Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nem a kerék szélességén múlik??? Ja igen... és a kerék, amit felpróbáltatok, annak mekkora volt az ET-je ??? Szerintem ez lehet a kulcs! nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 este Bazs-zsal elmentünk a gumishoz, és felpróbáltunk egy lekopott 235/40 R17-et az OPC-re. Maradt kb. 10 mm rés a gumi és a kerékjárat közt. elmegy vele a kocsi, ez nem vitás, de nagyon-nagyon patent. szóval 235/40 R17 kizárva. azért érdekes, mert volt rajta 215/45-ös, ami picit még magasabb, és azzal teljesen jó volt. szerintetek ez hogy lehet? a télim 205/45 R17, az is csak ippeg kisebb, mint a 235/40-es, és az is vígan elforog a járatban. sok helye annak se nincs, az igaz... ja, és bazs! köszönöm szépen a segítséget, meg a fáradozást. bocs, hogy kimaradt a külön kocsikázás, ígérem, hogy bepótlom! Viszont az picit keskenyebb (20mm elméletileg), tehát nem kerül olyan közel a kerékjárat legalacsonyabb pontjához. De a fő ok, hogy nagy eltérések vannak az elméleti számított és a valós fizikai méretek között. Gyártó és modellfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 a válasz npasi hozzászólásában keresendő erősen gyártó és modellfüggő a dolog amúgy a szélesség miatt volt necces, mivel csak akkor volt közel a kerékdobhoz, amikor teljesen el volt fordítva a kerék az élményautózás még ráér és igazán nincs mit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Kb: mit kóstálhat egy garnitúra kerékőr? Az hány db 4? Eddig nem volt szükségem rá, de a Momo felniket nem akarom, hogy lenyúlják róla! :rolleyes: Ahhoz kaptam 16db szép csavart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Kb: mit kóstálhat egy garnitúra kerékőr? Az hány db 4? Eddig nem volt szükségem rá, de a Momo felniket nem akarom, hogy lenyúlják róla! :rolleyes: Ahhoz kaptam 16db szép csavart... 8-10e Ft környéke, és igen, 4 db-ról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 8-10e Ft környéke, és igen, 4 db-ról van szó. Köszi! Legutóbb a Boombastikban láttam ilyet (az árára sajnos nem emlékszem).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Kb: mit kóstálhat egy garnitúra kerékőr? Az hány db 4? Eddig nem volt szükségem rá, de a Momo felniket nem akarom, hogy lenyúlják róla! :rolleyes: Ahhoz kaptam 16db szép csavart... Már 5-6e Ft-tól kapsz. Figyelj nagyon, hogy milyet veszel, mert sok féle van nagyon és vannak típusok - nem biztos, hogy a drágák a jók! - amiknél fenn áll a veszély, hogy tönkre megy a kulcs... és akkor szivacs van! Ami fontos, hogy SOHA nem szabad meghúzni géppel a kerékőrt, csak keresztkulccsal és NE TÚL ERŐSEN! Amúgy van aki 2 garnitúrát is rak (különböző félét) az autójára a biztonság kedvéért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Vectra GTS felni felmenne a cabrióra? 225/45R17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Vectra GTS felni felmenne a cabrióra? 225/45R17 Ha felmegy mi lesz a régive? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Vectra GTS felni felmenne a cabrióra? 225/45R17 NFS! A Jokkának akkor van fent! (bár ez mostanában naponta elhangzik :rolleyes:) Jól mutatna rajta a GTS felnije tuti!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ha mindenképp gyárit akarsz rá, akkor kivállóa Gts. Amennyiben más is szóba jöhet: BBS-t, Momo-t vagy OZ-t tegyél rá! Azok szépek és erősek is. Persze drágább is valamivel, mint a GTS.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én nyilván megrendelem azt az Alessio F1 fenit R16 méretben, csak az ET számmal vagyok kicsit bajban.. Annyira azért csak nem lehet rossz.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én nyilván megrendelem azt az Alessio F1 fenit R16 méretben, csak az ET számmal vagyok kicsit bajban.. Annyira azért csak nem lehet rossz.. :rolleyes: Szabadna volt megjegyeznem, hogy klubtagként a Rialnál van kedvezményed, amit szvsz kár lenne kihagyni. De még mielőtt megrendelnél bármit is, nézz be a Puskin utcára itt Kméten.Hátha tudnak v.mi köztes megoldást! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Paja! A neten azért nézz körül, hátha találsz valami akciósat. Hasonló árért, talán jóval jobbat is! Persze rá kell szánni pár órát, de mindenképpen megtérül!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ha felmegy mi lesz a régive? :) ;) Van két garnitúra alúm (15''), a másikon a téli gumik vannak. Most az van rajta. A nyárit gumistól eladnám. ;) (Adok hozzá egy enyhén kopaszodó 175cm magas gumist. ;) ) Én a /45 miatt izgulok. Belemegy a 40mm ültetés és a gumi kalkulátor szerint a /40 ideálisabb lenne. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Kölcsönadod Agresszor26-nak vagy később Antinak és egy du. leszedik neked /40-esre.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Kölcsönadod Agresszor26-nak vagy később Antinak és egy du. leszedik neked /40-esre.... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Már 5-6e Ft-tól kapsz. Figyelj nagyon, hogy milyet veszel, mert sok féle van nagyon és vannak típusok - nem biztos, hogy a drágák a jók! - amiknél fenn áll a veszély, hogy tönkre megy a kulcs... és akkor szivacs van! Ami fontos, hogy SOHA nem szabad meghúzni géppel a kerékőrt, csak keresztkulccsal és NE TÚL ERŐSEN! Amúgy van aki 2 garnitúrát is rak (különböző félét) az autójára a biztonság kedvéért... én gumisomtól annó megkérdeztem, hogy szerinte mit ér azt mondta aki felnit megy lopni, annál lesz megfelelő szerszám a kerékörre is. Azt mondta szerinte csak a nagyon drágák nyújtanak megfelelő biztonságot Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Van két garnitúra alúm (15''), a másikon a téli gumik vannak. Most az van rajta. A nyárit gumistól eladnám. :) (Adok hozzá egy enyhén kopaszodó 175cm magas gumist. ;) ) Én a /45 miatt izgulok. Belemegy a 40mm ültetés és a gumi kalkulátor szerint a /40 ideálisabb lenne. Szerintetek? Azt hittem 6-os lesz ami eladó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 én gumisomtól annó megkérdeztem, hogy szerinte mit ér azt mondta aki felnit megy lopni, annál lesz megfelelő szerszám a kerékörre is. Azt mondta szerinte csak a nagyon drágák nyújtanak megfelelő biztonságot Fent tartom, hogy nem biztos, hogy a legdrágább, de az biztos, hogy csak a megfelelő profil kialakítású csavarok hatásosak. Az is biztos, hogy lemezfelnire értelmetlen kerékőrt rakni. (anyám suzukijáról csőkulccsal szedtem le, mert elveszett a kulcsa) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Mit értetek a drágán? Valamint: milyen márkát érdemes venni kerékörből? Gondolom Momo-hoz Momo-t, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Mit értetek a drágán? Valamint: milyen márkát érdemes venni kerékörből? Gondolom Momo-hoz Momo-t, nem? Abszolult nincs jelentősége annak, hogy MOMO felnihez MOMO kerékőrt rakj... van egyáltalán a MOMO-nak kerékőre??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Fent tartom, hogy nem biztos, hogy a legdrágább, de az biztos, hogy csak a megfelelő profil kialakítású csavarok hatásosak. Az is biztos, hogy lemezfelnire értelmetlen kerékőrt rakni. (anyám suzukijáról csőkulccsal szedtem le, mert elveszett a kulcsa) :) Csőkulccsal vagy svéd-fogóval? Nem mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Csőkulccsal vagy svéd-fogóval? Nem mindegy... Ha mellékelsz rajzot vagy fotót megmondom! De ismereteim szerint csőkulcs a neve! :) (lemezfelni esetében simán odafér és meg tudod fogni vele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ha mellékelsz rajzot vagy fotót megmondom! De ismereteim szerint csőkulcs a neve! :) (lemezfelni esetében simán odafér és meg tudod fogni vele) süllyesztett csvarnál és speckós kerékőrnél marad a hegesztéses technológia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts