grofbandi Elküldve Augusztus1, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2015 Nekem meg lesz 17-es Coupe Turbó felnim eladó, csak leszedetem róla a gumikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus2, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2015 Nekem meg lesz 17-es Coupe Turbó felnim eladó, csak leszedetem róla a gumikat. Az a baj, hogy nem 4 csavaros! Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve Augusztus5, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2015 Sziasztok. Elkezdtem olvasgatni..uhh:) Olyan kérdésem lenne, nem váltóméret 16 17 collra. Maradjunk a gyári 15ben :) 185/65 15 van a kocsin. HA váltanék 195/60 15-re. Miben változna az autó? 1.7 DTI caravan. Fogyasztásban észrevenni valamit? gyorsulásban 4 személlyel visszafogja? Futóművet mennyire terheli jobban? Megéri a szélesebbet választani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2015 Sziasztok. Elkezdtem olvasgatni..uhh:) Olyan kérdésem lenne, nem váltóméret 16 17 collra. Maradjunk a gyári 15ben :) 185/65 15 van a kocsin. HA váltanék 195/60 15-re. Miben változna az autó? 1.7 DTI caravan. Fogyasztásban észrevenni valamit? gyorsulásban 4 személlyel visszafogja? Futóművet mennyire terheli jobban? Megéri a szélesebbet választani? Semmit nem fogsz észrevenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gumis Tibi Elküldve Augusztus5, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2015 (edited) Sziasztok. Eladó Új KORMORAN IMPULSER B 165/65R14 79T 8800ft/db És GENERAL TIRE ALTIMAX WINTER PLUS 195/65R15 91T 10900ft/db Módosítva Augusztus5, 2015 : Gumis Tibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus5, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2015 Elkészültek végre a téli kerekek. A szín az olyan, amilyen. Sajnos nem nagyon volt választék, de majd megszokom. :) https://picasaweb.google.com/106631535768501005420/141100_TeliFelnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Augusztus6, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2015 Eladó Turbós felnik: http://www.autoalkatresz.hu/auto-felni/gyari-alufelni-astra-coupe-turbo-17x7-5-1334674 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus6, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2015 Elkészültek végre a téli kerekek. A szín az olyan, amilyen. Sajnos nem nagyon volt választék, de majd megszokom. :) https://picasaweb.google.com/106631535768501005420/141100_TeliFelnik Szép pedig, nem tudom mi bajod a színével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus6, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2015 Szép pedig, nem tudom mi bajod a színével! Köszi! Önmagában tetszik, csak az autó színéhez furcsállom nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Augusztus24, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2015 Sziasztok! Alufelnihez, hogyan lehet beszerezni műbizonylatot? Így vettem a kocsit, és most a vizsga előtt derült ki, hogy probléma van a rajta lévő alufelnikkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Augusztus24, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2015 4x100 ET49 15" lemezfelniért mennyit érdemes adni? Kéne a téli szetthez egy garnitúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus24, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2015 4x100 ET49 15" lemezfelniért mennyit érdemes adni? Kéne a téli szetthez egy garnitúra. Max egy 20-ast, de ez a legvége! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus24, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2015 Sziasztok! Alufelnihez, hogyan lehet beszerezni műbizonylatot? Így vettem a kocsit, és most a vizsga előtt derült ki, hogy probléma van a rajta lévő alufelnikkel. Mi a probléma vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus24, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2015 Sziasztok! Alufelnihez, hogyan lehet beszerezni műbizonylatot? Így vettem a kocsit, és most a vizsga előtt derült ki, hogy probléma van a rajta lévő alufelnikkel. Vidd el egy másik vizsgaállomásra,ahol nem akarnak lehúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Augusztus24, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2015 Vidd el egy másik vizsgaállomásra,ahol nem akarnak lehúzni. Nem erről van szó, hanem arról, hogy elvileg a nem gyári alufelnik műbizonylatát a forgalmival együtt kell tárolni, és a kpm ellenőrzésen kérhetik, de akár a rendőr is lérheti a meglétét. Igazolni kell, hogy az adott típusra be lett e vizsgálva az adott felni. Így nem vizsgáztatják le, fel kellett raknom a téli kerekeket. Nekem Viper rial típus van, 4 csavaros 15"x210 Elvileg be van vizsgálva erre a típusra a felni, csak erről kéne egy hivatalos iromány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 (edited) Nem erről van szó, hanem arról, hogy elvileg a nem gyári alufelnik műbizonylatát a forgalmival együtt kell tárolni, és a kpm ellenőrzésen kérhetik, de akár a rendőr is lérheti a meglétét. Igazolni kell, hogy az adott típusra be lett e vizsgálva az adott felni. Így nem vizsgáztatják le, fel kellett raknom a téli kerekeket. Nekem Viper rial típus van, 4 csavaros 15"x210 Elvileg be van vizsgálva erre a típusra a felni, csak erről kéne egy hivatalos iromány! Voltam már egy pár vizsgahelyen,de még sehol sem kötözködtek az alufelni miatt. :huh: Ahol most vizsgáztattam a gépet 2 hete még a DRL-el se foglalkoztak(mondjuk nagyon nincs is mit kötözködni vele,max. annyi,hogy gyujtásra nem gyullad ki csak motorindításra) Módosítva Augusztus25, 2015 : csicsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Voltam már egy pár vizsgahelyen,de még sehol sem kötözködtek az alufelni miatt. :huh: Ahol most vizsgáztattam a gépet 2 hete még a DRL-el se foglalkoztak(mondjuk nagyon nincs is mit kötözködni vele,max. annyi,hogy gyujtásra nem gyullad ki csak motorindításra) Ezzel nem vitatkozom, ez magyarország, ahol minden lehetséges, és mindennek az ellenkezője is! Itt most az a lényeg, hogy én azt szeretném elérni, hogy jogosan ne köthessen bele senik a műszaki állapotba. Nem a jóindulatra szeretnék apellálni, és nem szeretnék egy esetleges forgalmi elvételt megkockáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Neten valszeg találsz németnyelvű papírt, de azzal az lesz a bajuk, hogy nem magyarul van. Ha a forgalmazótól szerzed be, lehet hogy ad magyart, de valszeg nem. Utána már csak az lesz a baj, hogy nincs beírva a forgalmiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BG_Mes Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 ÜDV Mindenkinek! Teljes új felhasználó vagyok, bár többször olvasgattam a fórumot, most először írok is ide. Úgy néz ki jó áron sikerülhez hozzájutnom használt alufelnihez, ami eléggé bejövős, de a gond az, hogy nem éppen a gyári méretekkel rendelkezik.... Opel Astra G 1.6 16v 74kW -os autóm van, ehhez a jövevény felni 16"-os et35-ös lenne. Azzal tisztában vagyok, hogy 205/50-es gumit kellene rápakolnom a 16-os felnire, hogy ne legyen gond, de az et35 nem lenne túl kicsi? Nyugtassatok meg kérlek! :P Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 ÜDV Mindenkinek! Teljes új felhasználó vagyok, bár többször olvasgattam a fórumot, most először írok is ide. Úgy néz ki jó áron sikerülhez hozzájutnom használt alufelnihez, ami eléggé bejövős, de a gond az, hogy nem éppen a gyári méretekkel rendelkezik.... Opel Astra G 1.6 16v 74kW -os autóm van, ehhez a jövevény felni 16"-os et35-ös lenne. Azzal tisztában vagyok, hogy 205/50-es gumit kellene rápakolnom a 16-os felnire, hogy ne legyen gond, de az et35 nem lenne túl kicsi? Nyugtassatok meg kérlek! :P Köszi! Jó lesz az. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 ÜDV Mindenkinek! Teljes új felhasználó vagyok, bár többször olvasgattam a fórumot, most először írok is ide. Úgy néz ki jó áron sikerülhez hozzájutnom használt alufelnihez, ami eléggé bejövős, de a gond az, hogy nem éppen a gyári méretekkel rendelkezik.... Opel Astra G 1.6 16v 74kW -os autóm van, ehhez a jövevény felni 16"-os et35-ös lenne. Azzal tisztában vagyok, hogy 205/50-es gumit kellene rápakolnom a 16-os felnire, hogy ne legyen gond, de az et35 nem lenne túl kicsi? Nyugtassatok meg kérlek! :P Köszi! Pont jó! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Nekem Viper rial típus van, 4 csavaros 15"x210Elvileg be van vizsgálva erre a típusra a felni, csak erről kéne egy hivatalos iromány!Mutass képet arról a felniről, kíváncsi vagyok olyan-e mint az enyém! (az Rial Viper D70)Amúgy van róla TÜV-papírom, persze netről szerzett példány, meg amúgyis német nyelvű, szóval nagyjából semmire sem jó max. a lelkedet megnyugtatni, mert tényleg benne van hogy hivatalosan engedélyezve van az Astrához, még az is le van írva hogy milyen gumimérettel szabályos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Mutass képet arról a felniről, kíváncsi vagyok olyan-e mint az enyém! (az Rial Viper D70) Amúgy van róla TÜV-papírom, persze netről szerzett példány, meg amúgyis német nyelvű, szóval nagyjából semmire sem jó max. a lelkedet megnyugtatni, mert tényleg benne van hogy hivatalosan engedélyezve van az Astrához, még az is le van írva hogy milyen gumimérettel szabályos. Nekem E705 van, így találsz képet: kba 44748 A gyártói műbizonylat az miért nem jó? Miért kell annak magyarnak lennie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Neten valszeg találsz németnyelvű papírt, de azzal az lesz a bajuk, hogy nem magyarul van. Ha a forgalmazótól szerzed be, lehet hogy ad magyart, de valszeg nem. Utána már csak az lesz a baj, hogy nincs beírva a forgalmiba. Az alufelnit, meg az ablakfóliázást nem lehet a forgalmiba bejegyeztetni, mert a köhém rendeletek szabályozzák, hogy milyen átalakításokat kell bejegyeztetni, ülések száma, a jármű jellege, talán a vonóhorog, stb tartozik ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus25, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2015 Én nem tudom hogy van ez,de nekem soha nem szóltak egyik kocsimnál sem az alu felnikért sem a fóliáért.Igaz nekem most gyári Opel alu van a kocsin,de nem mindig így volt:. A rendőr engem nem sűrűn állított,meg de ha mégis nem nagyon érdekelte csak a forgalmi meg a jogsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts