8x57js Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 Sziasztok! Tudom hogy elcsépelt, de konkrétan igy még nem találtam bejegyzést.. majd tova olvasok ha lesz időm, de ha esetleg valaki tud valamit... ADOTT: GYÁRI OPEL alufelni 16'... 205/55-ös gumi mennyiben megterhelő a G astranak (1.7DTI ---Y17DT). Féltengelyek, gömbfej..stb... a 205/50 arányaiban sokkal drágább :( más 195 ös méret meg nincs csak horror áron :( Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 8x57js, on 29 May 2015 - 3:54 PM, said: Sziasztok! Tudom hogy elcsépelt, de konkrétan igy még nem találtam bejegyzést.. majd tova olvasok ha lesz időm, de ha esetleg valaki tud valamit... ADOTT: GYÁRI OPEL alufelni 16'... 205/55-ös gumi mennyiben megterhelő a G astranak (1.7DTI ---Y17DT). Féltengelyek, gömbfej..stb... a 205/50 arányaiban sokkal drágább :( más 195 ös méret meg nincs csak horror áron :( Köszönöm Nem megterhelőbb mint a /50-es, az meg elfogadott méret. A végáttétel lesz más a nagyobb kerék miatt, de az az említett alkatrészeket nem érinti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 Sziasztok! Tudom hogy elcsépelt, de konkrétan igy még nem találtam bejegyzést.. majd tova olvasok ha lesz időm, de ha esetleg valaki tud valamit... ADOTT: GYÁRI OPEL alufelni 16'... 205/55-ös gumi mennyiben megterhelő a G astranak (1.7DTI ---Y17DT). Féltengelyek, gömbfej..stb... a 205/50 arányaiban sokkal drágább :( más 195 ös méret meg nincs csak horror áron :( Köszönöm 195/55 R16 váltóméret,nem horror áron Én használtat vettem Michelin Energie Savert ebben a méretben,tökéletesen bevált :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crytek Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni alufelni vásárlással és tapasztalatokkal kapcsolatban! Van egy 2003-as, 1.2-es G-s ASTRA-m!.. jelenleg ezzel az alufelnikkel: Akérdés az az, hogy mennyire lehet eltérni az ET számtól, hogy ne érjen bele a kerékív peremébe ill. futóműbe?.. mennyi az aló ill. a felső határ ami még jó? És mit is jelent az hogy 7x14 coll??? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 Sziasztok! Tudom hogy elcsépelt, de konkrétan igy még nem találtam bejegyzést.. majd tova olvasok ha lesz időm, de ha esetleg valaki tud valamit... ADOTT: GYÁRI OPEL alufelni 16'... 205/55-ös gumi mennyiben megterhelő a G astranak (1.7DTI ---Y17DT).Féltengelyek, gömbfej..stb... a 205/50 arányaiban sokkal drágább :( más 195 ös méret meg nincs csak horror áron :( Köszönöm Semennyire. Nekem az x20xev több, mint 100.000-t futott ezzel a mérettel, semmit sem tett tönkre. A jelenlegi z16xe is ezt kapott, köszöni, jól van, nem veszek észre különbséget a ledobott 195/65r15-höz képest. Talán mégis... így szinte pontos a sebességmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május29, 2015 Megoszt Elküldve Május29, 2015 Nekem is 205/55 R16 van /50 helyett.Semmi változást nem vettem észre,csak annyit hogy nem akadok fel a kocsibejárón:)Meg olcsóbb volt jóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 A kérdés az az, hogy mennyire lehet eltérni az ET számtól, hogy ne érjen bele a kerékív peremébe ill. futóműbe?.. mennyi az aló ill. a felső határ ami még jó?És mit is jelent az hogy 7x14 coll??? Köszönöm!Először az egyszerűbbet: a 7x14" a felni méreteit jelenti, 14 az átmérő (szerintem kicsi G Astrára, bár rámenni éppen rámegy), a 7 pedig a szélesség.Az ET szám azt jelenti hogy a felni felfogatási síkjától (ahol a kerékagyhoz rögzítik a csavarok) mennyire tér el a felni középvonala, ez esetben ez 24mm. A gyári adat ET49, minél kisebb ez a szám, annál kijjebb lesz a felni, azaz annál közelebb lesz a gumi széle a sárvédőhöz. Nekem 7.5" széles felnim van ET35-el, ez amit írtál még az enyémnél is jobban kiáll 5mm-t. Necces lesz ugyan, de azért így is el fog férni ha nincs ültetve az autód. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni alufelni vásárlással és tapasztalatokkal kapcsolatban! Van egy 2003-as, 1.2-es G-s ASTRA-m!.. jelenleg ezzel az alufelnikkel: Akérdés az az, hogy mennyire lehet eltérni az ET számtól, hogy ne érjen bele a kerékív peremébe ill. futóműbe?.. mennyi az aló ill. a felső határ ami még jó? És mit is jelent az hogy 7x14 coll??? Köszönöm! Szia! Kozombosito az a kozpontosito gyuru? Honnan szereztel ilyet? Raprobaltad mar a kerekagyra? Jo? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
crytek Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 (edited) Először az egyszerűbbet: a 7x14" a felni méreteit jelenti, 14 az átmérő (szerintem kicsi G Astrára, bár rámenni éppen rámegy), a 7 pedig a szélesség. Az ET szám azt jelenti hogy a felni felfogatási síkjától (ahol a kerékagyhoz rögzítik a csavarok) mennyire tér el a felni középvonala, ez esetben ez 24mm. A gyári adat ET49, minél kisebb ez a szám, annál kijjebb lesz a felni, azaz annál közelebb lesz a gumi széle a sárvédőhöz. Nekem 7.5" széles felnim van ET35-el, ez amit írtál még az enyémnél is jobban kiáll 5mm-t. Necces lesz ugyan, de azért így is el fog férni ha nincs ültetve az autód. Szia! Nincs ültetve!.. és jelenleg is ezek a 14" -os felnik vannak fent. 16 - 17" -osat szeretnék venni... Módosítva Május30, 2015 : crytek Link to comment Megosztás: More sharing options...
crytek Elküldve Május30, 2015 Megoszt Elküldve Május30, 2015 Szia! Kozombosito az a kozpontosito gyuru? Honnan szereztel ilyet? Raprobaltad mar a kerekagyra? Jo? Szia! Így vettem az egyik kollégámtól, hogy már eleve benne volt a tehermentesítő... és mitad Isten.. pont jó az ASTRAmhoz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május31, 2015 Megoszt Elküldve Május31, 2015 Szia! Így vettem az egyik kollégámtól, hogy már eleve benne volt a tehermentesítő... és mitad Isten.. pont jó az ASTRAmhoz! :D Van rola keped esetleg? Megtudnad kerdezni tole, hogy honnan szerzett ilyet? Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
crytek Elküldve Május31, 2015 Megoszt Elküldve Május31, 2015 Van rola keped esetleg? Megtudnad kerdezni tole, hogy honnan szerzett ilyet? Koszi! Hétfőtől úgyis vele leszek valami vezető képzésen egy-két napig és kifaggatom, hogy honnét és hogyan is van ez.... Ahogy elnéztem ez nem egy kivehető fajta, így nem ártana beszereznem nekem sem pár tartalékot... Itt egy NAGY méretű kép róla: https://p1.picsto.re/R8f5t.jpg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Június2, 2015 Megoszt Elküldve Június2, 2015 Sziasztok Nincs valakinek eladó 5x100 10-15mm pogácsája?? Bocsi ha off a téma.. csáó Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2015 Megoszt Elküldve Június2, 2015 Sziasztok Nincs valakinek eladó 5x100 10-15mm pogácsája?? Bocsi ha off a téma.. csáó Ha az astrara keresel ilyet, akkor meg fogsz lepődni szerelésnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Június2, 2015 Megoszt Elküldve Június2, 2015 Ha az astrara keresel ilyet, akkor meg fogsz lepődni szerelésnél. szerintem típusidegen kocsira kell neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Június2, 2015 Megoszt Elküldve Június2, 2015 Ha az astrara keresel ilyet, akkor meg fogsz lepődni szerelésnél. De arra keresek..Miért lepődök meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2015 Megoszt Elküldve Június2, 2015 De arra keresek..Miért lepődök meg? Mert 5x110 lesz a megfelelo adat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Június2, 2015 Megoszt Elküldve Június2, 2015 Igen,bocsi most esett le. Előbb írtam mint gondolkodtam..Elnézést.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június3, 2015 Megoszt Elküldve Június3, 2015 Én is gondolkodom rajta, egyelőre innen tervezem beszerezni, mert olcsóbbat nem találtam: http://szekely94.hu//webshop/index.php?route=product/product&path=73&product_id=201 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2015 Megoszt Elküldve Június5, 2015 Én is gondolkodom rajta, egyelőre innen tervezem beszerezni, mert olcsóbbat nem találtam: http://szekely94.hu//webshop/index.php?route=product/product&path=73&product_id=201 Plusz csavarok. Úgy már elég szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Június6, 2015 Megoszt Elküldve Június6, 2015 Én sztem csináltatok esztergályos ismivel,mert nekem csak 2 Db kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jerik92 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 A türelem 17-eseket terem! ????????????????http://www.kephost.com/image/F5Fc Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Szép felni, de érdekes a színkombináció... a kilincseket nem akarod színre fújni? Nekem a Coupén gyárilag olyan, úgyhogy meglehetősen szokatlan hogy neked fekete... a féktárcsáid rozsdásak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jerik92 Elküldve Június17, 2015 Megoszt Elküldve Június17, 2015 Mosás után csináltam a képet amúgy 1 hónaposak! Nemtudom hogy színre fújjam vagy lakkfeketére ez még kérdéses! Szép felni, de érdekes a színkombináció... a kilincseket nem akarod színre fújni? Nekem a Coupén gyárilag olyan, úgyhogy meglehetősen szokatlan hogy neked fekete... a féktárcsáid rozsdásak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve Június19, 2015 Megoszt Elküldve Június19, 2015 Sziasztok. Végre felkerültek a tappancsok, merem ajánlani Falken 205/50 16. http://kepfeltoltes.hu/view/150616/WP_20150616_17_31_09_Pro_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts