peacetrang Elküldve Január27, 2017 Megoszt Elküldve Január27, 2017 1 órával ezelőtt, csicsó írta: Nekem ugyanezekkel a méretekkel csak ET 37-el nem volt gond hátul 2 személlyel sem A müanyag dobbetétet azt viszont karistolta,igy nyárra kivettem mindig Akkor itt pontosítanék: én sem a fémre gondoltam, hanem a műanyag betétre, bocsánat Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve Február7, 2017 Megoszt Elküldve Február7, 2017 Üdv, ránézésre szerintetek hány százalékos ez a 4 gumi? Tudom nem a legtisztább a kép, de megkapnám 20 ezer forintért. Illetve kell-e tudni valamit a márkáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február7, 2017 Megoszt Elküldve Február7, 2017 26 perce, presidentÁkos írta: Üdv, ránézésre szerintetek hány százalékos ez a 4 gumi? Tudom nem a legtisztább a kép, de megkapnám 20 ezer forintért. Illetve kell-e tudni valamit a márkáról? Ez a méret nem az autódra való! Link to comment Megosztás: More sharing options...
presidentÁkos Elküldve Február7, 2017 Megoszt Elküldve Február7, 2017 7 perce, gezoli írta: Ez a méret nem az autódra való! Óó valóban, elnéztem. Egyébként mik az előnyei és hátrányai a keskenyebb és szélesebb gumiknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február7, 2017 Megoszt Elküldve Február7, 2017 4 órája, presidentÁkos írta: Óó valóban, elnéztem. Egyébként mik az előnyei és hátrányai a keskenyebb és szélesebb gumiknak? Ez nem keskenyebb,szélesebb hanem magasabb.195/60 R15 öt keress vagy 185/65 R15 öt.Uniroyalt nem ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Február7, 2017 Megoszt Elküldve Február7, 2017 5 órája, presidentÁkos írta: Üdv, ránézésre szerintetek hány százalékos ez a 4 gumi? Tudom nem a legtisztább a kép, de megkapnám 20 ezer forintért. Illetve kell-e tudni valamit a márkáról? Nekem anno F Astra-n volt Uniroyal gumim (nyári), semmi gondom nem volt vele. Max annyi, hogy ránézésre gyorsan öregszik (hamar megjelentek rajta hajszálrepedések), de semmi más negatívum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február7, 2017 Megoszt Elküldve Február7, 2017 5 órája, presidentÁkos írta: Óó valóban, elnéztem. Egyébként mik az előnyei és hátrányai a keskenyebb és szélesebb gumiknak? Inkább az a kérdés mennyi idősek a gumik?DOT szám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 Van valakinek tapasztalata a Nexen gumival? Kell vennem tavasszal valamit ami nem túl rossz,de nem is túl drága.Kinéztem ezt a típust https://www.maxigumi.hu/auto-gumi/nexen/n-fera-su1/205-45-r17-88v-482088 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 50 perce, Geopake írta: Van valakinek tapasztalata a Nexen gumival? Kell vennem tavasszal valamit ami nem túl rossz,de nem is túl drága.Kinéztem ezt a típust https://www.maxigumi.hu/auto-gumi/nexen/n-fera-su1/205-45-r17-88v-482088 Nexennel ugyan nincs, de az Infinity-t merem ajánlani, ha olcsó és használható gumit akarsz. Igaz csak 1 szezon jártam (kb.8000km) 195/55R16-tal az Infinity Ecosissel (ezt teszteken is vizsgálták és meglepően jól teljesített), de teljesen elégedett voltam/vagyok vele. A felnit eladtam gumistól, de idén újra megvenném, ha találnék végre normális felnit. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 29 perce, peacetrang írta: Nexennel ugyan nincs, de az Infinity-t merem ajánlani, ha olcsó és használható gumit akarsz. Igaz csak 1 szezon jártam (kb.8000km) 195/55R16-tal az Infinity Ecosissel (ezt teszteken is vizsgálták és meglepően jól teljesített), de teljesen elégedett voltam/vagyok vele. A felnit eladtam gumistól, de idén újra megvenném, ha találnék végre normális felnit. Köszi:Majd utána olvasok miket írnak róla.Aztán lehet hogy maradok a Hankooknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 32 perce, peacetrang írta: Nexennel ugyan nincs, de az Infinity-t merem ajánlani, ha olcsó és használható gumit akarsz. Igaz csak 1 szezon jártam (kb.8000km) 195/55R16-tal az Infinity Ecosissel (ezt teszteken is vizsgálták és meglepően jól teljesített), de teljesen elégedett voltam/vagyok vele. A felnit eladtam gumistól, de idén újra megvenném, ha találnék végre normális felnit. Én kinai gumit nem vennék... Mennyivel jön ki olcsóbbra mint egy közékategóriás 4db nál? Úgy mint pl.Firestone,Barum,Hankook Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 5 perce, csicsó írta: Én kinai gumit nem vennék... Mennyivel jön ki olcsóbbra mint egy közékategóriás 4db nál? Úgy mint pl.Firestone,Barum,Hankook A Nexen az Koreai mint a Hankook. 25ezer/ db ár körül vennék valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 5 órája, csicsó írta: Én kinai gumit nem vennék... Mennyivel jön ki olcsóbbra mint egy közékategóriás 4db nál? Úgy mint pl.Firestone,Barum,Hankook Ha olcsó gumit vennék akkor én is ezek közül választanék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 8 órája, Geopake írta: A Nexen az Koreai mint a Hankook. 25ezer/ db ár körül vennék valamit. Annyiért contit,michelint is vehetsz 195 60 15 be Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 (edited) 9 órája, csicsó írta: Én kinai gumit nem vennék... Mennyivel jön ki olcsóbbra mint egy közékategóriás 4db nál? Úgy mint pl.Firestone,Barum,Hankook Én ezért mertem megvenni és bejött. Igaz csak 1 évet volt nálam, lehet, hogy a 3.évre már elfogy vagy megkeményedik, ezt nem tudhatjuk. Egy 20-assal olcsóbb kb, 45e volt a 4db. Persze, ha 15ezernél többet mennék egy éven, vagy nem csak 1x-2x pályáznék, akkor már más árkategóriában nézelődnék én is Módosítva Február9, 2017 : peacetrang Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 (edited) 4 órája, peacetrang írta: Én ezért mertem megvenni és bejött. Igaz csak 1 évet volt nálam, lehet, hogy a 3.évre már elfogy vagy megkeményedik, ezt nem tudhatjuk. Egy 20-assal olcsóbb kb, 45e volt a 4db. Persze, ha 15ezernél többet mennék egy éven, vagy nem csak 1x-2x pályáznék, akkor már más árkategóriában nézelődnék én is Hát igen a gumikeverék biztos nem olyan,mint a drágább,prémium márkáknál,ami pár év múlva ki is bukik ha nem előbb,attól függöen menyit fut Valamiért jóval olcsóbb is... Én tavaly vettem 17'-ba Barum Bravuris 3.at,pár ezret ment csak,eddig ok Télit idén veszek,Dunlopot tervezem,szerencsére ez a méret(195/65 R15)aránylag jó áras Még mielőtt megkapnám,hogy nem váltóméret, H Astrára kell Módosítva Február9, 2017 : csicsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 Én is idén tervezem cserélni a nyárigumikat, Nokian Iline és Goodyear Efficientgrip performance között gondolkozom (195/60 R15). Remélhetőleg hosszú távra lesz, így a kisebb hajlam az öregedésre, kopásra lenne fontos. Michelin-t nem érzem erősnek ebben az árkategóriában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 5 órája, csicsó írta: Hát igen a gumikeverék biztos nem olyan,mint a drágább,prémium márkáknál,ami pár év múlva ki is bukik ha nem előbb,attól függöen menyit fut Valamiért jóval olcsóbb is... Én tavaly vettem 17'-ba Barum Bravuris 3.at,pár ezret ment csak,eddig ok Télit idén veszek,Dunlopot tervezem,szerencsére ez a méret(195/65 R15)aránylag jó áras Még mielőtt megkapnám,hogy nem váltóméret, H Astrára kell Én is idén cserélem a téli gumikat, a mostanit meg megpróbálom eladni lemezfelnivel együtt, már 5évesek..én Nokiant tervezek télre Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 19 órája, peacetrang írta: ...az Infinity-t merem ajánlani... Én is ilyet használok, és bár vállalható ha tudsz kompromisszumot kötni, de azért nem feltétlenül ajánlanám. Két baj van vele, bár az első felhasználói oldalról igazából nem lényeges: 1., kemény az oldalfala, ezért a gumisok nem szeretik mert nehezen szerelhető, de legalább ha kátyúba hajtasz, a felnid megmarad. 2., esőben (vizes úton) csak közepesen teljesít. Messze nem veszélyes, de még egy Barum is jobb nála ilyen körülmények között. Szárazon persze fordul a kocka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 10 órája, csicsó írta: Annyiért contit,michelint is vehetsz 195 60 15 be Csak nekem 205/45 R17 kell.Abból nem nagyon van ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 Ma este, munkából hazafelé tartva, deffektet kaptam. Futófelület sérült. Azt tudom, hogy lehet, de érdemes még javíttatni? Tartós tud lenni egy javított gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 5 perce, Cs. Zoltán írta: Ma este, munkából hazafelé tartva, deffektet kaptam. Futófelület sérült. Azt tudom, hogy lehet, de érdemes még javíttatni? Tartós tud lenni egy javított gumi? Javíttasd, nyugodtan használhatod utána, ha a gumis majd úgy itéli meg, hogy rendben van. Tartós tud lenni, mérlegelni viszont neked kell, hogy mikori, mennyire kopott, nyugodtan mersz-e vele közlekedni. Én egy téli szezont lenyomtam már 2 defekt miatt javított gumival, igaz nem pályáztam velük és mindig ott motoszkált bennem, de semmi rendellenességet nem tapasztaltam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Február14, 2017 Megoszt Elküldve Február14, 2017 (edited) 8 perce, peacetrang írta: Javíttasd, nyugodtan használhatod utána, ha a gumis majd úgy itéli meg, hogy rendben van. Tartós tud lenni, mérlegelni viszont neked kell, hogy mikori, mennyire kopott, nyugodtan mersz-e vele közlekedni. Én egy téli szezont lenyomtam már 2 defekt miatt javított gumival, igaz nem pályáztam velük és mindig ott motoszkált bennem, de semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Kössz! 2014-es a gumi, még egy-két szezont futnék vele. Módosítva Február14, 2017 : Cs. Zoltán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs. Zoltán Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 Kb. 2 perc és kettő ezer forint volt a javítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február15, 2017 Megoszt Elküldve Február15, 2017 23 órája, Cs. Zoltán írta: Ma este, munkából hazafelé tartva, deffektet kaptam. Futófelület sérült. Azt tudom, hogy lehet, de érdemes még javíttatni? Tartós tud lenni egy javított gumi? Van olyan céges kocsink amibe már több gumitüske van mint eredeti gumi Azt mondta a gumis ha a futófelület sérül akkor az javítható,ha a széle akkor kuka. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts