FBalazs Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Barumom volt fenn egy szett, /45 méretben... Soroksári út 1x, aztán kuka... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Falken ZE 512-es gumiról tud vki vmi? 205/50R16-ban érdekel! Vagy ebben az árkategóráiban létezik jobb gumi? Barum Bravuris jobb, rosszabb, vagy közúti használatra tök mind1 !?? Barumot semmi képp... szerintem! Inkább a Falken! Azok elég jó gumik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nekem a nyári garnitúra Barum Bravuris 195/55 R15 de hangosabb mint a téli gumik... :D Amúgy nincs velük bajom..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 köszi srácok a infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nekem a nyári garnitúra Barum Bravuris 195/55 R15 de hangosabb mint a téli gumik... :D Amúgy nincs velük bajom..... :) Nekem is volt ilyen, az elején jók voltak, de pár ezer km után esőben csúszott, valamint mintha kanyarban nyúlott volna mindig egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Én majd ha veszek 17"-es gumikat a felnire, mindenképp olyat akarok, ami úgy fogja az utat, hogy szinte előbb álljon 2 kerékre, minthogy megcsússzon... :) Én általában ki szoktam használni a gumik adta lehetőségeket a kanyarokban... :D Nekem az F Astrámon bejöttek pl. a Dayton gumik. Egész szépen lehetett velük karcolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Nekem az F Astrámon bejöttek pl. a Dayton gumik. Egész szépen lehetett velük karcolni... mennyire meg fogsz lepődni, ha jó gumit veszel :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Nekem az F Astrámon bejöttek pl. a Dayton gumik. Egész szépen lehetett velük karcolni... Azokkal voltál kecsón a gokart pályán is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 mennyire meg fogsz lepődni, ha jó gumit veszel :D ;) ;) Kérdezd meg Telot... :P Azokkal voltál kecsón a gokart pályán is? :) Azokkal ám! ;) Szerintem tényleg elég kultúrált gumik voltak. Korábbi tapasztalataimhoz képest egészen jók. Ráadásul csendesek. Amikor csúsztak, akkor sem nyikorogtak! És tényleg elég élesen lehetett velük csípni a kanyarokat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Kérdezd meg Telot... :D Azokkal ám! ;) Szerintem tényleg elég kultúrált gumik voltak. Korábbi tapasztalataimhoz képest egészen jók. Ráadásul csendesek. Amikor csúsztak, akkor sem nyikorogtak! És tényleg elég élesen lehetett velük csípni a kanyarokat! ;) Hát az biztos, hogy elég élesen vettük vele a kanyarokat.... :) Jó mondjuk ott a pálya a rücskössége is valószínű közrejátszott (le is evett a gumikból), de tény, hogy nagyon kapaszkodnom kellett. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A Brock B2-höz mit szóltok? 7,5 ill.9x16-os méretben polírozott peremmel lenne most egy garnitúra az ebay-n. Amit néztem hogy anyira nincs horrorisztikus ET-je.35 és 30 Lehet a kaszniba nem kellene tulzottan belenyulni ebben az esetben. És 350juró+50 a posta.Tehát egy kilóból meglenne. Várom a véleményeitket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A Brock B2-höz mit szóltok? 7,5 ill.9x16-os méretben polírozott peremmel lenne most egy garnitúra az ebay-n. Amit néztem hogy anyira nincs horrorisztikus ET-je.35 és 30 Lehet a kaszniba nem kellene tulzottan belenyulni ebben az esetben. És 350juró+50 a posta.Tehát egy kilóból meglenne. Várom a véleményeitket. Kép nincs róla? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kép nincs róla? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kép nincs róla? :) Ő lenne az. http://cgi.ebay.de/Brock-B2-7-1-2X16-und-9...1QQcmdZViewItem Mackósajt! Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A Brock B2-höz mit szóltok? 7,5 ill.9x16-os méretben polírozott peremmel lenne most egy garnitúra az ebay-n. Amit néztem hogy anyira nincs horrorisztikus ET-je.35 és 30 Lehet a kaszniba nem kellene tulzottan belenyulni ebben az esetben. És 350juró+50 a posta.Tehát egy kilóból meglenne. Várom a véleményeitket. a 9x 16 ET 30 hoz is kell szélesíteni a hátsó sárvédőn min 2-3centit amúgy szép felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszi a képet mindenkinek! :) Szerintem szép felni, régebben én is ilet kartam, csak nemtom Astrán hogy mutat. Kiváncsi leszek, szerintem megéri... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Köszi a képet mindenkinek! :) Szerintem szép felni, régebben én is ilet kartam, csak nemtom Astrán hogy mutat. Kiváncsi leszek, szerintem megéri... :D Tom! Nézd meg ezt. http://www.rieger-tuning.de/de/Modellshow/Opel/Astra/212.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A felnik szállítására az 50 EUR az No-ban érvényes ár... Nekem nemrég jöttek meg a flenik, 130 EUR volt a szállítás... De amúgy szép felnik...Olyasmi mint a borbet T... Ja és a G Astra topic... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A felnik szállítására az 50 EUR az No-ban érvényes ár... Nekem nemrég jöttek meg a flenik, 130 EUR volt a szállítás... De amúgy szép felnik...Olyasmi mint a borbet T... Igen tudom. :) Egyébként nekem egy német barátom rendelné meg a saját nevében,hozzá is érkezne meg az áru,nekem csak annyi a dolgom hogy elutalom neki a rávalót,és várom hogy hazakerüljön mert szokott a faterjával a környékünkre járni. A kipufogót is pont így bonyolítottuk. Nem tudom nekem a Borbet T-re annyira nem hasonlít,inkább Rh AD-Cuprad-ra vagy Enzo Cup-ra,ami miatt egy kicsit vacilálok is mert ezek nagyon nem tetszenek. Ime egy G astrán: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 A én RH Cup-ot néztem magmnak előszőr, de szerintem ez jobb minőségű. Szépen néz ki ez az F-en is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Ő lenne az. http://cgi.ebay.de/Brock-B2-7-1-2X16-und-9...1QQcmdZViewItem Mackósajt! Köszi. :) Ez csak STARTPREIS! Innen indul a licit... ha még van érdeklődő mehet fel rendesen... jaaa... és a postaköltség Németországban értendő. Azt írta, hogy "csak Németo." Láttam közben már Anti is megírta! :D A felniről annyit, hogy nekem ezek annyira nem tetszenek. Az egyenes 5 küllősök jobban bejönnek. De biztos ez is jól mutatna rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Hali ! Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem... :) Az Astrára néztem felnit , eredetileg 16-ost nézegettem de találtam 19900Ft-ért Alessio F1 17"-t a Startguminál... ;) akcióban ... ;) Szerintem ez nagyon jó ár ! Vagy mégse ? :D Alessio F1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Hali ! Egy kis segítségre/tanácsra lenne szükségem... :) Az Astrára néztem felnit , eredetileg 16-ost nézegettem de találtam 19900Ft-ért Alessio F1 17"-t a Startguminál... ;) akcióban ... ;) Szerintem ez nagyon jó ár ! Vagy mégse ? :D Alessio felnit semmiféle képpen nem ajánlatos megvenni mert elég silány minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 jól beszél ez a sárgaasztrás. nekem 2 alessio felnim is volt. . többet nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 viszont a rastalos-nak teljesen jó 17"-ben vékony gumival.... haveromnak meg 15ben volt 1.4 16v f astrán 2 évig és birta...pedig az auto hf-re lett hajtva tehát rengetegett kapott és iszony kiméletlen stilusban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts