tgabika76 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 És mennyi az a bizonyos közeli ET? A gyári Opel felnik ET-száma ET49, szóval ehhez közelit keress. Amúgy a felnikbe általában bele szokták írni ezt az adatot valahová... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Igen, csak a felnik még a calin vannak, a cali meg egy műhyelyben tengődik, míg meg nem hirdetjük a roncsot :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Sziasztok! Segitséget kérnék! Az astra classic II feni mérete 6jX15 et49 4X100 ha jól tudom. A kérdésem hogy opel OMEGA felnije ami szintén 4 lyukas JÓ LEHET E A CLASSIC-ra?????? Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Sziasztok! Segitséget kérnék! Az astra classic II feni mérete 6jX15 et49 4X100 ha jól tudom. A kérdésem hogy opel OMEGA felnije ami szintén 4 lyukas JÓ LEHET E A CLASSIC-ra?????? Köszönöm a segítséget. A 4 csavarhellyel rendelkező Opel felnik mind 4x100-as lyukosztásúak, nagy valószínűséggel az ET is stimmel, szóval ha a méret egyébként megfelel (szélesség illetve átmérő), akkor az Omega felnije is gond nélkül rárakható az Astrára. Amire még figyelni kell, az a tengelycsonkátmérő, bár tudtommal a 4x100-as felniknél az is egységesen 56.5mm az Opelnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 A 4 csavarhellyel rendelkező Opel felnik mind 4x100-as lyukosztásúak, nagy valószínűséggel az ET is stimmel, szóval ha a méret egyébként megfelel (szélesség illetve átmérő), akkor az Omega felnije is gond nélkül rárakható az Astrára. Amire még figyelni kell, az a tengelycsonkátmérő, bár tudtommal a 4x100-as felniknél az is egységesen 56.5mm az Opelnél. Köszönöm a segítséget remélem igazad lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Sziasztok! Segitséget kérnék! Az astra classic II feni mérete 6jX15 et49 4X100 ha jól tudom. A kérdésem hogy opel OMEGA felnije ami szintén 4 lyukas JÓ LEHET E A CLASSIC-ra?????? Köszönöm a segítséget. Én úgy tudom, hogy az Omega felnije 5x110-es. Bocsi ha tévedek! :D Nézd át ezt a táblázatot itt! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Én úgy tudom, hogy az Omega felnije 5x110-es. Bocsi ha tévedek! :D Nézd át ezt a táblázatot itt! Jövö héten mindenre fényderül azt majd akkor jelzek. Annyit tudok hogy négy lyukas és opel omegán volt de ezekszerint nem is olyan biztos ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Meg van tavaszra az alufelni detto ugyan az a méret et szám meg minden tuti,csak azt nem tudom hogy a lemezfelni csavarjai jok e hozzá? Ma megvettem a téligumit is ugy hogy ma jó napom volt kedves kartársaim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Meg van tavaszra az alufelni detto ugyan az a méret et szám meg minden tuti,csak azt nem tudom hogy a lemezfelni csavarjai jok e hozzá? Ma megvettem a téligumit is ugy hogy ma jó napom volt kedves kartársaim. A kérdés adott, milyen téligumit vettél honnan és mennyiért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 A kérdés adott, milyen téligumit vettél honnan és mennyiért? :D 195/60 r 15 t w440 hankook 9700/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 195/60 r 15 t w440 hankook 9700/db. A csavarok jók hozzá, a méretválasztás nem ideális. Ezt tapasztalatból tudom. Az igazi téli méret 185/65 R15 lenne. Nekem is az a méret van jelenleg, amit Te most vettél, de ez lesz az uccsó tele és majd kap rendes méretű hócipőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én 195/60r15ös Dunlop Sp Sport 2020E-vel vettem anno a gépet, de télre 185/65r15ös Cont Winter kerül rá. A ballonosabb jobb télire, de a 60as méret is jó mivel gyári méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én is most vettem meg a téli gumikat! 55 ropi volt 185/65 R 15 - ös Nokian gumik! Jöhet a tél.... :D A Nokian egyébként jó gumifajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 A csavarok jók hozzá, a méretválasztás nem ideális. Ezt tapasztalatból tudom. Az igazi téli méret 185/65 R15 lenne. Nekem is az a méret van jelenleg, amit Te most vettél, de ez lesz az uccsó tele és majd kap rendes méretű hócipőket. Nem olyan a tapadása?,vagy friss hóban nem ugy "vág "ugy el vagy miért? Szerintem de az csak az én egyéni véleményem hogy nagyobb felület nagyobb tapadás. Egyedül friss hóban ott számít hogy kissé keskenyebb. De ez csak az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én is most vettem meg a téli gumikat! 55 ropi volt 185/65 R 15 - ös Nokian gumik! Jöhet a tél.... :D A Nokian egyébként jó gumifajta? Téliben az egyik legjobb. Szerintem. Nyáriról nem tudok nyilatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Téliben az egyik legjobb. Szerintem. Nyáriról nem tudok nyilatkozni. Köszi a választ! Szerintem is igencsak jó minőségű! Nyárim az Continental. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Köszi a választ! Szerintem is igencsak jó minőségű! Nyárim az Continental. Continentállal egyet értek de nokian nemár. Igencsak jó minőségü ez kicsit erös szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én is most vettem meg a téli gumikat! 55 ropi volt 185/65 R 15 - ös Nokian gumik! Jöhet a tél.... :D A Nokian egyébként jó gumifajta? én 44 ért vettem új klébert.... ;) boltba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 én 44 ért vettem új klébert.... :D boltba. 185/65???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 aha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 azóta 500 forinttal feljebb ment az ára... http://www.startgumi.hu/tyresearch.php?w=1...0&s%5B%5D=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 azóta 500 forinttal feljebb ment az ára... http://www.startgumi.hu/tyresearch.php?w=1...0&s%5B%5D=2 Még lejjeb is fog menni az biztos. 9700ért vettem csak az 195-ös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 szerintem a nokian nem egy rossz minőség. A legjobb akkor is a Rosava!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 szerintem a nokian nem egy rossz minőség. A legjobb akkor is a Rosava!!!! :D Nem nem az biztos de nem is olyan joooo. Én mondjuk elfogult vagyok a hankookal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Nem nem az biztos de nem is olyan joooo. Én mondjuk elfogult vagyok a hankookal. Hát nekem a Continental nyári az előző már tönkrement 4 évig sem bírta. Ezután ha nyárit veszek Bridgestone lesz az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts