voszi Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 nehari. múltkor dógozni köllött... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 na hess a gumis topikból! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 nehari. múltkor dógozni köllött... :blink: off - semmi gáz :) - on :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Sit DOWN ! és akkor ÜLSZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya95 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! HA jóltudom az Astra Classic II -re gyárilag 6*15-ös alufelnit lehet felrakni nem? De ebből sajna elég kevés létezik. Én Dezent G-t néztem. Az elég szép is, meg olcsó is. Akciósan 17.900ft. Vagy lehet rakni 6,5*15-ös alufelnit is? Köszi a válaszokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Szerintem akár 9" is csak megfelelő ET számú legyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Szerintem akár 9" is csak megfelelő ET számú legyen.... 9 coll esetén ET30-al még pont egy vonalban van a kasztni a felnivel... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Atommanó ! Nincs tipped véletlen 7--7.5"/ R16 mekkora ET számú lenne ideális G Astrára... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Atommanó ! Nincs tipped véletlen 7--7.5"/ R16 mekkora ET számú lenne ideális G Astrára... :blink: A Coupen gyárilag ET47 (ugye?) van. De igazán egy ET3x -el nézne ki jól... (ha gondolod valamikor rápróbálhatjuk az én felnimet (csak a méret miatt is) a Tiédre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Atommanó ! Nincs tipped véletlen 7--7.5"/ R16 mekkora ET számú lenne ideális G Astrára... :blink: Attól függ mit szeretnél, használni, vagy ütősen nézzen ki? Az ET 30 7.5-el kb szép is meg nem is ér meég bele a perembe, de Ga stra alá minimum 17-es kerék, ha számít az optika, és a pénz nem...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Köszi a lehetőséget..De sajna én csak 4 lyukú vagyok.... Legfeljebb fúrok még 1-t :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Köszi a lehetőséget..De sajna én csak 4 lyukú vagyok.... Legfeljebb fúrok még 1-t :) jaaa... :blink: ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Attól függ mit szeretnél, használni, vagy ütősen nézzen ki? Az ET 30 7.5-el kb szép is meg nem is ér meég bele a perembe, de Ga stra alá minimum 17-es kerék, ha számít az optika, és a pénz nem...:-) Hát számít az Optika is , meg alóvé is... Igazábol 205/50 R16-ban gondolkodom, számít a használhatóság is... Mégis csak egy Családi verda.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Igazábol 205/50 R16-ban gondolkodom, számít a használhatóság is... :blink: Az enyémen az van! Ha találnék jó áron 17-es gumit, akkor lehet, hogy el is adnám Neked az én nyári gumijaimat. Michelin-ek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya95 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Az ET és utána a szám az mit jelent? Amúgy csak alufelnit akarok venni, gumit nemakarok cserélni mert csak 3000km van még csak a kocsiban. Inkább csak hogy elegánsabb legyen a kocsi amiatt kell. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 az alutec felnmi milyen minőségü? ez nagyon bejön nekem: Alutec Storm 32.000 Ft/db jó? szar? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Szerintem egy sima középkategóriás márka...mármint az Alutec Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 az alutec felnmi milyen minőségü? ez nagyon bejön nekem: http://www.egumi.hu/images/alutec_storm.jpg http://inferno.lionix.net/myqp/5.jpg Alutec Storm 32.000 Ft/db jó? szar? :blink: :) Figyelj, ha egy FK-s referencia autóra egy - az autójába nem kis pénzt ölő - német fickó rádobta... szerintem annyira szar nem lehet!!! :) Vagy rossz a gondolatmenetem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Hát ez még az FK-s referenciától igen messze van... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 nekem is ez a gondolatmenetem... de azért megkérdeztem :blink: de monnyuk ugye ott nem sok gödör van az utakon.... ugyhogy ha szar is ő nem jön rá hamar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Hát ez még az FK-s referenciától igen messze van... :blink: Figy, egyrészt a leírásában is ez van... másrészt pedig... nézd meg a képeket! :) Íme: :) Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Akkor elmodom, hogy hogy is van ez: Felrax valami FK cuccot a vasadra, beküldöd a képet, és ha mákod van akkor lefotózzák modellcsajszikkal... Szal egy egy teljesen privát verda... :blink: de ne itt offoljunk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 (edited) Figy, egyrészt a leírásában is ez van... másrészt pedig... nézd meg a képeket! :lol: Íme: http://www.freeweb.hu/myastra/images/coupe/fk_qp01.jpg http://www.freeweb.hu/myastra/images/coupe/fk_qp03.jpg :D Na? én a csajt kérném első körben. második megkérdezésre már lehet hogy a kocsi kéne :) :blink: :) képpel nem idézünk Módosítva Január16, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Hali! Falken ZE 512-es gumiról tud vki vmi? 205/50R16-ban érdekel! üdv Vagy ebben az árkategóráiban létezik jobb gumi? Barum Bravuris jobb, rosszabb, vagy közúti használatra tök mind1 !?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 átlag használatra tökmindegy, de a falkennek jobb az oldalfala, jobban bírja a járdázást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts