Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem féltem a kijelzőt mert már szét lett szedve párszor---------->LED rulezz :blink:

Na jó ha talizunk kikapom és odaadom kisérletezni B)

Ez egy igen hasznos dolog lesz. :D Asszem sokakat fog ezután érdekelni a Gabi féle BC! :D

Elküldve
Jah, egyszer várd meg hogy bekapcsoljon a venti. Ha akkor 96 fokot mutat, akkor a BC jól

be van állítva, és az órád "siet". Ha meg nem így van, akkor be tudod kalibrálni egy notebook

segítségével az eltérést a BC-ben. :blink:

Na megvártam, kb: 97-98 között félúton kapcsolt valahol, ekkor az analóg műszer 101-et mutatott.

Amikor kikapcsolt a venti, 92-ről 91-re váltott éppen vissza. (ezt már az analógon nem néztem)

Elküldve

Sziasztok!

Keresek Astra GSi BC kapcsolós ablaktörlő kart! Új vagy használt is jó. Ha valakinek van, vagy tud bontót ahol van az kérem szóljon!

Köszönöm!

Elküldve
Sziasztok!

Keresek Astra GSi BC kapcsolós ablaktörlő kart! Új vagy használt is jó. Ha valakinek van, vagy tud bontót ahol van az kérem szóljon!

Köszönöm!

Omega kapcsoló is ugyanaz, csak arra kell figyelni, sedanba vagy hátsó ablaktörlősbe keresel-e.

Elküldve
Tehát lényegében a BC egy fokot csal (de még azon is lehet kalibrálni, hogy teljesen pontos legyen),

a műszered pedig jó sokat. :blink:

Szia Gabi!

Elösszőr is Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Akkor a holnap 5 re a au....-nál leszek!

Üdv: BB

Elküldve
Akit érdekel még ilyen komputer, jelentkezzen, most van bőven! :blink:

Szia!

Van még? Némi elektronikai ismeretem van. Be tudom magam szerelni? B) Postán küldés működhet?

Köszi előre is. :D

Üdv!

(első hozzászólásom. :D )

Elküldve

Szia!

Igen, már volt rá példa hogy postán küldtem, nem olyan nehéz a beszerelés. :blink:

Viszont nem árt hozzá egy notebook is (soros porttal), ha netán beállításokat kell igazítani.

Merre lax?

Elküldve (edited)
Szia!

Igen, már volt rá példa hogy postán küldtem, nem olyan nehéz a beszerelés. :D

Viszont nem árt hozzá egy notebook is (soros porttal), ha netán beállításokat kell igazítani.

Merre lax?

Szia!

Köszi a választ. :blink: Salgótarjáni vagyok. :S Bár könnyen lehet, hogy a közeljövőben járok Budapesten... A gép nem gond, van a garázsomban egy asztali gép, amin van soros port, ha az is megfelel. :D Lehet, hogy jobban járok, ha elviszem hozzád a cseppséget? Egyébként egy '97-es Sedan, X14XE motorral... B) ..és szeretnék bele fogyimérőt is, és kellene a kapcsolós ablaktörlő kapcsoló is hozzá... (szerintem mindez május közepéig legkésőbb esedékes...)

Módosítva : Bobber
Elküldve

Bobber!

Ha jársz erre, megbeszéljük, és beszerelem neked. :D

Kb. két órás műtét lesz, és hétköznap délutánonként 5től érek rá,

illetve néha hétvégén is, bár az ritkább. :blink:

Szólj ha tuti időpontot tudsz, nehogy elfogyjon ez a készlet is. B)

Elküldve
Egyébként egy '97-es Sedan, X14XE motorral...

Egy tesó!!!

Az mitől lehet, hogy fullig tankoltam, és nem megy bele csak 50 liter.

A szedánnak is kisebb lenne a tankja?

Elküldve (edited)
Egy tesó!!!

Az mitől lehet, hogy fullig tankoltam, és nem megy bele csak 50 liter.

A szedánnak is kisebb lenne a tankja?

Hát, lehet. Nekem is csak annyi fér bele... :)

Amúgy annyira tesó, hogy még a színünk is stimmel. :) Csak nekem (még) nincs ilyen szépen megcsinálva, mint neked.

Módosítva : Bobber
  • 3 weeks later...
Elküldve

Evribodri!

Jelezze akinek valamit kéne állítgatni a komputeren Soltvadkerten... igényfelmérés... :)

Ja, és akinek (két embernél volt asszem) konstans fogyit ír a komputer gyújtásnál járó

motor nélkül, megvan a javítás, ha ott lesz Soltvadkerten, frissítjük a SW-t. :)

Akinek pedig kedve támad egy ilyet applikálni az autójába, szintén megoldható Soltvadkerten!

kb. 1,5 óra alatt telepíteni tudjuk beállítással együtt. Szombati nap tökéletes lesz rá. :(

http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip

Igényt jelezni szíveskedjetek! ;)

Elküldve

Amennyiben nem nagy probléma, és megoldott a 10 karakteres kijelzőre, 26 tűs csatira is a ketyere, akkor lehet jeletkeznék... vagy ha addig megoldod ezeket. Persze valszeg full kiépítésben. :)

• 4 weeks later...
Elküldve

Van egy kis eltérés a mért és a valós fogyasztás között, kb 0,9-1 liter.

Ezen ugye lehet állítani valamit?

Vagy azért van, mert amikor egyhelyben állok akkor nem méri az átlag fogyit?

Elküldve

Ok köszi.

Ha lesz gép a közelemben csörgök, de ez lehet, hogy csak 2 hét múlva lesz.

A héten már nem biztos, hogy összejön, a jövő héten meg nyaralni megyünk.

• 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.