FPepe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 tech2 az nem jó mert az ugy tudom hogy csak 97 utánit kezel ehez ha minden igaz tech 1 kell :( Ne kötekeggy :P A lényeg, hogy házilag nem megoldható :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 A kadett BC-t is lehet programozni tech1-el, vagy valahogy máshogy? Csak azért kérdem, mert az astra BC két lába eleve a diagnóziscsatira megy, de a kadetténál nincs ilyen... Viszont gondolom ezeket is át lehet állítani egyik motorról a másikra. Vagy tévedek, és adhatom el a BC-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Hi Skacok! Az egysoros TID kijelzőm behányt. Amikor még volt benne élet, akkor néhány segmense az alsó sorban nem látszott. A halál okát 1 jól felkészült elektroműszerész okozta, aki a vizsgálatot követően kijelentette, hogy jobb nem lett ellenben nyugodtan kidobhatom, xál quka. Szóval a kérdésem csupán az, hogy lehet-e ezt olcsón javítani vagy esetleg bontóban kell érte közelharcot vívni? Mivel a kijelző semmit sem mutat, gondolom nyugodtan jegelhetem a BC-s terveimet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Az egysoros TID nem egy extra drága valami. Bontóban max. 5000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Az egysoros TID nem egy extra drága valami. Bontóban max. 5000 cce :( Bár szolnok ilyen tééren nagyon xegéény abban az 1 szem bontóban már kérdeztem vagy 3x, de a válasz mindannyiszor nagyon egyhangú volt "NINCS" Esetleg vmi tipp hol is kéne ezt megnézneem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 cce :( Bár szolnok ilyen tééren nagyon xegéény abban az 1 szem bontóban már kérdeztem vagy 3x, de a válasz mindannyiszor nagyon egyhangú volt "NINCS" Esetleg vmi tipp hol is kéne ezt megnézneem? Pl. Vaterán láttam pár napja 2-t is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 megcsinálni nem igazán lehet, így én is javaslom a vaterát, ott több bontós is fent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 megcsinálni nem igazán lehet, így én is javaslom a vaterát, ott több bontós is fent van. okcs! Akkor sasolom ott, bár ahogy látom most nincs. :( Biztos nagyon kapós. Az 1 soros helyett lehet mondjuk 2 soros kijelzőt is beletenni a későbbi esetleges BC beruházás reményében? Hát az az 1 soros olyan hihetetlen dizájnyos, szinte már lelombozó. Vagy semmi értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Ha visszaolvasol, akkor látni fogod, nem olyan egyszerű a gyári kétsoros BC funkcióit működésre bírni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Az 1 soros helyett lehet mondjuk 2 soros kijelzőt is beletenni a későbbi esetleges BC beruházás reményében? Hát az az 1 soros olyan hihetetlen dizájnyos, szinte már lelombozó. Vagy semmi értelme? Miért nem mindjárt egy navigációs rendszert akarsz a helyére rakni? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 okcs! Akkor sasolom ott, bár ahogy látom most nincs. :( ... Nem viccből írtam, hogy láttam: 1., 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Nem viccből írtam, hogy láttam: Jéé !! ;) Most hogy írod. Én is találtam !! :) Pont 2tőt :( Én még belelöktem keresési feltételnek astra f, xáál valszeg amiatt nemjött nekem a górcső aláá. Háát cce xépen !! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 astra f, corsa b, tigra a kijelző bármelyik jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 astra f, corsa b, tigra a kijelző bármelyik jó bele. háát nem hiszed el, pont mostn akartam ?ni, hogy emlékeim szerint mintha az enyémnek a felfogató csavarja fent lenne, a 2. linken pedig az új kijelzőnél azt látom, hogy oldalt van. :( cce !! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 igen, abban igazad van, a felfogatási pont tényleg nem ugyanott van, viszont a házát tudod cserélni a tiedre, mert a bele ugyanaz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 az enyimnek felfogatása sincs :( csak ki kell pattintani Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 az enyimnek felfogatása sincs :( csak ki kell pattintani van az, csak akkor neked hiányzik a csavar belőle ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 van az, csak akkor neked hiányzik a csavar belőle ;) no sikerült szerezneem, már bent is van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomyboy22 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 sziasztok van nekem egy gsi-m és ugye bár van benne egy bc de nem irja ki gyárilag hogy menyi a pillanatnyi sebesség és a fordulat .hogy lehetne ezt megoldani hogy kiirja ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 sziasztok van nekem egy gsi-m és ugye bár van benne egy bc de nem irja ki gyárilag hogy menyi a pillanatnyi sebesség és a fordulat .hogy lehetne ezt megoldani hogy kiirja ??? Nekem ugyan nincs bc-m, de úgy gondolom, hogy az ablaktörlő kar végén levő gombok nyomkodásával lehetne "szóra" bírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Nekem ugyan nincs bc-m, de úgy gondolom, hogy az ablaktörlő kar végén levő gombok nyomkodásával lehetne "szóra" bírni. Így van. De sem a pillanatnyi fordulatot nem írja, sem a pillanatnyi sebességet. Ha nullázod az átlagsebességet, akkor egy pillanatig mutatja a pillanatnyi sebességet :( Gabi bc-je tudja asszem az említett funkciókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 sziasztok van nekem egy gsi-m és ugye bár van benne egy bc de nem irja ki gyárilag hogy menyi a pillanatnyi sebesség és a fordulat .hogy lehetne ezt megoldani hogy kiirja ??? Ne karesd, mert nincs is benne ilyen adat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Hali! Kérésem ill. kérdésem Gabihoz szól. Nagyon megtetszett nekem az általad készített bc, de tartalmaz rengeteg számomra fölösleges funkciót. Borsos ára miatt még halasztanom kell a beszerzését. Igazán hasznosnak a pillanatnyi fogyasztás, megtehető km, tartályszint, nyomás, hőmérséklet, fesz értékek kijelzését tartom, fontossági sorrendben felsorolva. Tervezed-e, hogy piacra dobsz egy "fapados" verziót, szerényebb árfekvésben, a fentiekre korlátozott funkciókkal, esetleg az ablaktörlő kapcsoló nélkül? Kérlek ne érts félre, sztem nagyon profin meg van csinálva így, rendkívül sokoldalú, alapos a kézikönyv is, régóta nézegetem, csak mégis ennyiért nagy luxus lenne most számomra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Hali! Kérésem ill. kérdésem Gabihoz szól. Nagyon megtetszett nekem az általad készített bc, de tartalmaz rengeteg számomra fölösleges funkciót. Borsos ára miatt még halasztanom kell a beszerzését. Igazán hasznosnak a pillanatnyi fogyasztás, megtehető km, tartályszint, nyomás, hőmérséklet, fesz értékek kijelzését tartom, fontossági sorrendben felsorolva. Tervezed-e, hogy piacra dobsz egy "fapados" verziót, szerényebb árfekvésben, a fentiekre korlátozott funkciókkal, esetleg az ablaktörlő kapcsoló nélkül? Kérlek ne érts félre, sztem nagyon profin meg van csinálva így, rendkívül sokoldalú, alapos a kézikönyv is, régóta nézegetem, csak mégis ennyiért nagy luxus lenne most számomra. Sajnos ez a verzió lesz csak. De lényegében asszem elsoroltad minden hozzávetőleges fő funkcióját a gyorsulásmérésen kívül :huh: Ablaktörlőkapcsoló nélkül 6000Ft-al olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sajnos ez a verzió lesz csak. De lényegében asszem elsoroltad minden hozzávetőleges fő funkcióját a gyorsulásmérésen kívül :huh: Ablaktörlőkapcsoló nélkül 6000Ft-al olcsóbb. És az enyémhez van még XM1 modul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts