loree_gsi16v Elküldve Március15, 2006 Elküldve Március15, 2006 Szívesen. :) Akinek még kell ilyen BC vagy csak fogyimérő modul, az szóljon, mert elkészült az újabb széria! Emlékeztetőül a leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip ;) Gábor! Engem érdekelne a dolog, mennyibe fájna ez nekem. A ha úgy van akor a kövi talin instalállhatnánk ;) A válasz pü pls. THX
redline Elküldve Március15, 2006 Elküldve Március15, 2006 Gábor! Engem érdekelne a dolog, mennyibe fájna ez nekem. A ha úgy van akor a kövi talin instalállhatnánk ;) neked nincs bc-d? :) amugy Futó (wannaberacer, mr olajos tvshop ;) ;) ) cartárs ezt a pici tid-be építi be tudtommal. Nemtom neked hivá férne el.
bszemethy Elküldve Március15, 2006 Elküldve Március15, 2006 Szívesen. :) Akinek még kell ilyen BC vagy csak fogyimérő modul, az szóljon, mert elkészült az újabb széria! Emlékeztetőül a leírás: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip ;) Szia Gabi! Engem érdekel egy XM-1 modul.
loree_gsi16v Elküldve Március15, 2006 Elküldve Március15, 2006 neked nincs bc-d? :) amugy Futó (wannaberacer, mr olajos tvshop ;) ;) ) cartárs ezt a pici tid-be építi be tudtommal. Nemtom neked hivá férne el. Van bc-m csak érdekelne a többi bővített opció pl. km/h
warwolf Elküldve Március15, 2006 Elküldve Március15, 2006 Van bc-m csak érdekelne a többi bővített opció pl. km/h Ehhez valszeg kölcsön kell adnod Opel16V-nek a kijelződet, hogy hozzá tudja kalibrálni a szerkentyűjét.De talán Atommanóval voltak ilyen tárgyalások, szal lehet, hogy megy a dolog.
J0hnny Elküldve Március15, 2006 Elküldve Március15, 2006 (wannaberacer, mr olajos tvshop ;) :D ) Hát ezen 10percig visítottam! :) ;) ;)
opel16v Elküldve Március16, 2006 Elküldve Március16, 2006 Közkérdés megválaszolása: alapkomputer (sebesség, fordszám, gyorsulásmérések, km-számláló, időmérő) 16000 fogyimérő modul /xm1/ (pillanatnyi és átlagfogyi, tankszint, hátralevő km, vízhőmérséklet, töltés, olajnyomás) 14000 gyári új BC gombos ablaktörlőkapcsoló is van, 8000Ft körül alakul az ára (Csergőből). Loree! "Van bc-m csak érdekelne a többi bővített opció pl. km/h" MID-re, ami neked is van, még nincs programozva a komputer, de ha kölcsönkapok egy ilyen kijelzőt két hétre, 99% hogy rá tudom programozni. Bszemethy! Írtam pü-t, majd írd meg mikor jó neked. Afonya! "Ez a computer mennyire "fájdalmas" anyagilag, és a dieselbe be lehet e építeni?" Árak felül, egyelőre diesel-be a fordszámjel mássága miatt még nem tudom beépíteni, de folyamatban ennek a hiányosságnak a kiküszöbölése. :) "Nekem alapjáraton általában 910-et mutat a Gabi fél műszer. Tegnap voltam z.kártyán, és amikor megkaptam a papírt akkor néztem az adatokat: alapjárati ford.szám 910 " Biztos leolvasták a kijelződről. ;) ;)
loree_gsi16v Elküldve Március16, 2006 Elküldve Március16, 2006 OK Gabi! A legközelebb talin kiszedjük és megbeszéljük, én áldozok rá pluszba annyit hogy utána felmegyek Pestre érte. ;) :D :lol: De remélem minimum annyit fog tudni mint egy forma1-s autó computera :) ;) ;)
opel16v Elküldve Március16, 2006 Elküldve Március16, 2006 Amit tud, le van írva. :) Ne várd tőle, hogy gyorsabb lesz az autód. ;) Oks, majd akkor legközelebb ha összefutunk, megdumáljuk a részleteket. ;)
Gepard Elküldve Március16, 2006 Elküldve Március16, 2006 Biztos leolvasták a kijelződről. ;) :D :) ;) ;) Komolyra fordítva, a komputerük kinyomtatott egy papírt, amit bevittem az ügyintéző hölgynek, és ő az alapján töltötte ki a kártyát. A fickó aki a mérést végezte be sem nézett a kocsiba.
opel16v Elküldve Március16, 2006 Elküldve Március16, 2006 Csak poén volt. Tényleg pontos a komputer. :)
szauter74 Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 Közkérdés megválaszolása: alapkomputer (sebesség, fordszám, gyorsulásmérések, km-számláló, időmérő) 16000 fogyimérő modul /xm1/ (pillanatnyi és átlagfogyi, tankszint, hátralevő km, vízhőmérséklet, töltés, olajnyomás) 14000 gyári új BC gombos ablaktörlőkapcsoló is van, 8000Ft körül alakul az ára (Csergőből). Kár, hogy a fogyimérő modult önállóan nem lehet feltenni. Engem csak az érdekelne.
redline Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 Kár, hogy a fogyimérő modult önállóan nem lehet feltenni. Engem csak az érdekelne. felteszed az egészet és csak azt a funkciót használod :) a gyári bc-n is van stopper de még egyszersem próbáltam ki ;)
FPepe Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 Kár, hogy a fogyimérő modult önállóan nem lehet feltenni. Engem csak az érdekelne. Igen, az nekem is jó lenne, elcserélném rá az alap compit :)
szauter74 Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 felteszed az egészet és csak azt a funkciót használod :) a gyári bc-n is van stopper de még egyszersem próbáltam ki ;) Na ja de, a fogyimérő 14k, a teljes meg 30k. Nem mind1 ;)
Gepard Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 Na ja de, a fogyimérő 14k, a teljes meg 30k. Nem mind1 ;) A p*nci is csak nővel együtt kapható. :)
Yahher Elküldve Március19, 2006 Elküldve Március19, 2006 A p*nci is csak nővel együtt kapható. :) Az igazi legalábbis :-)
FPepe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 A p*nci is csak nővel együtt kapható. :) És hosszú távon ez se egy jó befektetés ;) ;)
szauter74 Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 A p*nci is csak nővel együtt kapható. :) Azért van amikor csak a p*ncit kell kifizetned (alkalmanként)! Azért, ha valaki tud olcsóbb megoldást fogyimérő műszerre, kérem jelezze!
FPepe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Azért, ha valaki tud olcsóbb megoldást fogyimérő műszerre, kérem jelezze! Létezik ilyen is : http://www.eelkevisser.nl/fuel.htm Részleteket ne kérdezz, még nem próbáltam ki :)
istván Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Ezt erősen jó lenne megcsinálni. Azt hiszem nekiállok... . Valaki még akar társulni?
Silver79 Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Ezt erősen jó lenne megcsinálni. Azt hiszem nekiállok... . Valaki még akar társulni? És te mit értesz ebből :) ;)
FPepe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 És te mit értesz ebből :) ;) Azt mondtad, Te is elektromos végzettségű vagy... ott található alul a kapcsolási rajz, de egyébként a szövegben található Fogy.zip file tartalmazza a prociba égetendő programot és a rajzot is ;) Tervezel neki egy dizájnos panelt, a baloldali menüből lenyitod az "Opel display" részt, ott megvan a DID (TID)-csati bekötése is :D De mostmár ne OFFoljunk itt tovább, ez BC-topik ;)
szauter74 Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Ezt erősen jó lenne megcsinálni. Azt hiszem nekiállok... . Valaki még akar társulni? Nagyon érdekelne! Elektromos ismeretem nincs. Egyezkedjünk!
Gepard Elküldve Március25, 2006 Elküldve Március25, 2006 Ma mértem egy 0-ról 100-ra gyorsulást, a friss olajjal. 14.581 sec ez jó? X14XE
Recommended Posts