paja Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Van olyan lakatos aki a fényezés sérülése nélkül meg tudja csinálni.Sokat nem is kérhetnek érte. Az a lakatos valami mágus lehet ! Ugyanis a bázisfesték (szín) és a fedőréteg (lakk) száradás után nagyon minimális mozgást képes elviselni repedés nélkül.... ;) Ezért használnak müanyag lágyítót a lökhárítók és egyég műanyagok fényezésénél.... :) Ez csak 1 vélemény, de szerintem megfontolandó. Sajna az Opel gyenge pontja a hátsósárvédő ív... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 szigszalag bazzz köszi még jó, h kérdezek mielött... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 érdekes módon nem te vagy az első akinek nem lett jó a 16 kerékméret classic II-re Malacka emiatt lecseréltette a hátsó rugót keményebre hagondolod összehozlak titeket, Ő is XVII ker-i Még gondolkodom, hogy mi lenne jó megoldás, de nagyon köszönöm előre is. Felejtsd el a rugó cserét az nagyon rossz megoldás.Gondolom nem akarsz erősebb rugókat meg gátlókat,ezért én azt mondanám hogy vagy cseréld le a gumit váltó méretre,vagy egy lakatossal hajlitsd vissza a sárvédőív peremeit és akkor nem fog beleérni.Van olyan lakatos aki a fényezés sérülése nélkül meg tudja csinálni.Sokat nem is kérhetnek érte. Rugót semmiféle képpen ne cserélj nagyobbra,magasabbra. Gumit nem szeretnék cserélni, mert tiszta újak és ha cserélném, akkor többezer Ft-ot buknék rajta ;). Elvileg be kellene ennek is férnie, de mégsem ;). Sugárban csak 1 cm-rel nagyobb átmérőre ez, mint a gyári 15-ös méret volt gumival. Majd valamit csak kitalálok/kitaláltok ;) Szerk.: megnéztem, hogy ahol a műanyag dobvédő a karosszériához van rögzítve, ott kicsit kiszélesedik és az a "bűnös", úgyhogy talán van valami egyszerű megoldás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Szerk.: megnéztem, hogy ahol a műanyag dobvédő a karosszériához van rögzítve, ott kicsit kiszélesedik és az a "bűnös", úgyhogy talán van valami egyszerű megoldás... ;) Érdekes, nem gondolná az ember, hogy 7x16-on a 205/55 bele fog érni. Bár tény, hogy picivel nagyobb, mint a váltóméret, de akkor is... Mekkore az ET száma a felnidnek? Képet nem csináltál róla esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Érdekes, nem gondolná az ember, hogy 7x16-on a 205/55 bele fog érni. Bár tény, hogy picivel nagyobb, mint a váltóméret, de akkor is... Mekkore az ET száma a felnidnek? Képet nem csináltál róla esetleg? :) Én sem gondoltam volna és a gumis se. Szerintem az ET az 38, ha minden igaz. Kép csak a telefonomban van egyelőre és az nem mutat semmit, de majd a következő minitalira megpróbálom kivoszolni a hátsó felem és akkor majd megcsodálhatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Ha jól emlékszem valahol azt írtad hogy magasabb rugót rakott bele.Vagy rosszul emlékszem?én úgy tudom ugyanakkorát rakatott bele, csak erősseb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 én úgy tudom ugyanakkorát rakatott bele, csak erősseb És azt nem lehet tudni, hogy mennyibe fájt ez az attrakció és milyen hatásai voltak a menettulajdonságra? Neki is ott ért bele, ahol nekem? THX :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 És azt nem lehet tudni, hogy mennyibe fájt ez az attrakció és milyen hatásai voltak a menettulajdonságra? Neki is ott ért bele, ahol nekem? THX ;) fogalmam sincs mennyiért csináltatta, de asszem nem volt drága (akkor tuti megjegyeztem volna :) ) de majd gyere csütürtökönö oszt megbeszélitek Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 érdekes módon nem te vagy az első akinek nem lett jó a 16 kerékméret classic II-re Malacka emiatt lecseréltette a hátsó rugót keményebre hagondolod összehozlak titeket, Ő is XVII ker-i Hi! Ma felkerültek a felnik! 16-os 205/50/R16 Bridgestone és Nekem nem ér bele sehol sem! Kép a személyes fotónál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 fogalmam sincs mennyiért csináltatta, de asszem nem volt drága (akkor tuti megjegyeztem volna ;) ) de majd gyere csütürtökönö oszt megbeszélitek Oksa. Hol és mikor lesz tali? Nem találtam a Lurdy minialis topcot. Láma vagyok ;) Hi! Ma felkerültek a felnik! 16-os 205/50/R16 Bridgestone és Nekem nem ér bele sehol sem! Kép a személyes fotónál :) Hali! Lehetséges, hogy a Caravan kialakítása más hátul, mint az 5ajtós-é, illetve még az is lehet, hogy Neked erősebbek a rugóid. Ja, és nekem 205/55R16-os gumi van fent. Tudom, nem váltóméret, de elvileg ennek is be kellene férnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Hi! Van egy kérdésem, ami valszeg csak nekem kérdéses, viszont nagyon jó lenne biztosan tudnom: Az új RH felnijeimhez (Thx. Albert :) ) kellene 16 db M12x1,5x29 kúpos felnicsavar - de a 29mm-es hosszba bele kell számolni a kúpos részt is? (mint a süllyesztett fejű csavaroknál) Vagy csak a menet (szár) hossza számít? Köszi a válaszokat, Hic Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Új felnit vettél ? És nem kaptál csavarokat hozzá ? Ez szomorú.... :) Sajnos méretekben nem tudok segíteni....de nekem a gyári felnim is alu, így az új felnihez is jók a gyári csavarjaim ... ;) A felnihez kapott csavarokat meg elraktam tartalékba... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Új felnit vettél ? És nem kaptál csavarokat hozzá ? Ez szomorú.... :) Sajnos méretekben nem tudok segíteni....de nekem a gyári felnim is alu, így az új felnihez is jók a gyári csavarjaim ... ;) A felnihez kapott csavarokat meg elraktam tartalékba... ;) ;) Hello Paja! Elárulod a gumiméretét az autódnak? Amúgy szép ótó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Új felnit vettél ? És nem kaptál csavarokat hozzá ? Ez szomorú.... :) Sajnos méretekben nem tudok segíteni....de nekem a gyári felnim is alu, így az új felnihez is jók a gyári csavarjaim ... ;) A felnihez kapott csavarokat meg elraktam tartalékba... ;) Na igen, nálam szerencsésebb történelmi fejlődésű sporttársakkal ellentétben használt felnit vettem... ;) Viszont legalább megvan az adaptergyűrű hozzá. Amúgy megfordult már a fejedben, hogy a tartalékolás helyett üzleti képességeid kamatoztasd, és így esetleg felhőtlen boldogság ígéretével kecsegtesd a szegény fórumozót? (ford: eladod-e, és mennyi? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 :lol: Hello Paja! Elárulod a gumiméretét az autódnak? Amúgy szép ótó! :D A méret : 205/50 R16 A képeken még R 15 van fenn, ha lessz 1 kis időm csinálok képeket az újról.... ;) Na igen, nálam szerencsésebb történelmi fejlődésű sporttársakkal ellentétben használt felnit vettem... :D Viszont legalább megvan az adaptergyűrű hozzá. Amúgy megfordult már a fejedben, hogy a tartalékolás helyett üzleti képességeid kamatoztasd, és így esetleg felhőtlen boldogság ígéretével kecsegtesd a szegény fórumozót? (ford: eladod-e, és mennyi? :( ) Micsoda költői vénával rendelkezel.... :) ;) ;) Szerintem találsz közelebb is, vagy jársz Kecsón mostanában ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Micsoda költői vénával rendelkezel.... :) ;) ;) Szerintem találsz közelebb is, vagy jársz Kecsón mostanában ? Hát keresek, keresek... de április 11-én meglesz a felni (kisebb javítást eszközöltem rajta), és ha addig nincs csavarom, akkor meglehetősen rezignált leszek.... Pestlőrincen lakom, nem olyan nagy ügy leszaladni az M5-ön, ha minden kötél szakad ;) Azaz igazság, hogy van egy rakat VW alufelnicsavarom, ami majdnem ua. de asszem az csak 21mm-es, ide meg az RH szerint 29-es kéne... tényleg, neked gyári csavarod van - milyen hosszú a menet/szár a csavaron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Holnapra megmérem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Holnapra megmérem... :) ok, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 A méret : 205/50 R16 A képeken még R 15 van fenn, ha lessz 1 kis időm csinálok képeket az újról.... ;) Végre valaki, akinek u.a. mint az enyém :D Micsoda költői vénával rendelkezel.... :) ;) ;) Szerintem találsz közelebb is, vagy jársz Kecsón mostanában ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Hey! Felnijavítás, esztergályozás, polírozás HOL??? Személyes tapasztalat előnyben. :) Thx! Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Hey! Felnijavítás, esztergályozás, polírozás HOL??? Személyes tapasztalat előnyben. :) Thx! Peace Szerintem menj a Joóbhoz, lehet, hogy nem a legolcsóbb, de az biztos, hogy profik: Joób Felniklinika Mindig itt javíttatom a felnijeimet. (Sajna a feleségem autóján a 16-os kereket minden évben kell ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Szerintem menj a Joóbhoz, lehet, hogy nem a legolcsóbb, de az biztos, hogy profik: Joób Felniklinika Mindig itt javíttatom a felnijeimet. (Sajna a feleségem autóján a 16-os kereket minden évben kell :blink: ) Köszönöm! Utánatekintek... Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Anti, thx Neked is! Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Ja csak azt kihagytam, hogy csak klubtagságival műxik... :blink: Ezért le is vettem...ez téged momentán ha jól látom nem érint... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Anti, thx Neked is! Písz Namostmivan??? Ja csak azt kihagytam, hogy csak klubtagságival műxik... :blink: Ezért le is vettem...ez téged momentán ha jól látom nem érint... B) Azonnal intézkedem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts