gezoli Elküldve Február24, 2016 Megoszt Elküldve Február24, 2016 10 perce, Jaszo írta: Jó tényleg nincs akkora különbség például én Hankookot néztem ki ott már 7 ezer a különbség. Pl: K115 18 ezer 55-ös méretben és 50-ben 25 ezer. Értem én hogy ritka méret de lehúzásnak érzem akkor is. Most felnit eladni és kisebbet vásárolni nincs kedvem annyit árulnak mindenhol h rövid időn belül csak áron alul tudnám de talán majd egyszer. Az a baj, hogy ha felnit cserélsz akkor sem jársz jobban. sajnos a váltóméretek is ritkábbak. Pl. egy 195/65R15 gumit olcsóbban megkapnál mint egy 185/65R15 vagy 195/60R15-öt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február24, 2016 Megoszt Elküldve Február24, 2016 11 órája, Jaszo írta: 7,5 széles a felni szerintem a 195-ös nem menne rá vagy legalábbis nem szeretnék robbantott gumit. Nekem a 195/45R17 volt felrakva 7,5 széles felnire. Nem problémázott a gumis. A /55-öt meg könnyebb felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mart Elküldve Február26, 2016 Megoszt Elküldve Február26, 2016 Sziasztok, A négyévszakos gumiknak rengeteg előnye van! Ha gyors és kiváló szolgáltatásra vágysz, akkor a GumiStart webshopot tudom ajánlani. Érdemes itt körülnézni: http://gumistart.hu/autogumi.html?gj_kategoria=88&haszn_kat=91 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február26, 2016 Megoszt Elküldve Február26, 2016 11 perce, mart írta: Sziasztok, A négyévszakos gumiknak rengeteg előnye van! Ha gyors és kiváló szolgáltatásra vágysz, akkor a GumiStart webshopot tudom ajánlani. Érdemes itt körülnézni: http://gumistart.hu/autogumi.html?gj_kategoria=88&haszn_kat=91 Na mond azt a sok előnyt! Kíváncsian várom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február26, 2016 Megoszt Elküldve Február26, 2016 21 perce, gezoli írta: Na mond azt a sok előnyt! Kíváncsian várom! Van amelyik 0 forint:) Az is előny:) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bluemirage Elküldve Február27, 2016 Megoszt Elküldve Február27, 2016 17 órája, mart írta: Sziasztok, A négyévszakos gumiknak rengeteg előnye van! Ha gyors és kiváló szolgáltatásra vágysz, akkor a GumiStart webshopot tudom ajánlani. Érdemes itt körülnézni: http://gumistart.hu/autogumi.html?gj_kategoria=88&haszn_kat=91 Köszi a tippet. Én is veszek ilyen "nulla forintosat". Kiönteném betonnal bele egy ruhaszárítót és kiraknám az udvarra. Az lenne az egyik nagy előnye (azon kívül, hogy nulla Ft), hogy egész évben, mind a 4 évszakban kint maradhat az udvaron... persze ruhákat csak szép időben raknék a rajta lévő szárítóra De az is lehet, hogy egy ilyet csinálok belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február27, 2016 Megoszt Elküldve Február27, 2016 23 órája, Geopake írta: Van amelyik 0 forint:) Az is előny:) Én rendeltem 4db 0 Ft-os gumit! Kíváncsi vagyok mikor jeleznek vissza! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február27, 2016 Megoszt Elküldve Február27, 2016 27 perce, Stofl írta: Én rendeltem 4db 0 Ft-os gumit! Kíváncsi vagyok mikor jeleznek vissza! :D Én még megvárom, mennyi lesz akcióban! 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február27, 2016 Megoszt Elküldve Február27, 2016 1 óra, Stofl írta: Én rendeltem 4db 0 Ft-os gumit! Kíváncsi vagyok mikor jeleznek vissza! :D Már felemelték az árát:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március1, 2016 Megoszt Elküldve Március1, 2016 On Saturday, February 27, 2016 at 22:39, Geopake írta: Már felemelték az árát:) Hivtak a gumisok, hogy sajnos nulla Ft-ert nem tudjak oda adni, koszonik az eszrevetelt. Igy hat elkoszontunk egymastol. :D 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 Sziasztok! Alufelnit hogyan tudnám picit megpolírozni, vagy legalább egy kis csillogást adni neki házilag? Flexem van itthon Róluk lenne szó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 Titkos tipp az alufelni tisztításra a fehér Cif folyékony súroló. Már nem tudom hol olvastam, de kipróbáltam és egész szép eredményt ad ahhoz képest amennyibe kerül. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március19, 2016 Megoszt Elküldve Március19, 2016 15 perce, tgabika76 írta: Titkos tipp az alufelni tisztításra a fehér Cif folyékony súroló. Már nem tudom hol olvastam, de kipróbáltam és egész szép eredményt ad ahhoz képest amennyibe kerül. Húú tényleg, köszi! Annak idején a simson felnijét, főleg a küllőket szép csillogóssá varázsolta. Mondjuk előbb utóbb elviszem szakihoz, mert akad rajta egy-két karc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bluemirage Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 7 órája, peacetrang írta: Sziasztok! Alufelnit hogyan tudnám picit megpolírozni, vagy legalább egy kis csillogást adni neki házilag? Flexem van itthon Róluk lenne szó: flexes csiszolással nem kellene. Ha van rajta fékpor is ami idővel ráégett, akkor a CIF már kevés lesz és oda felnitisztító kell, meg sok idő és türelem a sikáláshoz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 1 óra, bluemirage írta: flexes csiszolással nem kellene. Ha van rajta fékpor is ami idővel ráégett, akkor a CIF már kevés lesz és oda felnitisztító kell, meg sok idő és türelem a sikáláshoz. Lehet venni sarokcsiszolóra való polírkorongot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 8 órája, bluemirage írta: flexes csiszolással nem kellene. Ha van rajta fékpor is ami idővel ráégett, akkor a CIF már kevés lesz és oda felnitisztító kell, meg sok idő és türelem a sikáláshoz. A ráégett fékport szépen le lehet szedni sósavval, csak fel kell hígítani, hogy szét ne marja a felnit. Sósavas tisztítás után: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 Korai feltenni még a nyári garnitúrát? Nagyon várom már a jó időt:)Megint simogathatom a gumikat.Elfelejtettem ugyanis ráírni melyiket honnan vettem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
toma2105 Elküldve Március20, 2016 Megoszt Elküldve Március20, 2016 6 perce, Geopake írta: Korai feltenni még a nyári garnitúrát? Nagyon várom már a jó időt:)Megint simogathatom a gumikat.Elfelejtettem ugyanis ráírni melyiket honnan vettem le. Nekem már egy hónapja fent vannak Erre felé nem volt olyan rossz idő, meg feleslegesen nem akartam már koptatni a télit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ginola Elküldve Március22, 2016 Megoszt Elküldve Március22, 2016 G Astrára 195/60 R15 méretben jó ár/érték arányú nyári gumit keresek, mit ajánlanátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március22, 2016 Megoszt Elküldve Március22, 2016 9 perce, ginola írta: G Astrára 195/60 R15 méretben jó ár/érték arányú nyári gumit keresek, mit ajánlanátok? A KM Gumit... Mindenben csak pozitív a tapasztalatom, használtban is olyan jó gumik vannak nála jó áron hogy csak na... Ha kell, privátban megadom a Miklós elérhetőségét. (Mondjuk a honlapon fent van...) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bluemirage Elküldve Március23, 2016 Megoszt Elküldve Március23, 2016 On 2016. 03. 20. at 19:50, Geopake írta: Korai feltenni még a nyári garnitúrát? Nagyon várom már a jó időt:)Megint simogathatom a gumikat.Elfelejtettem ugyanis ráírni melyiket honnan vettem le. Én mindig március vége és mindenszentek/halottak napja fordulónapokhoz igazodva cserélve. Tehát a téli a kettő közötti 5 hónapot van. Az időjárást nem nézem és úgy alakítom az életem, hogy a 2 fordulónap környékén meg tudjam csinálni a cserét. Minden második csere alkalmával gumis csinálja (centírozás)... egyébként én cserélem. Ez már a 3. autóm, de nyáron mindig Continental gumikat használok. Télen vegyesebb a kép. Volt nagyon rossz Kleber Krysalp is... 2x. Hóban úgy-ahogy... jeges úton egy rémálom volt. De egy Barum Polaris van, ami hóban és jégen is jól kapaszkodik, továbbá viszonylag tartós. Vízen tényleg egy kicsit felfut, a nyáriakhoz képest... Ezt tudom és akkor ezt figyelve vezetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március23, 2016 Megoszt Elküldve Március23, 2016 On 2016. 03. 20. at 19:50, Geopake írta: Korai feltenni még a nyári garnitúrát? Nagyon várom már a jó időt:)Megint simogathatom a gumikat.Elfelejtettem ugyanis ráírni melyiket honnan vettem le. Attól függ. Én éjjel dolgozom, ma reggel még mindig olvasztani kellett a jeget az ablakról indulás előtt. Este is csak 2-3 fok van. Ráadásul még meg sem vettem a nyári garnitúrát. Pénteken szerelik fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolmesz Elküldve Március23, 2016 Megoszt Elküldve Március23, 2016 14 órája, Janó32 írta: A KM Gumit... Mindenben csak pozitív a tapasztalatom, használtban is olyan jó gumik vannak nála jó áron hogy csak na... Ha kell, privátban megadom a Miklós elérhetőségét. (Mondjuk a honlapon fent van...) Bocs, de mi ez a "KM gumi"? Én is most keresek nyári gumikat az autómra, vannak sokan, csak dönteni nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március23, 2016 Megoszt Elküldve Március23, 2016 28 perce, zolmesz írta: Bocs, de mi ez a "KM gumi"? Én is most keresek nyári gumikat az autómra, vannak sokan, csak dönteni nehéz. Egy Székesfehérvári gumiszerviz/gumi-felni kereskedés neve. A fórumtársunk szintén Fehérvári, ezért válaszoltam neki ezt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március23, 2016 Megoszt Elküldve Március23, 2016 19 órája, bluemirage írta: Én mindig március vége és mindenszentek/halottak napja fordulónapokhoz igazodva cserélve. Tehát a téli a kettő közötti 5 hónapot van. Az időjárást nem nézem és úgy alakítom az életem, hogy a 2 fordulónap környékén meg tudjam csinálni a cserét. Minden második csere alkalmával gumis csinálja (centírozás)... egyébként én cserélem. Ez már a 3. autóm, de nyáron mindig Continental gumikat használok. Télen vegyesebb a kép. Volt nagyon rossz Kleber Krysalp is... 2x. Hóban úgy-ahogy... jeges úton egy rémálom volt. De egy Barum Polaris van, ami hóban és jégen is jól kapaszkodik, továbbá viszonylag tartós. Vízen tényleg egy kicsit felfut, a nyáriakhoz képest... Ezt tudom és akkor ezt figyelve vezetem. 14 órája, grofbandi írta: Attól függ. Én éjjel dolgozom, ma reggel még mindig olvasztani kellett a jeget az ablakról indulás előtt. Este is csak 2-3 fok van. Ráadásul még meg sem vettem a nyári garnitúrát. Pénteken szerelik fel. Most hétvégén megejtem a cserét.Úgy is hosszú hétvége lesz.Reggelente mikor megyek melóba akkor még hideg van.Jövőhétre már mondja a jó időt.Majd megpróbálom eltalálni melyik kerék hol volt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts