uhuhu Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Huhh, akkor megnyugtattál egy kicsit. Nem volt más a gumisnál ebben a méretben. Szerinted a 13.500,- jó ár volt? Pontos típus: FULDA CARAT ATTIRO 195/60 R15 88H. Hát most megfogtál, mert az enyém, a tiédnél újabb mintázatú vagy mifene. Azt tudom, hogy akkor vettem ennyiért szerelve centírozva, amikor ez a gumi olyan 16400ft-ba került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 mi a véleményetek a 17.900-es 15" -ös új alufelnikről, amivel mostanában tele vannak kerekes boltok? Nagyon gagyi lehet? És elvileg bármilyen 15"ös felnire rárakhatom a gyári gumimat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 mi a véleményetek a 17.900-es 15" -ös új alufelnikről, amivel mostanában tele vannak kerekes boltok? Nagyon gagyi lehet? És elvileg bármilyen 15"ös felnire rárakhatom a gyári gumimat? Hát bármilyenre nem... Ami biztos jó: 6"x15" ET 49, 4x100 lyukosztás szélességben módosíthatsz +-0,5"-t, ET meg 35 lehet, ez még elvileg gyári gumival nem ér bele a sárvédőívbe, a lyukosztás meg adott... Pénteken felkerült a barátnőm Astrajára a gyári Vectra A felni. http://www.titan-computer.hu/~dugo/astra/astra1.jpg http://www.titan-computer.hu/~dugo/astra/a...astra_felni.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 szélességben módosíthatsz +-0,5"-t, ET meg 35 lehet, ez még elvileg gyári gumival nem ér bele a sárvédőívbe, a lyukosztás meg adott... nem kötekedésként, de szélesség tekintetében pluszban kb. 2-2,5"-t módosíthatsz, ET meg mehet le kb 30-ig (a szélességtől függően) ;-) ez most G Astrára igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 nem kötekedésként, de szélesség tekintetében pluszban kb. 2-2,5"-t módosíthatsz, ET meg mehet le kb 30-ig (a szélességtől függően) ;-) ez most G Astrára igaz és az ET szám az mit jelent? Felni és Felni közt van vmi különbség márkán kívül, pl. hogy mennyire bírja a remek magyar utakat Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 és az ET szám az mit jelent? tehát a kisebb ET jobban kiáll Felni és Felni közt van vmi különbség márkán kívül, pl. hogy mennyire bírja a remek magyar utakat mindenképpen! sőt, még a forma is számít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 köszönöm, elmentettem a képet :( Ilyet néztem ki Alessio mondial vagy Sanremo 15.999,- 7*15 4x100 ET38 elvileg ez jó mond ez a márka valakinek valamit ? :roll: Sanreno: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ez az alessio rosszabb sorozatából van nézzél a prestige-szériából, ha alessiot akarsz vagy vegyél AWS-t, TM-et, MiM-et ezek az olcsóbb, de azok közül a jobb cuccok Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 mondjuk szerintem 15ös alut venni felesleges, mikor az a gyári méreted is inkább 16, vagy 17 G-nél még a 17-re is 215/45R17-es gumit rakhatsz, tehát azzal bőven lehet közlekedni igaz, az drágább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 a gyári 15 ös. A gyári gumit akarom feltenni rá. majd a gyári lemezre venni téli gumikat Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 mondjuk szerintem 15ös alut venni felesleges, mikor az a gyári méreted is inkább 16, vagy 17 G-nél még a 17-re is 215/45R17-es gumit rakhatsz, tehát azzal bőven lehet közlekedni igaz, az drágábbNekem is ez a véleményem nem érdemes 15ös alufelnit venni mert nemfog akkorát dobni az autón amire számítasz.Nekem még a 16os kerék is kicsinek tünik a kocsimon,már megbántam hogy nem 17es felnit vettem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Nekem is ez a véleményem nem érdemes 15ös alufelnit venni mert nemfog akkorát dobni az autón amire számítasz.Nekem még a 16os kerék is kicsinek tünik a kocsimon,már megbántam hogy nem 17es felnit vettem!!! mer kicsi is :-P az a helyzet, hogy a G-n iszonyat ballonos gumi van gyárilag ha az alufelni nem gyári, akkor nem fog jól mutatni a 195/60R15 ha pedig nagyobb felnit raksz rá, de váltóméretet, akkor még a 17-es mellett is jóval több gumid marad, mint egy F-en a 16-osnál, ergo bőven használható Amusing: én azt javaslom, hogy várjál, gyűjtsél és vegyél nagyobbat, mert a 15-öst meg fogod bánni, főleg, ha a látványra is mész (márpedig én úgy tudom, hogy az az elsődleges cél nálad és nem a rugózatlan tömeg csökkentése ;-) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Sajnos a pénz nagyúr azért választottam ezt a megoldást mert olcsóbb volt.most már biztos hogy várnék én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Sajnos a pénz nagyúr azért választottam ezt a megoldást mert olcsóbb volt.most már biztos hogy várnék én is. nekem mondod? szerinted miért van még az astra alatt a gyári 15ös? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Sajnos a pénz nagyúr azért választottam ezt a megoldást mert olcsóbb volt.most már biztos hogy várnék én is. nem okoskodásból de használtan fika pénzért lehet már 17es karikákat venni... anno nem volt ennyire lenn az áruk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 nem okoskodásból de használtan fika pénzért lehet már 17es karikákat venni... anno nem volt ennyire lenn az áruk :wink: ez nagyon így van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 nem okoskodásból de használtan fika pénzért lehet már 17es karikákat venni... anno nem volt ennyire lenn az áruk :wink:amikor a felnit vettem még nem volt internetem így nem igazán tudtam nézelődni,most már biztos hogy nem így csinálnám.viszont ahozz meg túl drága volt hogy eladjam és vegyek helyette nagyobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 ahozz meg túl drága volt hogy eladjam és vegyek helyette nagyobbat. nem is tudnád eladni 150e felett Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 szerintem annyiért se!majd rakok fel nyomtávszélesítőt hátha az javí egy kicsit az összképen,+kis ültetés. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 szerintem annyiért se!majd rakok fel nyomtávszélesítőt hátha az javí egy kicsit az összképen,+kis ültetés. :( gumival talán, ha viszonylag új mondjuk nem tom, mennyit futott nyomtávszélesítés... hát... nem tudom a felni akkor is kicsi marad ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 kb 2000km.Most már ez van. :( A felni jó(csak kicsi)de legalább tudok normálisan tempóval autózni nem kell annyira tartani a rossz utaktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 kb 2000km.Most már ez van. :( A felni jó(csak kicsi)de legalább tudok normálisan tempóval autózni nem kell annyira tartani a rossz utaktól. akkor az nem sok, eladható ;-) a 17-essel is tudnál :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 A gyári 16os felnit gumival együtt alig bírtam eladni pedig jó állapotba volt és nem is kértem érte sokat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 A gyári 16os felnit gumival együtt alig bírtam eladni pedig jó állapotba volt és nem is kértem érte sokat. :( a gyári általában nem ér sokat, amúgy meg felesleges volt az eladnod a gyáriak általában szépek kis méretben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts