Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ha az emlitett 3 részre tagolt egy soros,azaz TID(mert a 2 soros már a MID, ha jól tom), szal TID-em van, csak kicsit sajnos beteg. És azóta nem volt időm foglalkozni vele. a panelt és a kijelzőt összekötö fóliacsík pilledt meg..

De a másik kérdés, mint ahogy látom, neked Dévuuud van. abban meg van egyátalán minden ami erre csatlakozna? (mondjuk nem is tom, mit kellene a TID-nek tudnia... ) :)

Elküldve

Szia!

Nekem 10 karakteres kijelzőm van!

http://www.eelkevisser.nl/fabio.html

Nem tudom pontosan, hogy mi kell a BC-nek a működéséhez, de ha sikerülne kinyomoznom, akkor megkeresném azokat! Útjeladó van az autóban, gondolom a Km-hez ez kell, esetleg a fogyasztásmérés lehet nehézkes. Gondolom én! :)

Elküldve

TID, DID sima kijelző, nem tud semmit, csak kiírni az interfészén kapott szöveget (persze idő/dátum

és TID esetén hőmérséklet is van). A MID-ben viszont benne van a BC is (nem külön egység), amire

csatlakoznak az autóban levő jeladók, szenzorok.

Jelenleg az én komputerem a 8 karakteres DID,TID kijelzőket tudja csak kezelni, de ha felmerül az igény,

tudja a 10 karakteres TID-et is és a MID-et is, csak rá kell programozni. :)

Elküldve

Hi!

Láttad, hogy az enyém milyen (fentebb)! Ehhez össze lehet hozni valami funkciókat? Kellene az is, hogy milyen jelekte lenne szükség a működéséhez!

Üdv:

Gyepi

Elküldve
A tied sima TID, nem tud semmilyen funkciót, csak az idő/dátum és a hőmérséklet kijelzést.

Emellett a rádió interfészét fogadja, amire viszont fel lehet tenni az én komputerem.

Arról meg bővebben itt: http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip

Ez elég komoly cucc... :D

Létezik megoldás esetleg a G Astra alap kijelzőlyére ? :)

Elküldve

Amint kapok kölcsön két hétre egy ilyen G Astra kijelzőt, lesz hozzá megoldás. :)

Csak rá kell programoznom az interfészt, mivel az már 10 karakteres.

Elküldve
Amint kapok kölcsön két hétre egy ilyen G Astra kijelzőt, lesz hozzá megoldás. :D

Ha már itt tartunk az enyémben benne lesz a jövő hónapban? :)

Elküldve
Amint kapok kölcsön két hétre egy ilyen G Astra kijelzőt, lesz hozzá megoldás. :D

Próbálok szerválni 1-t. :)

Elküldve
Ja, ha akarod. :)

Éppen elfogyott a múlt héten megint egy széria, de hó végére készen lesz az újabb sorozat. ;)

Hát már mióta akarom! :D

Elküldve

Tom!

Amikor mondtam hogy gyere, akkor aszontad csúszik a projekt, mer elverted a pénzed lányokra. ;)

Utána meg nem szóltál! :)

Paja!

Oks, ha adsz kölcsönbe egy ilyen kijelzőt két hétre, kedvezményt is kapsz a komputer árából. :D

Elküldve
Oks, ha adsz kölcsönbe egy ilyen kijelzőt két hétre, kedvezményt is kapsz a komputer árából. :)

Megdumáltuk... :D

Az Évadnyitóra magpróbálok szerválni...

Elküldve
Tom!

Amikor mondtam hogy gyere, akkor aszontad csúszik a projekt, mer elverted a pénzed lányokra. ;)

Utána meg nem szóltál! :)

Sejtettem hogy valami ilyen dolog volt a háttérben, de hogy ezt így ki is mondtam... ;)

Na mind1, akkor köszi a türelmed és akkor a pü-ben megbeszéltek szerint járjunk el. :D

• 2 weeks later...
Elküldve

X-es motorkódú kocsiba van már valakinek fogyimérő beszerelve?

Kíváncsi lennék a fogyasztás adatokra 50 Km/h-nál 3-4-5 sebességi fokozatokban.

Elküldve
X-es motorkódú kocsiba van már valakinek fogyimérő beszerelve?

Kíváncsi lennék a fogyasztás adatokra 50 Km/h-nál 3-4-5 sebességi fokozatokban.

:rolleyes: Nekem van! Igaz még most zajlik a kalibrálás!

Kecsóra ha minden jól megy, már lesz adat... nem baj, ha x16xel-ből lesz?

Elküldve
:rolleyes: Nekem van! Igaz még most zajlik a kalibrálás!

Kecsóra ha minden jól megy, már lesz adat... nem baj, ha x16xel-ből lesz?

Közelítő adatnak kell csak, úgyhogy jó lesz.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.