csak1astras Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 16-os felnik megvannak, már csak legalabb 1 pár gumi kellene hozzá. Ahol voltam gumis xarabb állapotu gumit akart 9.000.-/db áron rámsózni, mint amit már az ember leszedne. Szal .. ötlet normális gumis muhelyre, Dél-Pesten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 16-os felnik megvannak, már csak legalabb 1 pár gumi kellene hozzá. Ahol voltam gumis xarabb állapotu gumit akart 9.000.-/db áron rámsózni, mint amit már az ember leszedne. Szal .. ötlet normális gumis muhelyre, Dél-Pesten? nyári gumit szeretnél rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 nekem 2 autómon volt Alessio. a másik a Coupén volt, a 4 ből 2 repedt volt, gondolom azt ütötték vágták, de akkoris... Uhu! Ezt Te magad meg is magyaráztad, úgy vélem. illetve a papámnak volt alessioja /70 es gumival, egy padkafelállás - egy görgőzés, és 2 hetente centirozással is használhatatlan volt... Ezt én magyarázom meg: könnyűfémfelnivel NEM ILLIK járdákra állni, nem Alessioval, de egyikkel sem. Aki járdázgatni akar, járjon terepjáróval, de legalábbis lemezfelnivel. Amit persze, egy durvább padkázással, szintén tönkre lehet tenni. illetve nemrág még a Rasztalos aki most épp isteniti a felnit, itt sírt, hogy 4 felni görgőzésre szorul, mert ráz. és ez évente, ami többe kerül, mintha egyszer vennél kemény felnit. Uhu, ha figyelmesen olvasol, EZT a 17"-ről írtam. A 16"-tal SEMMI bajom nem volt. 17"-ben sztem elég sok felnit ki lehet nyugdíjazni. Legfőképp, ha járdákon keres parkolóhelyet a tuningautós, ugyebár... összegezve: alessiot kapsz 25.000 ft kötül , és egy normálisat meg 30.000 ért. A 16"-os Alessio F1 hivatalos ára 40e HUF körül mozgott, a 17"-é asszem 48e. 25 körül a haverom 14"-est vett (szintén F1) az off Liánjára. Amúgy, mindenki döntsön ízlése/pénztárcája viszonylatában. No more comment. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
csak1astras Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 nyári gumit szeretnél rá? lassan annak az idénye jön ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 205/45R17-es gumival, 7,5X17 ET38-as AWS Racing felnivel volt próbálva, és a huppanókon bedörzsölt. A 205/50R16 átmérőben 5mm-rel alacsonyabb az előbb említettnél, lehet, hogy elfér. Akkor bátran ajánlod 16"-ban az F1-et. 17"-ra akarnak rábeszélni az ismerősök, de nem merem az utak állapota miatt. Szia, Tamás! A 205/45 17 átmérője 617mm. A 215/40 17 604mm (ezt a méretet használom). Nekem ami beleért a műanyagba, 225/45 17 (átm: 635mm!). A gyári méret 15"-ben 185/65 621mm átmérővel, vagy 195/60 (615mm). 17-ben, amit leginkább tennék rá, az 215/45 (626mm). Azt mondod, Neked a 205/45 (617mm) beleér a 7,5 17 ET38-as felnin. Nekem a fent említett méret (ami beleért) a szintén 17, szintén ET38-as felnivel. Igazából nem értem. Az ET38, sztem minden felnin ET38. Elnézést, nem a szavaid vonom 2ségbe, csak filózom, szeretnék rájönni, mi lehet a bibi. (A méretek a totalcar-os gumidoki Pirelli-táblázatából származnak, más táblázatok vmelyest eltérőek lehetnek)! A 16"-os F1-et tudom ajánlani, 17"-ben (figyelj, Uhu! :rolleyes: ) ne az Alessiot válaszd, ha teheted. Tényleg könnyen sérül a honi kíííváló utakon. Gumi: 16-ban 205/50 a tuti. (Az AvonZZ1 612mm átmérőjű volt). Nekem kiválóan működött. Ya, most jut eszembe (csak hogy elbizonytalanítsalak :blink: ), egy német tuningmagazinban (asszem, a Flash-ben) 1 Tigrán (a régin, nem a Twin Top-on) 7x17-es Alessio F1-ek figyelnek... Nna, erre varrjááá gombot! Tehát, elvileg létezik v létezett (talán 16-ban is), de kishazánkban biztos nem forgalmazzák/ták. Vagy a Flash-ben írták el a méretet, ez is lehet. A katalogban nem szerepel 7"- os szélesség sem 16-ban, sem 17-ben. Dönts! :D (Tudom: iszol... ;) ) Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 figyelj, Uhu! :Ya, most jut eszembe (csak hogy elbizonytalanítsalak :rolleyes: ), egy német tuningmagazinban (asszem, a Flash-ben) 1 Tigrán (a régin, nem a Twin Top-on) 7x17-es Alessio F1-ek figyelnek... Nna, erre varrjááá gombot! Tehát, elvileg létezik v létezett (talán 16-ban is), de kishazánkban biztos nem forgalmazzák/ták. Vagy a Flash-ben írták el a méretet, ez is lehet. A katalogban nem szerepel 7"- os szélesség sem 16-ban, sem 17-ben.Köszi Rastalos a segítséget! Szerintem az Alessio katalógusban minden felni méret táblázata mellett nem hiába van feltüntetve ez a felirat, amit már egyszer leírtam: -Ulteriori dimensioni disponibili - Further available size-6,5X15/7X16/7X17/7,5X18- magyarul: további rendelkezésre álló méretek:6,5X15/7X16/7X17/7,5X18. Katalógus szerint léteznek ezek a méretek minden tipusból. De ki lehet a beszállító hazánkba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 lassan annak az idénye jön ... :blink: Ha felkerülnek a 17"-es nyárijaim... lehet, hogy lesz 4db gyári (asszem Michelin-em) eladó! Pontos részletek (pontos modell, állapot stb.) később... ha érdekel. ... Nekem ami beleért a műanyagba, 225/45 17 (átm: 635mm!). ... Hm. Ez érdekes. Ezek szerint más a kérékjárat mérete a Coupe és a sima G Astra esetében! Yokkának 225/45R17-es gumik vannak az autóján! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Bár még nem raktam rá, biztos, hogy rá fog menni az Astrámra a 215/45R17-es gumi, 7X17-es felnivel... 16-os felnik megvannak, már csak legalabb 1 pár gumi kellene hozzá. Ahol voltam gumis xarabb állapotu gumit akart 9.000.-/db áron rámsózni, mint amit már az ember leszedne. Szal .. ötlet normális gumis muhelyre, Dél-Pesten? Szia! Érdemes a gumibolton meg a startgumin beirni a keresőbe, mert nagyon jó gumik vannak fent akciósan... De az autotuning.lap.hu-n is találhatsz jó ajánlatokat...szerintem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Az Alessionál bármi jobb! :rolleyes: Nem az igazi a MIM... de az Alessionál egy fokkal azért masszívabb. Annyira szar az Alessio? Sok felé látom, hoyg használgatják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Annyira szar az Alessio? Sok felé látom, hoyg használgatják. Mert olcsó, és sokan nem tudják, hogy könnyűfémfelnik között is van jelentős minőségbeli különbség.Azán néhány padka meg kátyú után rájönnek a tévdésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Mert olcsó, és sokan nem tudják, hogy könnyűfémfelnik között is van jelentős minőségbeli különbség.Azán néhány padka meg kátyú után rájönnek a tévdésre. Akkor Corsára mit érdemes megvenni? Aminek azért az ára sem észveszejtő!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Akkor Corsára mit érdemes megvenni? Aminek azért az ára sem észveszejtő!!! Pénztárcafüggő, de én a gyári felnikre szavazok.A többiek pedig majd ajánlanak inkább mást is.Atommanónak Rial volt fent, és bevált. www.rial.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Pénztárcafüggő, de én a gyári felnikre szavazok.A többiek pedig majd ajánlanak inkább mást is.Atommanónak Rial volt fent, és bevált. www.rial.hu csak a gyárik randák... :rolleyes: meg az ET szám miatt nem szép az autón... nekem ez a véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 csak a gyárik randák... ;) meg az ET szám miatt nem szép az autón... nekem ez a véleményem. S, az ÉN gyári GSi felnim az Astrán??? :blink: ;) :D Ami igaz, az igaz, 7X15-ben tényleg jobban mutatna! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Hm. Ez érdekes. Ezek szerint más a kérékjárat mérete a Coupe és a sima G Astra esetében! Yokkának 225/45R17-es gumik vannak az autóján! :rolleyes: Hey! Nem tudom, nem hiszem, h kerékjárati különbség lenne a 2 közt. Viszont nekem a 60mm-es ültetés miatt ért bele. Nem tudom, Yokkának mennyire van "közel a talaj". Üdvelet De ki lehet a beszállító hazánkba? Nem tudom, de utánanézek. Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nekem azt mondták (jó szakik), hogy a 215/45R17 gumikra még 40 mm-eres ültetéssel is kivállóan használható a gép.. Majd meglátom, hogy áll rajta, bár nem hiszem hogy ültetni fogom (max: 20mm-ert), de sport futómű biztos lesz alatta.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 csak a gyárik randák... :rolleyes: meg az ET szám miatt nem szép az autón... nekem ez a véleményem. Meghúzhatod!! :blink: ;) Amúgy nekem is ez a véleményem... sajnos... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 csak a gyárik randák... :rolleyes: meg az ET szám miatt nem szép az autón... nekem ez a véleményem. :blink: Mindig ezzel jössz! ;) Szerintem azért akad szép! :D és a nagy ET számot lehet nyomtávszélesítővel korrigálni! ;) Nem tudom, nem hiszem, h kerékjárati különbség lenne a 2 közt. Viszont nekem a 60mm-es ültetés miatt ért bele. Nem tudom, Yokkának mennyire van "közel a talaj". Yokkának még nincs ültetve, ő 60/40-et akar alárakni... az azért valszeg sok lenne a gépnek! Nekem azt mondták (jó szakik), hogy a 215/45R17 gumikra még 40 mm-eres ültetéssel is kivállóan használható a gép.. Majd meglátom, hogy áll rajta, bár nem hiszem hogy ültetni fogom (max: 20mm-ert), de sport futómű biztos lesz alatta.. Endyka! Az ültetés KÖTELEZŐ! Főleg, ha mindazt meg akarod csinálni az autóddal, amit mondtál! És a felni is csak egy 40mm ültetéssel fognak igazán jól mutatni! Szóval készülj lelkiekben is! ;) És hidd el, egyszer megülteted majd a G-t és soha nem akarod kivenni majd alóla az ültetést! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Sport futómű az kimerül a rugókban és a gátlókban, de én gátlót sohasem raknék bele keményebbet, mert így is elég kemény a gyári. Főleg a magyar utakra. Nekem 35-40-es ültetés lesz benne és ennyi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 :rolleyes: Mindig ezzel jössz! :blink: Szerintem azért akad szép! ;) és a nagy ET számot lehet nyomtávszélesítővel korrigálni! :D Yokkának még nincs ültetve, ő 60/40-et akar alárakni... az azért valszeg sok lenne a gépnek! Endyka! Az ültetés KÖTELEZŐ! Főleg, ha mindazt meg akarod csinálni az autóddal, amit mondtál! És a felni is csak egy 40mm ültetéssel fognak igazán jól mutatni! Szóval készülj lelkiekben is! ;) És hidd el, egyszer megülteted majd a G-t és soha nem akarod kivenni majd alóla az ültetést! ;) Na majd meglátjuk! Egyszerre úgy se megy minden! cSAK SZÉP SORJÁBAN... Némi "levegőhöz is kell jutni. Ami az ültetést és a sport futóművet illeti: a céget (márkát) még nem döntöttem el. Szoba jöhet a K&n, Fk vagy Apex.. Egyéb ötletek? Esetleg tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nem tudom, de utánanézek. PíszKöszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Na majd meglátjuk! Egyszerre úgy se megy minden! cSAK SZÉP SORJÁBAN... Némi "levegőhöz is kell jutni. Ami az ültetést és a sport futóművet illeti: a céget (márkát) még nem döntöttem el. Szoba jöhet a K&n, Fk vagy Apex.. Egyéb ötletek? Esetleg tapasztalat? Ez a sport futómű rugót/gátlót takar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Ez a sport futómű rugót/gátlót takar? Igen! Ültető rugó, sport gátló (esetleg állítható).. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 :rolleyes: Mindig ezzel jössz! :blink: Szerintem azért akad szép! ;) és a nagy ET számot lehet nyomtávszélesítővel korrigálni! :D Szerintem azért vesz az ember kf.felnit hogy ne kelljen nyomtávszélesítőt használni.Legalábbis én így vagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 én idáig azért vettem felnit, hogy széééppp legyen az autó vele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts