tgabika76 Elküldve Szeptember23, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2017 7 órája, gezoli írta: Szerintem 236-ossal nem szerelték. A legkisebb felni amivel kijött 14"-os volt. Igazad lesz, azóta megnéztem EPC-ben, és kiderült hogy a nem hűtött első tárcsa is 256-os... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2017 13 órája, Geopake írta: Alá kell tenni fektetve a felnit Azt írta hogy használni nem, de tologatni időnként szokták a kocsit, így viszont nehéz lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember23, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2017 9 órája, zotya975 írta: Azt írta hogy használni nem, de tologatni időnként szokták a kocsit, így viszont nehéz lesz. Tolni úgy is lehet,legfeljebb nem gurul Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember23, 2017 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2017 4 perce, Geopake írta: Tolni úgy is lehet,legfeljebb nem gurul Ez mondjuk igaz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október13, 2017 Megoszt Elküldve Október13, 2017 Ha esetleg valaki most szeretne a G-re télit, nekem van felesleges. De van nem G méretű is feleslegben Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október18, 2017 Megoszt Elküldve Október18, 2017 Erről a Nokianról mit gondoltok? Állítólag ők tudnak csak igazán téli gumit csinálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október18, 2017 Megoszt Elküldve Október18, 2017 Szemre ígéretes a mintázata, vízzel, latyakkal biztosan jól bánik, ami szerintem a mi éghajlatunkon talán a legfontosabb kritérium. Egyre enyhébbek a telek (bár pont az elmúlt kicsit húzósabb volt...). Kicsit régebbi mintázat már. >>ITT<< teszteredményeket lehet nézni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Október18, 2017 Megoszt Elküldve Október18, 2017 1 óra, outsider írta: Erről a Nokianról mit gondoltok? Állítólag ők tudnak csak igazán téli gumit csinálni.. Nekem most is van Nokian téli. Volt mát Michelin, Pirelli is ezen az autón, de ez eddig a legcsendesebb. A határait annyira nem tudom, de nem autózóm a határon szinte sosem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október18, 2017 Megoszt Elküldve Október18, 2017 (edited) 1 óra, Janó32 írta: Nekem most is van Nokian téli. Volt mát Michelin, Pirelli is ezen az autón, de ez eddig a legcsendesebb. A határait annyira nem tudom, de nem autózóm a határon szinte sosem. Nekem is volt már Nokian, akkor szerettem. A Firestone se rossz, de a Nokiannak jobbak a paraméterei, és gyakorlatilag Firestone árban van. A Michelin az tuti jó, de árban nem ez a kategória. Most adtam el egy szett 10 éves Michelint. Korát meghazudtoló állapotban. De azért én már nem kockáztattam meg. Vészmegoldásnak jó, nekem is volt már olyan... Módosítva Október18, 2017 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október19, 2017 Megoszt Elküldve Október19, 2017 8 órája, outsider írta: Nekem is volt már Nokian, akkor szerettem. A Firestone se rossz, de a Nokiannak jobbak a paraméterei, és gyakorlatilag Firestone árban van. A Michelin az tuti jó, de árban nem ez a kategória. Most adtam el egy szett 10 éves Michelint. Korát meghazudtoló állapotban. De azért én már nem kockáztattam meg. Vészmegoldásnak jó, nekem is volt már olyan... Autóra vitték? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyolc8 Elküldve Október19, 2017 Megoszt Elküldve Október19, 2017 Én ezeket nézegettem most: Bridgestone DriveGuard Winter XL RFT (defekttűrő) Goodyear ULTRA GRIP 9 Continental WinterContact TS 860 Van valakinek tapasztalata ezekről? Esetleg valamelyik túl hangos, stb? Vagy bármelyik jó? Mert nem igazán tudok dönteni, árban 200-1000Ft a különbség köztük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október19, 2017 Megoszt Elküldve Október19, 2017 43 perce, nyolc8 írta: Én ezeket nézegettem most: Bridgestone DriveGuard Winter XL RFT (defekttűrő) Goodyear ULTRA GRIP 9 Continental WinterContact TS 860 Van valakinek tapasztalata ezekről? Esetleg valamelyik túl hangos, stb? Vagy bármelyik jó? Mert nem igazán tudok dönteni, árban 200-1000Ft a különbség köztük. Goodyear ULTRA GRIP 9, ilyet vettem tavaly, az összes kollágának, főnöknek ilyen van, első osztájú, nem bánod meg ha megveszed. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október19, 2017 Megoszt Elküldve Október19, 2017 2 órája, kobraCode írta: Goodyear ULTRA GRIP 9, ilyet vettem tavaly, az összes kollágának, főnöknek ilyen van, első osztájú, nem bánod meg ha megveszed. Én is ezt vettem mult héten,remélem beválik Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október19, 2017 Megoszt Elküldve Október19, 2017 7 órája, nyolc8 írta: Én ezeket nézegettem most: Bridgestone DriveGuard Winter XL RFT (defekttűrő) Goodyear ULTRA GRIP 9 Continental WinterContact TS 860 Van valakinek tapasztalata ezekről? Esetleg valamelyik túl hangos, stb? Vagy bármelyik jó? Mert nem igazán tudok dönteni, árban 200-1000Ft a különbség köztük. Nálam a Conti lenne a befutó, most TS 850-em van, ami TS 860 elődje és nagyon puha, csendes, jól viselkedett eddig mindenféle úton. Gondolom, az utódon még reszeltek és még jobb lett. Egyébként nyilván egyikkel se nyúlsz mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október19, 2017 Megoszt Elküldve Október19, 2017 47 perce, PGA írta: Nálam a Conti lenne a befutó, most TS 850-em van, ami TS 860 elődje és nagyon puha, csendes, jól viselkedett eddig mindenféle úton. Gondolom, az utódon még reszeltek és még jobb lett. Egyébként nyilván egyikkel se nyúlsz mellé. Én azt gondolom, hogy bármelyik téli gumi jobb a nyárinál télen. Persze nem a kínai óccóra gondolok. Ma láttam egy 530d-t Ling-Long gumikkal. Természetesen sötét bőrű honfitársunk vezette. 2x2 sávos úton a belsősávban haladót balról előzte. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Október19, 2017 Megoszt Elküldve Október19, 2017 (edited) 10 órája, nyolc8 írta: Én ezeket nézegettem most: Bridgestone DriveGuard Winter XL RFT (defekttűrő) Goodyear ULTRA GRIP 9 Continental WinterContact TS 860 Van valakinek tapasztalata ezekről? Esetleg valamelyik túl hangos, stb? Vagy bármelyik jó? Mert nem igazán tudok dönteni, árban 200-1000Ft a különbség köztük. Én Conti 850-et vettem kb 3 évvel ezelőtt, de még hóban nem tudtam kipróbálni... ettől függetlenül az egyéb téli képességeivel elégedett vagyok. Módosítva Október19, 2017 : gedikart 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október20, 2017 Megoszt Elküldve Október20, 2017 On 2017. 10. 19. at 9:33, kobraCode írta: Goodyear ULTRA GRIP 9, ilyet vettem tavaly, az összes kollágának, főnöknek ilyen van, első osztájú, nem bánod meg ha megveszed. Én is lennék a munkatársad... Jól bánsz velük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október20, 2017 Megoszt Elküldve Október20, 2017 1 perc, outsider írta: Én is lennék a munkatársad... Jól bánsz velük... A második vesszőt cseréld pontra a harmadikat pedig és-re a mondatban :D De tudom hogy értetted... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október20, 2017 Megoszt Elküldve Október20, 2017 1 perc, kobraCode írta: A második vesszőt cseréld pontra a harmadikat pedig és-re a mondatban :D De tudom hogy értetted... ...meg a "j" betűt az "osztájú"-ban "ly"-ra, de én is értettem... :D #grammarnazi OFF. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október20, 2017 Megoszt Elküldve Október20, 2017 39 perce, tgabika76 írta: ...meg a "j" betűt az "osztájú"-ban "ly"-ra, de én is értettem... :D #grammarnazi OFF. Nézzétek el nekem csak 4-es voltam helyesírásból Ráadásul a helyesírás ellenőrző sem húzta alá, úgy látszik neki is megfelelt 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október21, 2017 Megoszt Elküldve Október21, 2017 (edited) Ha egy felni adatait tekintve minden stimmel (átmérő, szélesség, ET, lyukosztás, osztókör), csak az agyátmérő nagyobb 3 mm-el, az orvosolható valamilyen módon? Pl. Ez ha jól sejtem erre való... http://gumiszereles.com/gumiabroncs-motorgumi-leiras/adatlap/megtekintese/c/021275A/67-641 Módosítva Október21, 2017 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2017 Megoszt Elküldve Október22, 2017 10 órája, outsider írta: Ha egy felni adatait tekintve minden stimmel (átmérő, szélesség, ET, lyukosztás, osztókör), csak az agyátmérő nagyobb 3 mm-el, az orvosolható valamilyen módon? Pl. Ez ha jól sejtem erre való... http://gumiszereles.com/gumiabroncs-motorgumi-leiras/adatlap/megtekintese/c/021275A/67-641 Igen, erre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október22, 2017 Megoszt Elküldve Október22, 2017 És ebben a formában ez nem árthat a kerékcsapágynak? Ha jól látom ezek műanyagból vannak? Mondjuk nekem lemezfelnihez kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2017 Megoszt Elküldve Október22, 2017 1 óra, outsider írta: És ebben a formában ez nem árthat a kerékcsapágynak? Ha jól látom ezek műanyagból vannak? Mondjuk nekem lemezfelnihez kellene... Műanyagból, a kerékcsapágynak leginkább azzal árthatunk, ha a gyáritól eltérő ET-számú felnit rakunk fel, és a csapágy meg a kerék forgás középpontja ( vagy síkja?) nem azonos. A csapágyak általában dupla soros golyóscsapágyak, és így nem középen vannak terhelve hanem egyik oldalról jobban. De még akkor is elég sokáig bírják, főleg ha még a gyáriak vannak bent. Tönkremehet csak úgy is ha nem variálunk semmit, ez például morgott: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Október24, 2017 Megoszt Elküldve Október24, 2017 http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/071221b/ És lemezfelni esetében is használható a tehermentesítő gyűrű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts