek fogyasztásmérését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gábor, mit gondolsz, egy ilyennel nem lehetne megoldani a dieselek fogyasztásmérését? Ezzel biztosan nem. Az a baj, hogy a megfelelő átfolyásmérők nagyon drágák, és nehéz beszerezni őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gábor, mit gondolsz, egy ilyennel nem lehetne megoldani a dieselek fogyasztásmérését? Hátha a BC tud mérni a nem valós számok intervalumban,akkor müködhet a dolog! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 sajan nem .És nem is hallottam még ilyenről. ja még valami! Vettem bele egy gyári opel magnót(rá van irva , gogy opel és levehető előlapos-3 eft.haszn. német boltban.) Kérdésem az, hogy a BC-én irnia kellene-e a rádió által közölt dolgokat... :roll: gondolok olyanra, hogy sms vagy telefonszámok...stb. És az sem biztos , hogy ez agyári magnója. Ha gondolod bár ez a németnyelvű BC hez van de a leírás maga magyar.. Letöltheted INENN Kivagdostam neked vagy akinek kell .... Remélem ez kell :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brill00 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sziasztok! Ti jártasak lehettek ebben! kicsit off, de azért nem teljesen:) A kocsimban 5WK7 442-es kijelző van és elromlott, kicserélhető ez 5WK7 418-ra? Mi a különbség? ez is TID? Brill00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 kép nincs? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brill00 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Sajnos nem tudok róla hogy lenne. külsőre én is megismerem :huh: de keresek 5WK7 442-es kijelzőt és erre jelentkezett valaki a fent említettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Típuson belül ugyanaz minden DID és TID :huh: Csak mondjuk valamelyik nem tudja pl a sebességkijelzést a TID-ek közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Gabi, van valami hír a dizel BC ről? Szerintem többen is örülnénk neki, ha sikerülne összehoznod. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Gabi, van valami hír a dizel BC ről? Szerintem többen is örülnénk neki, ha sikerülne összehoznod. :huh: Az a régi fajta, ami az enyémben van sztem működne dieselben, csak ez nem tud fogyasztást mérni. Dieselnél ez a nehéz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Az a régi fajta, ami az enyémben van sztem működne dieselben, csak ez nem tud fogyasztást mérni. Dieselnél ez a nehéz... Nem tud 5 alatt mérni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem tud 5 alatt mérni? :huh: :) :) :D Ez jó volt Johnny. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 :huh: Sajnos a fogyasztásmérést nem tudom megoldani a dízelnél. Egyébként minden más működik abban is, csak ez nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 :huh: Sajnos a fogyasztásmérést nem tudom megoldani a dízelnél. Egyébként minden más működik abban is, csak ez nem. A negatív számokkal nem boldogul :lol: És ne feledjük, hogy a dieseles kmórában nincs sebességjeladó (általában), pedig az is kell a BC-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 A negatív számokkal nem boldogul :lol: És ne feledjük, hogy a dieseles kmórában nincs sebességjeladó (általában), pedig az is kell a BC-nek. Az enyémben van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Az enyémben van. :huh: Gondolom a tiédben TID kijelző van, sztem azokba amiatt tettek jeladót, mert a TID ki tudja írni a sebességet is (alacsonyabb tartományban). A gyáilag DID kijelzősökben tudtommal nincs, legalábbis a miénkben nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brill00 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ha jól értem a gyári TID ki tudja írni a sebességet? és hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 ha jól értem a gyári TID ki tudja írni a sebességet? és hogyan? Menet közben nyomva tartod pár másodpercig mindkét gombot egyszerre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Akkor lajjjjikusként megkérdezem,A 1992 es C20XE ben Miylen tipusú BC van és mit lehet kiíratni vele amit most per pillanat nem ír?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Menet közben nyomva tartod pár másodpercig mindkét gombot egyszerre. Nem vagyok benne biztos, de azért megkérdezem. Az nem a MID-nél működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brill00 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 navazze, és erre nem jöttem rá cirka egy év alatt, szép:D egyáltalán mi a TID? lehet ezt is télreértem. Az a TID ami ír külső hőmérsékletet is? meg időt dátumot... rádió hülyeségét... stb? 3 felé osztott kijelzős vacak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem vagyok benne biztos, de azért megkérdezem. Az nem a MID-nél működik? Nem tudom, nekem működik. Igaz nem tudom mi a különbség. Az enyém az időt mutatja, a dátumot vagy az rds-t, és a külső hőmérsékletet. " amig jó volt " :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem tudom, nekem működik. Igaz nem tudom mi a különbség. Az enyém az időt mutatja, a dátumot vagy az rds-t, és a külső hőmérsékletet. " amig jó volt " :lol: Akkor lehet, hogy az enyém is mutatná. :huh: Nem is tudtam. Mindíg tanul az ember. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Akkor lehet, hogy az enyém is mutatná. :huh: Nem is tudtam. Mindíg tanul az ember. :) Ne várj tőle csodát. Először kiir valami kodot, pl. nekem ezek szerint a hibakódot. :lol: Aztán az aktuális pillanatnyi sebességet, és utána az összes pixelt teszteli. Ennyi. Mindezeket csak pár másodpercig mutatja. És a sebességet csak asszem 50 km.ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts