dremu Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Mivel lehet takarítani? Az lehet hogy az évek folyamán bemattul az aluminium??? És lehet csillogósabra fényezni? :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Mivel lehet takarítani? Az lehet hogy az évek folyamán bemattul az aluminium??? És lehet csillogósabra fényezni? :idea: Elvileg a krómtisztító paszta jó rá. Vagy polírpasztával, de igen pepecs munka mindkettő és ki tudja meddig fog csillogni-villogni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hmmmm Köszi! :lol: Vajon e meddig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nem tom, hogy krómtisztító paszta jó-e, mert az alufelni lakkozva van, tehát teljesen más anyag, mint a króm :?: :?: De meg lehet próbálni...max. rögtön le is hozza a fölösleges lakkot, oszt lehet újralakkozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jól hangzik! No lakk No para :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nekem gyárilag 195/65-ös gumit raktak fel. Úgy tudom 185/65 az általános. És tudna valaki ajánlani valami jó gumit ami nem túl drága. Ezek a Firestone-k már az F Astra-mon is hamar elkoptak. Néztem a Bridgestone-t az nem olyan vészes árban sem, talán jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nekem gyárilag 195/65-ös gumit raktak fel. Úgy tudom 185/65 az általános. És tudna valaki ajánlani valami jó gumit ami nem túl drága. Ezek a Firestone-k már az F Astra-mon is hamar elkoptak. Néztem a Bridgestone-t az nem olyan vészes árban sem, talán jó lesz. 2 fő gyári méret van 15-ös felnihez G Astrához: 195/60 R15 illetve 185/65 R15 Szerintem inkább a 195/60 az általánosabb. 185/65-el sztem kevesebb G Astrát szereltek gyárilag. Mondjuk az enyém speciel ilyen... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Most megnéztem mindet. Elől 195/65 hátul 195/60. MOst akkor mivan? Lehet hogy a szalonban trükköztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Most megnéztem mindet. Elől 195/65 hátul 195/60. MOst akkor mivan? Lehet hogy a szalonban trükköztek? Hűűha... ilyet még nem láttam. Mindenképp a 195/60 a jó... Gépkönyvben is ez van. A 195/65 nagyobb átmérőjű, mint a 195/60. Most ezért nem egyforma méretűek a kerekeid elöl illetve hátul... Nem tudom ki rakott fel ilyen felemás kerekeket, de ez szvsz így nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Akkor lehet, hogy ezért koptak le az első gumijaim elől? nem? Melyik OPelre tesznek 195/65-öst? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Akkor lehet, hogy ezért koptak le az első gumijaim elől? nem? Melyik OPelre tesznek 195/65-öst? Pl. a H Astrára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Végülis.... asszem belgiumi az Astra-m az uccsó szériából. Lehet hogy nemvolt nekik már olyan gumi. De a kopás lehet ennek az eredménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Végülis.... asszem belgiumi az Astra-m az uccsó szériából. Lehet hogy nemvolt nekik már olyan gumi. De a kopás lehet ennek az eredménye? Hát... annyira nem értek hozzá. Talán attól, hogy picit nagyobb átmérőjű, még nem kopik jelentősen nagyobb mértékben. De lehet, hogy tévedek, és egy adott méretű gumihoz tervezett futóművel egy eltérő méretű gumi tényleg sokkal jobban kopik. De azért is lehet jobban kopva, mert hát ugye az elsők eleve jobban kopnak egy elsőkerekes autónál... már ha nem kézifékezel sokat... :roll: De talán majd bazs szakértő kolléga kiokosít minket... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Köszi szépen az infókat. Lehet hogy kicsit sokat kérdezek, de utoljára a nagypolskimat szereltem, a "futóműhöz" abban se nyúltam.(laprugó rulez) inkább a motort. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Köszi szépen az infókat. Lehet hogy kicsit sokat kérdezek, de utoljára a nagypolskimat szereltem, a "futóműhöz" abban se nyúltam.(laprugó rulez) inkább a motort. :idea: Jó kis négy tárcsafékes nagypolski... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nem tom, hogy krómtisztító paszta jó-e, mert az alufelni lakkozva van, tehát teljesen más anyag, mint a króm :?: :?: De meg lehet próbálni...max. rögtön le is hozza a fölösleges lakkot, oszt lehet újralakkozni. :lol: Szerintem meg nincs lakkozva. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Valami bevonat biztos van rajta, mert egyébként kb 1 nap alatt matt lenne az alu. S a sérült vagy öreg felnikről a téli sótól szokott is leköszönni a felületvédelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Valami bevonat biztos van rajta, mert egyébként kb 1 nap alatt matt lenne az alu. S a sérült vagy öreg felnikről a téli sótól szokott is leköszönni a felületvédelem. De ha meg lakkozva van, akkor mitől mattul? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 1. Öregszik a lakk, az idő szava. 2. Sok mosástól és/vagy érdes szivacstól, stb. szintén mattul. 3. Nem gyári felnik eleve gyengébb bevonattal rendelkeznek. Nem tudom, a Tied milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 1. Öregszik a lakk, az idő szava. 2. Sok mosástól és/vagy érdes szivacstól, stb. szintén mattul. 3. Nem gyári felnik eleve gyengébb bevonattal rendelkeznek. Nem tudom, a Tied milyen. Jól van, Te nyertél! :wink: Majd pü-ben küld már el, hogy hol vetted a kormánybőrt és mennyiért? Esetleg alkalom adtán segíthetnél fellvarrni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Soroksári út 158. AutoWorld. 7900 körül vagy 7600, nem emlékszem. 358-1480, hívd fel, van-e most G-re! Majd segítek... Este megnézem neked a dobozán a típusszámot, azzal könnyebb keresni v. érdeklődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Soroksári út 158. AutoWorld. 7900 körül vagy 7600, nem emlékszem. 358-1480, hívd fel, van-e most G-re! Majd segítek... Este megnézem neked a dobozán a típusszámot, azzal könnyebb keresni v. érdeklődni. Köszi!!!!! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Észrevettem hogy a 17-s kerekekkel /40-s valamerre mindíg húz az autó jobbra balra soha nem megy egyenesen! Anyira nem durván csak ha elengedem a kormányt akkor 3-mperc múlva korigálnom kell! De a téli 15-ös gyári kerékkel nem volt ilyen! Másnak is ilyen? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 a széles gumitól van az ellen nem tudsz mit tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Thx Bazs! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts