Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumi, felni kérdések

GABBE

Recommended Posts

Szerintem azért vesz az ember kf.felnit hogy ne kelljen nyomtávszélesítőt használni.Legalábbis én így vagyok vele.

Azért nem csak ezért! :D

De sajna, amit én vettem (ami nekem tetszett is és elérhető is volt) az a Turbo Coupe gyári 17"-a, ami viszont ET4x valamennyi... de meglátjuk, hogy mit mutat vele a gép.

én idáig azért vettem felnit, hogy széééppp legyen az autó vele.

;)

biza-biza! ;)

a jokka 30-45mm magasság között állíthatót akar, koni cuccból, a lengéscsillapító állítható keménységű lesz.... ;)

Először is bocsi, hogy elírtam a neved! :blink:

Másodszor pedig én a 60/40-re emlékeztem... :rolleyes: ezek szerint rosszul! ;)

Biztosan patent lesz azzal a futóművel a szekér! ;) ... csak ne érjen bele a kerék a járatba... ;)

Megosztás:

Először is bocsi, hogy elírtam a neved! :blink:

Másodszor pedig én a 60/40-re emlékeztem... :rolleyes: ezek szerint rosszul! ;)

Biztosan patent lesz azzal a futóművel a szekér! ;) ... csak ne érjen bele a kerék a járatba... ;)

semmi baj, nem vettem a szívemre.... :D szinte mindenki másképp írja vagy mondja, voltam már 'jopka', 'jobka', 'yukka'.... szóval széles a választék

a kerékjáratra majd figyelünk, de szerintem most még elég messze van tőle, van mozgási tér....

Megosztás:

semmi baj, nem vettem a szívemre.... :blink: szinte mindenki másképp írja vagy mondja, voltam már 'jopka', 'jobka', 'yukka'.... szóval széles a választék

a kerékjáratra majd figyelünk, de szerintem most még elég messze van tőle, van mozgási tér....

;)

Remélem, hogy nem lesz gáz, mert egyenlőre nekem is 225 kerül majd rá. :rolleyes:

Tudod mi maradt el szombaton? Egy kör az autóval! :D Azért remélem valamikor majd elviszel egy karikára! ;)

Megosztás:

De gáz lesz!

elöl a doblemezbe ér bele, hátul pedig a kerékívbe......és hátul elég rendesen át tudja alakítani. ;)

/40 talán jobb lenne.

Jokkának egyenlőre az van fent és elfér... igaz, ültetés nélkül! :blink:

Nekem csak ideiglenesen kerülne fel a 225/45R17...

de azt mondod, hogy addig ne is akarjam megültetni a gépet, amíg ez lesz fent? :rolleyes:

Megosztás:

Jokkának egyenlőre az van fent és elfér... igaz, ültetés nélkül! :blink:

Nekem csak ideiglenesen kerülne fel a 225/45R17...

de azt mondod, hogy addig ne is akarjam megültetni a gépet, amíg ez lesz fent? :rolleyes:

Alapból beleér. mondjuk nekem et 38 as felni volt amivel beleért. Nem tudom neked milyen lesz.

Megosztás:

Alapból beleér. mondjuk nekem et 38 as felni volt amivel beleért. Nem tudom neked milyen lesz.

Nekem ET47es... vagy 49-es lesz (gyári 17-es) :rolleyes:

(Jokka azzal jár... 225-tel... mint mondottam volt... ;))

Hát majd meglátjuk mit tehetünk az érdekedben...... :D

Vigyázz, mert nem ülhetsz be az enyémbe! ;) :blink: ;)

(gondolom teljesen összetörne a tény ;))

Megosztás:

este Bazs-zsal elmentünk a gumishoz, és felpróbáltunk egy lekopott 235/40 R17-et az OPC-re. Maradt kb. 10 mm rés a gumi és a kerékjárat közt. elmegy vele a kocsi, ez nem vitás, de nagyon-nagyon patent. szóval 235/40 R17 kizárva.

azért érdekes, mert volt rajta 215/45-ös, ami picit még magasabb, és azzal teljesen jó volt. szerintetek ez hogy lehet?

a télim 205/45 R17, az is csak ippeg kisebb, mint a 235/40-es, és az is vígan elforog a járatban. sok helye annak se nincs, az igaz...

ja, és bazs!

köszönöm szépen a segítséget, meg a fáradozást. bocs, hogy kimaradt a külön kocsikázás, ígérem, hogy bepótlom!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.