NeedForSpeed Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Párduc! Párduc! Újjászületett Párducot akarok látni! A szebbik felét fényképezd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Párduc! Párduc! Újjászületett Párducot akarok látni! A szebbik felét fényképezd! Az minden oldalról szép! Nézd meg ITT és ITTIS ésés EZT is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2005 köszi Tomi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 köszi Tomi :wink: Szívesen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Szép lett! Igy képekről nem jön ki annyira a szin. Ez tényleg újjászületés, csak a duc hiányzik a gépháztetőről! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2005 mert le kell javíttatnom az autó 75%-át :lol: ma jön a fényező. Vagy megbeszéljük kultúráltan, hogy sajátköltségére megcsinálja, amit elcseszett, vagy pofán kell vernem... :roll: aztán majd visszafényeztetem a párducot az elejére. Vagy, ha végképp nincstelen benzinéhes állat leszek, akinek már semmire sem futja, akkor a régit rápopszegecselem az elejére, aztjóleszazúgy :? úgyis ebben a rohadt évben rámjár a rúd, ma beszart a magnóm, olyan tíz rongyért meg is csinálják két hét alatt, bár már mp3at is vehetsz szarérthugyért. A szerencsém ebben az évben úgy otthagyott, mint más a kakiját a budiban :? a sperem recseg - de majd szétcsúszik - a fény szar, valami köcsög még meg is húzta a kocsimat a parkolóban - hogy egy medve húzná meg hátulról hasonló brutalitással :evil: ... szóval én azt mondom: erre a világra nem érdemes autót építeni! És amúgymeg: KÁTYÚMENTESUTAKAT!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 VAzz! Ez már nem vicc! Valaki tényleg szúrkálja a woodoo babádat! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2006 Pénteken levizsgáztunk B) a következő hibalistát kaptam: hangos neon van alatta sötét lámpa + index ültetve van sportkormány :blink: oh anyám! mintha nem ilyenre akartam volna mondom embernek: amúgy minden renden? aszonygya: ja, nincs rendszám világítás (nem is lesz vazze, mert nincs helye a spojlerben :D ) meg kicsit folyik az olaj - de az nem jelentős. Mondjuk mindkettőről tudtam, meg még a többi hibáról is - szóval áj voz veri hepi - kitűnő műszaki állapotnak örvendünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 És van már benne kék metálszemcse???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Hát a sötét lámpát, sportkormányt asszem júniusban én is meg fogom kapni :blink: B) Na nem baj ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Pénteken levizsgáztunk :D a következő hibalistát kaptam: hangos neon van alatta sötét lámpa + index ültetve van sportkormány :D oh anyám! mintha nem ilyenre akartam volna mondom embernek: amúgy minden renden? aszonygya: ja, nincs rendszám világítás (nem is lesz vazze, mert nincs helye a spojlerben :D ) meg kicsit folyik az olaj - de az nem jelentős. Mondjuk mindkettőről tudtam, meg még a többi hibáról is - szóval áj voz veri hepi - kitűnő műszaki állapotnak örvendünk ;) Hej! A négykerék nem volt gáz? A manta der film óta már azt is bizonyítani kell majd, hogy a manta négy kerekű, nem?! ;) Miért nem mondtad, hogy neked is van egy listád, hogy mi nincs még benne! :D Hát a sötét lámpát, sportkormányt asszem júniusban én is meg fogom kapni B) ;) Na nem baj ! Az kicserélhető, csakúgy mint a sötétített ablakok. Megvan még a garnitúrám, amire cserélgetni szoktam a vizsgára, ha kell! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Pénteken levizsgáztunk :D a következő hibalistát kaptam: hangos neon van alatta sötét lámpa + index ültetve van sportkormány B) oh anyám! mintha nem ilyenre akartam volna mondom embernek: amúgy minden renden? aszonygya: ja, nincs rendszám világítás (nem is lesz vazze, mert nincs helye a spojlerben ;) ) meg kicsit folyik az olaj - de az nem jelentős. Mondjuk mindkettőről tudtam, meg még a többi hibáról is - szóval áj voz veri hepi - kitűnő műszaki állapotnak örvendünk :D szioka nagyon gratula a kocsihoz :blink: ugye nem szivoztak sokat? hangos????es ez miota baj? ;) az a jo. meghallanak az emberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 meg fogtok rogyni: tegnap a veteránvizsgán az egyik Continental azért kapott majdnem minusz százalékot, mert túl halk volt alapjáraton a 365 amerikai lóeröhöz. (tényleg nagyon halk volt, gázadásra se adott a v8 icipici hörgést se) szolid nagyautó, ami lelép egy camaro-t szal több vizsgatag is csak úgy lazán kifakadt: "hát én kivenném legalább az elsö dobokat" cöhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 meg fogtok rogyni: tegnap a veteránvizsgán az egyik Continental azért kapott majdnem minusz százalékot, mert túl halk volt alapjáraton a 365 amerikai lóeröhöz. (tényleg nagyon halk volt, gázadásra se adott a v8 icipici hörgést se) szolid nagyautó, ami lelép egy camaro-t szal több vizsgatag is csak úgy lazán kifakadt: "hát én kivenném legalább az elsö dobokat" cöhh ez erdekes :blink: tenyleg ilyet ritkan hallani, szerinted illik ahhoz a kocsihoz az a halk hang? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Szia Ricsi! Köszi lehet hoyg igénybe veszem mert a vizsgán ugye bár át kell menni nincsen mese! :D :D ;) ha majd közelít a dátum akkor hívlak az ügy érdekében és akkor majd elmegyek érte! az autó nagyon jól megy! most vizsga előtt fogom fényezni is!;) Még jöttek ki rajta hibák! Ez jó mert legalább tudom mik a gyengepontjai:::::::::::::::::blink: B) mármint fényezéssel kapcsolatban! Hátsó spoilert leszedtem mert szeretnék rá egy Irmschert! Szóval alakulnka a dolgok! A kocsi jól megy nincsen vele semmi gond! most volt olaj olajszűrő és gyertyák csere!;) vigyázok rá mint a szemem fényére! most csinálom az alját is lavézvédőzöm!!!! Belűlről is újra kikentem redesen a kárpit alatt! megnéztem a hegesztéseket! minden okés!:D Na majd dumálunk:D Üdv.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2006 Berlina! Én megrogytam... :D :blink: Atomnyi Manócska! B) egyem a kis szivedet! Hát a kék metelszemcse hiánya miatt került csak ennyibe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Szia Ricsi! Köszi lehet hoyg igénybe veszem mert a vizsgán ugye bár át kell menni nincsen mese! :D :D ;) ha majd közelít a dátum akkor hívlak az ügy érdekében és akkor majd elmegyek érte! az autó nagyon jól megy! most vizsga előtt fogom fényezni is!;) Még jöttek ki rajta hibák! Ez jó mert legalább tudom mik a gyengepontjai:::::::::::::::::blink: B) mármint fényezéssel kapcsolatban! Hátsó spoilert leszedtem mert szeretnék rá egy Irmschert! Szóval alakulnka a dolgok! A kocsi jól megy nincsen vele semmi gond! most volt olaj olajszűrő és gyertyák csere!;) vigyázok rá mint a szemem fényére! most csinálom az alját is lavézvédőzöm!!!! Belűlről is újra kikentem redesen a kárpit alatt! megnéztem a hegesztéseket! minden okés!:D Na majd dumálunk:D Üdv.! Szép munka! Rajta! Rajta! Itt van még a gépháztető is. Ha kell bele, van itt két erősítő is eladó. Ami benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Na rendben van akkor az egyik eősítőt el is teheted Nekem mert egy négy csatornás már van benne! Arról megy a két mélynyomó meg az első magnatok! A két piooneer még nincsen bekötve! ahhoz kéne az egyik káétcsatornás!B) meg tudom még díszléc is ott van meg motorháztető:D :D ott hagytam pár dolgot! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2007 És nem csak ez az, amiért érdemes autót építeni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Hiába, "Az, aki szép, az reggel is szép..." Igaz, hogy őnagyságát nem gyűri össze az ágy. :mellow: Viszont rettegj, mert jövőre lehet, hogy én az Ember vasára szavazok. :rolleyes: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2007 Hiába, "Az, aki szép, az reggel is szép..." Igaz, hogy őnagyságát nem gyűri össze az ágy. ;) Viszont rettegj, mert jövőre lehet, hogy én az Ember vasára szavazok. :D :P :lol: annyira nem gyűr össze az ágy, hogy a debreceni talin a pénteki mázt a pofámról csak vasárnap szedtem le - azt is csak a kúlturha és igényesség érdekében :unsure: És ha minden jól megy, már idén is szavazhatsz MrManta vasára :lol: én úgyis vissza akarok vonulni a szépségversenyek világából ;) inkább átnyergelek az alkatrész felismerésre :rolleyes: De tényleg elsősorban nem ezért érdemes foglalkozni a mantákkal. Az ilyen díjjak csak külön ajándékok az élettől, nagyon jól esnek és visszajelzik, hogy néha érdemes sokat áldozni :mellow: de ha vén szatyor leszek, jó lesz majd menőzni az unokáknak, hogy "bezzeg az én időmben, mikor a nagymuter még a mantával hasított...." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts