Guest Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Utángyártott spirált ne vegyél, szar. Én vettem, 2200 körül, spanyol utángyártásnak mondták. Gyanítom marokkói, vagy hasonló. Lényeg, hogy kábé 150 kilométeren át zörgött, majd eltört annál a végénél, ami az órába megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Ja, ha nem tudod berakni, inkább bízd hozzáértőre. Én szarakodtam vele egy napot, hozzáértő berakta tíz perc alatt, biztos tudta, hol kell fogni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Ja, ha nem tudod berakni, inkább bízd hozzáértőre. Én szarakodtam vele egy napot, hozzáértő berakta tíz perc alatt, biztos tudta, hol kell fogni.... Kösszi szépen a segítségedet ! Marad a szakember az eredeti spirállal. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Erről a szakember és a spirál esetéről egy vicc jutott eszembe: - Doktor úr, maga tette fel a feleségemnek a spirált? - Igen. - Akkor most vegye le rólam! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Ha már spirál téma :) kollegámnak 1.8 astra caravan, a mutató remeg ide-oda, sőt néha hallani, hogy kattog... mi lehet ez :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 ....mutató remeg ide-oda.... Teljesen természetes, hogy járó motor mellett ezt csinálja a fordulatszámmérő, ha a gázpedált nyomványolod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Teljesen természetes, hogy járó motor mellett ezt csinálja a fordulatszámmérő, ha a gázpedált nyomványolod :) arra a mutatóra gondoltam, amelyik 20-240 között ingadozik :) de azé' thx az építőjellegű hozzászólást :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 ....de azé' thx az építőjellegű hozzászólást :wink:.... Igazán nincs mit, rám ilyen szempontból minden alkalommal számíthatsz :) Majd a hozzáértők szállítják a valódi megoldást :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Ja, ha nem tudod berakni, inkább bízd hozzáértőre. Én szarakodtam vele egy napot, hozzáértő berakta tíz perc alatt, biztos tudta, hol kell fogni.... a spirál volt a rossz! a szerelő 10' alatt +csenáta. Köszi a tanácsot! Lenne 1 kérrdésem a verdám klímás '97. 12. került forgalomba, most hogy ittn van a jó idő bekapcsoltam a klímát, hűt is rendesen, de amikor legközelebb megyek vele, akkor vmi irrdatlan "áporodott" szagot nyom be a ventillátor kb 3-5 percig <- pollenszűrő lett már cserélve, de a problema +maradt. Szerintetek miteszi ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Valsz az, hogy télen egyszer sem kapcsoltad be a klímádat. Ilyennkor a lecsapódó pára közé penész férkôzik, ami használt-zokni szagot eredményez... :? Klímások vállalják a takarítást, legutóbbi infóm szerint 5-8000 Ft-ért. Télen is érdemes hetente egyszer fullventin járatni a kondit 5-10 percig legalább, de nem árt neki a fél óra sem... Fûtés persze rajta lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 ....asszem utoljára 6000-ért vettek újan ilyen jeladót.... Pontos összeget nem tudok írni, de kb. 1500 Forintért vettem emlékeim szerint a Csergőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 nem tudjátok, hogy az mitől van, hogy a BC indításkor (C20XE) -15 fokot ír ki, valamint az óra mellett megjelent egy F betű???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Valszeg a külső hőmérséklet jeladód megadta magát. Nézd meg, ott van bal szélen alul a lökösben. Pici mütyür, két eres vezetékkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Valszeg a külső hőmérséklet jeladód megadta magát. Nézd meg, ott van bal szélen alul a lökösben. Pici mütyür, két eres vezetékkel. és honnan tudom, hogy jó vagy sem? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Ha a vezetéknek/csatlakozónak semmi baja, akkor 99% hogy kuka. Több embernek is volt már ilyen baja a fórumon, asszem utoljára 6000-ért vettek újan ilyen jeladót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 de érdekes, mert indítás után jó hőmérsékletet ír ki...asszem 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Azért érdemes megnézni. Ha kijössz a Lurdyhoz, megpróbálkozhatunk átrakni az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Valahol valaki vmikor ezt írta :!: "Megoldódott az F problémám! A kölső hőmérséklet jeladóm volt szakadt, kicseréltem azóta nincs F betü a BC-n betű!" tehát elvileg jó helyen tapogatóztok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2004 Emberek! Nincs vki aki vállalná nekem a B.C.-n a "reichweite" opció bekalibrálását? Ne "reichweite H" legyen hanem a hátralévő km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Emberek! Nincs vki aki vállalná nekem a B.C.-n a "reichweite" opció bekalibrálását? Ne "reichweite H" legyen hanem a hátralévő km. te skac mondtam hogy M3 ban meg tudjak csinalni én hagytam ott az ellenállást hozza és nekem jo ... de barhol ahol tech1 van és egy 120Ohm os ellenállás kell ott meg lehet csinalni Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2004 Jó jó de nem tom,hogy Uhuhu még ott melózik-e vagy sem? Nem igazán lenne jó ha legombolnának 4-5 rugókkal........jó lenne jelen lenni mikor csinálják........már "skizo" vagyok ettől a B.C. mizériától......... :) Akárhova mentem mindenhol lehúztak 4 de volt hol 5 rugóval :) És nagynehezen tudtam csak visszaprogramozni a cuccost...... Egyedül Uhuhu volt ki segített és nem kért money-t hogy visszaprogramozzuk(igaz hogy nem sikerült akkor) de most már nem kellene programozni csak kalibrálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Ott olgozik....mult 7n méglegalább is ott dolgozott még :wink: gondolom azota nem lépett le....irj neki privit oszt kész.,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Jó jó de nem tom,hogy Uhuhu még ott melózik-e vagy sem? . sajnos már nemtudok segiteni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 nem dolgozol ott v csak némi szervezkedés miatt szigoritás volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 nem dolgozol ott v csak némi szervezkedés miatt szigoritás volt? volt némi szervezkedés, és már nemdolgozom ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts