Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumi, felni kérdések

GABBE

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Sziasztok!

Augusztusban vettem a G-s Astram, azóta télig kb. 4000km-t mentem a nyári gumikkal. Dunlop 195/65 R15-ös gumikkal vettem át anno. Nem tudjátok, mennyiért lehetne eladni őket?

Szeretnék nyárra új felni+gumit venni, de előtte szabadulnék a meglévőktől.

Előre is köszönöm a segítségetek!

Megosztás:

Sziasztok!

Augusztusban vettem a G-s Astram, azóta télig kb. 4000km-t mentem a nyári gumikkal. Dunlop 195/65 R15-ös gumikkal vettem át anno. Nem tudjátok, mennyiért lehetne eladni őket?

Mi a baj a gumikkal?

Egyébként általános "szabály", annyit ér amennyiért el tudod adni....... :huh:

Megosztás:

Én is eladtam, mikor megérkezett a kicsike, kb hasonló futásteljesítménnyel 50ezer ft-ért adtam túl rajta. Azt hiszem a pontos típus: Dunlop Sp 2020E volt.

Megosztás:

Sziasztok!

195/65-ös volt? Az enyém 195/60 R15-el jött :huh: Én 10000-ért adtam el darabját(500m volt benne :lol: )

Megosztás:

Én a kisebb felület=nagyobb nyomóerő dologra gondoltam :huh:

Vagy úúúúgy! Jó gondolat!

Az én gépem 5 éves lesz, de csak most látott először havat úgy igazából. Lassan lejár a téligumik kihordási ideje és akkor 185/65 R15 lesz. A nyári méret viszont marad.

Megosztás:

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem tudja valaki hogy astranal,mondjuk a G classicnál az enyém 1.4-es és 4 csavaros a felni.

Gondolom ez mindenkié ugyanilyen akié 1.4-es....

Kérdésem az lenne melyik tipusokon van 5 csavaros,a nagyobbakon????

Nagyjából jól látod. 1.8-tól fölfele már 5 csavaros a felni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.