opel16v Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Így látatlanban nem vágom a dolgot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Így látatlanban nem vágom a dolgot. :( Hát íme: Az egyetlen logikus pont az X22-es dugó 1-es pinje (X21 23-as pin) (ha megy rajt áram, világít az U5.1 lámpa), de ez nem működik. Van esetleg más tipped? Bocs a nagy képért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Hát még nem sikerült magamévá tenni a problémát... Mi is akkor most lényegében a keresendő dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Hát még nem sikerült magamévá tenni a problémát... Mi is akkor most lényegében a keresendő dolog? Hát az, hogy egy Kadettban ha a gyári Kadett CheckControl jelez, hogy kiégett egy izzó, akkor az utólag beépített Astra BC is jelezzen. :( Ehhez az kell, hogy az Astra BC megfelelő vezetékén ne föld legyen, hanem + 12V... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Igen, ezt tudjuk. De a K86-nál bizti az X21 23-as lába jelzi ezt a kiégést? X21 9-es lábán mekkora fesz van alapvetően? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Igen, ezt tudjuk. De a K86-nál bizti az X21 23-as lába jelzi ezt a kiégést? X21 9-es lábán mekkora fesz van alapvetően? Igen, az első lámpa jelzi, hogy kiégett valami. Azt, hogy a 9-es lábán mekkora a fezsültség, nem tudom. Lehet, hogy fordítva van, mint gondolom és 9-es láb van földre kötve,és a 23-ason kapja a pozitívot? Vagy fordítva, hogy a 9-es lábon van pozitív, és a 23-ast zárja a földre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Azt gyanítom, hogy a 9-esen pozitív van, és így fordítva működik, mint az Astráé. Mérd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 A GSI BC-jéből ki lehet v.hogy szedni az összes megtett km-t?Mert azért ha van rá lehetőség, kíváncsi lennék, hogy mennyit is ment ez a gép eddig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 A GSI BC-jéből ki lehet v.hogy szedni az összes megtett km-t?Mert azért ha van rá lehetőség, kíváncsi lennék, hogy mennyit is ment ez a gép eddig! Én nem tudok arról, hogy ezt tárolná. Vagy mégis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Nem tárolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 jesszus..... ez nekem kínai :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Nem tárolja. Pech! :? De akkor a tiéd miért tudja ezt? Okosítsd ki az enyémet is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Mert az enyém jóval okosabb, mint a gyári BC. :( Amúgy meg nem sokra mész azzal sem, mert lehet átállítani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ....Mert az enyém jóval okosabb, mint a gyári BC. :(.... Fogyasztást tudja mérni ? Kiírja, ha kiéget a féklámpa izzója ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Fogyasztást tudja, persze. :D Kiégett féklámpát pedig ellenőrizni kell minden elindulás előtt a kresz szerint. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Fogyasztást tudja, persze. :D Kiégett féklámpát pedig ellenőrizni kell minden elindulás előtt a kresz szerint. :D Örvendetes tény :D És útközben ég ki ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Örvendetes tény :D És útközben ég ki ? :( Akkor ott van a másik oldalon a másik ami még világít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Ja, páros szerv. :( Ha meg egyszerre ég ki, akkor ott a vonóhorog. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Kiégett féklámpát pedig ellenőrizni kell minden elindulás előtt a kresz szerint. :( Ellenőriztem. Még mindig megvan a kiégett féklámpa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Gyűjtöd? Adok én is ha kell... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neo_Komlo Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Sziasztok! Egy kis gondom akadt a BC-vel... "kiégett" a kijelző háttérvilágítása, de csak az egyik oldalon sötét, a másik jó... Lehet ezt cserélni, javítani? Mi világítja meg? Egy egyszerű kis égő vagy LED van benne? Ha igen, meg is tudom változtatni a színét esetleg? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 2 db rizségő van benne, veszel hozzá valamelyik opelakatrész-boltban, és kb 5 perc a cseréje... :-9 Ha ledet raksz be helyette elenállással, akkor akár más színű is lehet... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neo_Komlo Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Köszi a választ, utána nézek :( Azt hiszem akkor mostantól kék lesz a BC-m, már amennyire sikerül. Még az zavar a BC-mben, hogy szokása akkor is jelezni a hűtővízhiányt, amikor szerintem van bene... Mondjuk van gond a tartállyal, egyik csonkja letört, és szép lassan elpárologtat némi vizet, mert így nem ment vissza rá tökéletesen a cső. (már keresek egy másik tartályt helyette). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 A kupak alján levő érzékelő is lehet ludas, mert ha az érzékelő úszó fennragad, akkor akármennyi van benne, azt érzékeli, hogy nincs benne... És ez lehet fordítva is, szal ha nem ír a BC, attól még lehe,t hogy egy deka víz sincs a tartályban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Sziasztok! Egy kis gondom akadt a BC-vel... "kiégett" a kijelző háttérvilágítása, de csak az egyik oldalon sötét, a másik jó... Lehet ezt cserélni, javítani? Mi világítja meg? Egy egyszerű kis égő vagy LED van benne? Ha igen, meg is tudom változtatni a színét esetleg? :( Csak óvatosan azzal a leddel :D Én vettem a conradban, direkt ilyen izzófoglalatba szerelt ledet jó drágán, aztán semmit se láttam. A LED sajnos irányított fényt ad, az izzó meg szórtat. Tehát csak jótanács, hogy vagy rakjál bele több ledet, vagy próbálj meg kék színű izzót szerezni, illetve lehet kapni (csak tudnám, hogy hol), ilyen kis színes gumisapkát, amit izzőra lehet tenni, és olyan színű lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts