Levin01 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! Lassan kezdek nézelődni nyári gumi után a G Astrámra. 15-ös alufelnire szeretnék 195/60-as gumit lehetőleg nem csillagászati áron. Ha jó áron tudtok 15-os alufelnit is ajánlani akkor az is érdekel. Hol érdemes körülnéznem? Előre köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! Lassan kezdek nézelődni nyári gumi után a G Astrámra. 15-ös alufelnire szeretnék 195/60-as gumit lehetőleg nem csillagászati áron. Ha jó áron tudtok 15-os alufelnit is ajánlani akkor az is érdekel. Hol érdemes körülnéznem? Előre köszi a válaszokat. Én tavaly itt vettem pl.: http://www.automax.hu 12-13 ezer volt darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Köszi! Melyiket ajánlod inkább: DAYTON D210 vagy Matador MP 43? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Köszi! Melyiket ajánlod inkább: DAYTON D210 vagy Matador MP 43? Hát ha nem sajnálod azt a plussz 1000 Ft-ot guminkénk akkor én inkább Firestone-t vennék a helyedbe. De valahol volt itt a forumon ha jól emlékszem egy olyan link ahol össze lehetett hasonlítani a gumikat. De már nem emlékszem rá, hogy ki tette be. Egyébként kérd ki mások véleményét is. Ne hallgas rám. Ja és ha beírod a google-be, hogy "nyári gumi" akkor több kereskedést is felfog kínálni.:D Dayton-ból nekem téli gumim van de nem vagyok megelégedve annyira vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Megnéztem egy két weboldalt és hát tavalyhoz képest kicsit emelkedttek az árak.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 olyan link ahol össze lehetett hasonlítani a gumikat. Gumiteszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sziasztok! Lassan kezdek nézelődni nyári gumi után a G Astrámra. 15-ös alufelnire szeretnék 195/60-as gumit lehetőleg nem csillagászati áron. Ha jó áron tudtok 15-os alufelnit is ajánlani akkor az is érdekel. Hol érdemes körülnéznem? Előre köszi a válaszokat. Michelin Energy Saver Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Hello! A linkben szerepről felnit adnád el gumikkal? Mennyi lenne összesen az áruk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Michelin Energy Saver Jónak tűnik, de 20ezer alatt nem nagyon kapni darabját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 A benzintakarékos gumik minden márkánál könnyített, vékony oldalfalú, kis gördülési ellenállású gumit jelentenek. A vékony oldalfal miatt magyar utakra nem feltétlen ajánlanám...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 A Vicsor által említett linken a Falken ZE 912-t 14.000-ért mérik, az alacsonyabb árkategóriában esetleg megfontolandó lehet. Kinézetre sem olyan rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Én most szeretném eladini a gumiaimat meg a felnieimet. a felni gyári opel alufelni ötágú régebbi elegance astra g felni szerintem szép állapotban. A gumi meg Dunlop Sp Sport 01 1 nyarat futott. 90 %-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Tudnál képet mutatni meg egy árat mondani? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Ez lehet, hogy engem is érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Reggel lefényképezem megmérem meg minden ma már nem látok a garázsban villany nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Gumiteszt Valami ilyesmire emlékszem én is. PGA köszi.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Reggel lefényképezem megmérem meg minden ma már nem látok a garázsban villany nélkül. Esetleg ilyenre gondoltál?? http://jpg.autoweb.hu/ac--g04141406_5.jpg Nekem is ilyen van fennt télen és egészen jól bírja a képzést... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Esetleg ilyenre gondoltál?? http://jpg.autoweb.hu/ac--g04141406_5.jpg Nekem is ilyen van fennt télen és egészen jól bírja a képzést... :D Ja ja ez az szerintem, tényleg jól bírja habár nem kapott sokat tőlem télire meg sajnáltam használni arra jó az acél is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 A benzintakarékos gumik minden márkánál könnyített, vékony oldalfalú, kis gördülési ellenállású gumit jelentenek. A vékony oldalfal miatt magyar utakra nem feltétlen ajánlanám...... Hic! Beírnál néhány példát nekem ide, mert most nem vágom hirtelen a szakszerű válaszodat.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Tényleg acélfelni (azt hiszem ez a gyári felni neve )! Amióta lelopták a dísztárcsáimat azóta csúnyúlni látom a peremüket. Remélem csak vakrozsda és nem rendes rozsda.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Tényleg acélfelni (azt hiszem ez a gyári felni neve )! Amióta lelopták a dísztárcsáimat azóta csúnyúlni látom a peremüket. Remélem csak vakrozsda és nem rendes rozsda.:D Az acélfelni rozsdásodik is bármit csinálsz vele én a kadettemen mindennel próbálkoztam (fúrógpbe való drótkefével meg festékkel alapozóval meg mindennel de 2-3 hónap után mindíg kivirágzott. Hagytam is a csudába, olyan vastag, hogy mire elrohadna rég nincsen meg az autó. Akkor vettem nyárra az alut. Az acél meg maradt télire a dísztárcsával. A dísztárcsa alatt is csócsálja az idő de legalább nem látom. Anyám Bravo-ján 13 éve ugyanúgy néz ki a felni, egy szemet se változott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Jónak tűnik, de 20ezer alatt nem nagyon kapni darabját. :D Nekem Fulda van, ami szép is, jó is és még most is elfogadható az ára. Német autó, német gumi ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nekem Fulda van, ami szép is, jó is és még most is elfogadható az ára. Német autó, német gumi ... :lol: Dettó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Az acélfelni rozsdásodik is bármit csinálsz vele én a kadettemen mindennel próbálkoztam (fúrógpbe való drótkefével meg festékkel alapozóval meg mindennel de 2-3 hónap után mindíg kivirágzott. Hagytam is a csudába, olyan vastag, hogy mire elrohadna rég nincsen meg az autó. Akkor vettem nyárra az alut. Az acél meg maradt télire a dísztárcsával. A dísztárcsa alatt is csócsálja az idő de legalább nem látom. Anyám Bravo-ján 13 éve ugyanúgy néz ki a felni, egy szemet se változott. Köszike a választ. Egy kicsit szomorú vagyok, hogy így elcsúfitja a felni de hát ez van. Modjuk homokfúvó gépet tudnék szereni és azzal letakarítani de utána mivel kezelném és fújatnám le ezt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Hello! A linkben szerepről felnit adnád el gumikkal? Mennyi lenne összesen az áruk? ez kinek szólt :D ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts