Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A számok mit jelentenek a betük előtt? A H-t, a T-t és a V-t azt nagyjából tudom ( megendegt sebesség vagy valami hasonló :D )

GSY km/h M 130 N 140 P 150 Q 160 R 170 S 180 T 190 U 200 H 210 V 240 W 270 Y 300 ZR >240

Elküldve
GSY km/h M 130 N 140 P 150 Q 160 R 170 S 180 T 190 U 200 H 210 V 240 W 270 Y 300 ZR >240

Én nem erre gondoltam Lanti.:D

Hanem pl.:82 T, vagy 88 H

Elküldve
Én nem erre gondoltam Lanti.:D

Hanem pl.:82 T, vagy 88 H

Pedig jókat írt! A betű: a sebesség index, a szám: a terhelési index. Pl: 82 T --> (82)475 kg - (T)190km/h :D

Elküldve
Pedig jókat írt! A betű: a sebesség index, a szám: a terhelési index. Pl: 82 T --> (82)475 kg - (T)190km/h :D

Oksa. Én nem is állítom, hogy rosszat írt volna. És a 82-re meg a 88-ra voltam kívi. :D

Elküldve

15-ös kerékre gyári Opel disztárcsát keresek 1db-ot! (Opel Astra G-re)

Ha van valakinek elfekvőben jó lenne!

Ajánlatokat privátban, mert azt biztossan elolvasom!

Elküldve

Helló!

Nem tudja valaki hol lehet gyári opel 15-ös felnit szerezni elfogadható áron?

Csak 1 db kéne és 55000 nem akarnék kiadni érte.

Felni adatai:

5*110

ET49

15-ös

jah még az opelnél mondták hogy a felni típusa PG.

Előre is köszi a segítséget.

Elküldve
15-ös kerékre gyári Opel disztárcsát keresek 1db-ot! (Opel Astra G-re)

Ha van valakinek elfekvőben jó lenne!

Ajánlatokat privátban, mert azt biztossan elolvasom!

Vatera, teszvesz

Elküldve
Helló!

Nem tudja valaki hol lehet gyári opel 15-ös felnit szerezni elfogadható áron?

Csak 1 db kéne és 55000 nem akarnék kiadni érte.

Felni adatai:

5*110

ET49

15-ös

jah még az opelnél mondták hogy a felni típusa PG.

Előre is köszi a segítséget.

Bontó

Elküldve
11.mm-t fog a tárcsára,ez elégséges-e egy alukerék rögzítéséhez??

[

Ehhez nem hinném, hogy bármiféle szakember szükséges, ez így ebben a formában nagyon minimálisat fog...

Ahhoz képest, hogy a gyári acélfelnit amikor csavarozod igen hosszan megy bele a csavar, ami nem véletlen szerintem, azért ott forgás közben ébrednek "ilyen - olyan " erők.....

Én hosszabbat tennék bele :D

Elküldve
Sziasztok!

Felni szakemberhez lenne kérdésem! A képen látható kerékcsavar 11.mm-t fog a tárcsára,ez elégséges-e egy alukerék rögzítéséhez??

Elörre is köszönöm!

Alufelnihez a gyárinál hosszabb csavart szokás tenni...

Elküldve
Én bontós honlapon láttam gyári lemezfelnit 8000 Ft-ért.

Én még decemberben 4 gyári lemezfelnit kaptam 33e-ért, szóval a bontott 8-ért darabja szerintem kissé drága. :D

Elküldve
Én még decemberben 4 gyári lemezfelnit kaptam 33e-ért, szóval a bontott 8-ért darabja szerintem kissé drága. :D

Az árak jobban szaladnak mint az idő! A téli szezonra vettem gumisnál pöpec 4x100 R15 ET49-es lemezfelniket 5500 Ft/db áron. A környéken mindenütt ennyiért unszolták. Az 5x110-es 5000-5500 Ft/db-ért volt fellelhető. Akkoriban a Vaterán 5x110-es dögivel volt bagóért, a másik csak mutatóba és irreális áron.

Elküldve
Az árak jobban szaladnak mint az idő! A téli szezonra vettem gumisnál pöpec 4x100 R15 ET49-es lemezfelniket 5500 Ft/db áron. A környéken mindenütt ennyiért unszolták. Az 5x110-es 5000-5500 Ft/db-ért volt fellelhető. Akkoriban a Vaterán 5x100-as dögivel volt bagóért, a másik csak mutatóba és irreális áron.

Én meg most lomtalanításkor ingyen kukáztam kettő 5x110-est. :D

Elküldve

Sziasztok!

Szeretnék venni 1 lemezfelnis pótkereket gumival, tudja valaki, hogy mi a gyári felni és gumiméret a pótkeréken? G Astra Caravan.

Köszönöm.

Rumcice

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.