Kékmókus Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ....és így utólag is gratula a verdádhoz,tényleg nagyon vaddisznó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 ....és így utólag is gratula a verdádhoz,tényleg nagyon vaddisznó! nondjuk ha sok pénzt adtál érte, akkor tényleg verd az aSZTALT... mert akkor ez átbaszás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Ha jól emlékszem, Rastalosnak 17"-ja van az 1.2-n. ....igen, és ha jól rémlik nekem, akkor Ő maga is úgy nyilatkozott, hogy nem ajánlja a nagy kereket... de lehet, hogy nem jól rémlik! Ettől függetlenül, én nem tetetnék a sajátomra 17" max. 16" osat, és abból is csak megfelelő minőségűt, és súlyút! :blink: ..pedig ez ugye kombi ótó, meg kétezres, elől hátul tárcsákkall.. Ja és azt is írtam sok oldallal odébb, hogy ettől függetlenül mindenkinek szíve - joga hamar szétütni a futóművet a kocsi alatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Ettől függetlenül, én nem tetetnék a sajátomra 17" max. 16" osat, és abból is csak megfelelő minőségűt, és súlyút! ..pedig ez ugye kombi ótó, meg kétezres, elől hátul tárcsákkall.. Rasta is csak a peresség miatt nem ajánlja, iszonyú kényelmetlen és sérülékeny szar úton. Elférni elfér biztos. Te meg ne vágj fel arra a 2.000 cm3-s olajkályhádra kiscsákó, jó!? :) :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 nondjuk ha sok pénzt adtál érte, akkor tényleg verd az aSZTALT... mert akkor ez átbaszás.... Köszi ezt is meg a PÜ-t is.Pénzt nem adtam érte,de amikor megrendeltem a verdát,konkrétan rákérdeztem,hogy akkor ugye minden oké lesz,kapok téli gumit?Persze.Én azt természetesnek vettem,hogy teljesen rá valót adnak. Mind1,most várom a reakciót,ha kapok egy újat akkor jó,ha nem,akkor marad ez,mert elöször azt mondták,hogy van egy másik delikvens egy Vectrával,majd elcseréljük.Azt inkább nem.Már úgyis csak két hónap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyula701 Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Sziasztok. Van egy érdekes jelenség az autómnál, amióta feltettem a téli gumit. Pontosan 2200-as fordulatszámnál (sem alatta, sem fölötte) egy erős nyikorgás-szerű hang jön az autó elejétől. Minden sebességi fokozatban csinálja, nem függ kanyartól, sem attól, hogy húz e a motor, vagy motorféküzem van. Próbaként visszatettem a nyári gumit CSAK a jobb elsőt, akkor megszűnik a hang. (valamiért az az érzésem hogy jobbról jön a hang, de nem egyértelmű). A nyári gumi 195x60x15x6J gyári könnyűfém felnin, a téli 165x70x14x5.1/2J acélfelni. Tudom, a téli méret kicsit perverz, (a régi F-ről maradt) de mind a két felnigarnitura ET49-es ezért nem gondolnám, hogy a futóművet nagyon másképpen vennék igénybe. Van ötletetek, hogy mi okozhatja a hangot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Hi, Everybody! Kékmókus, igazad van, tök gáz, ha hülyének nézik a fogyasztót, aki nem mellékesen, egy zsák lóvét hagy ott az adott termékért. Lehet, h ~3M manapság nem nagy összeg egy 20-30M-s MerciBMWAudihoz képest, de vannak olyan emberek - és nem is kevesen -, akiknek köbö a Trabantjuk minden vagyonuk, anno keményen dolgoztak érte (és 1általán, MINDENÜKÉRT), s mellesleg vagy 15-20 évesen jobb "karban" van, mint némely mai vagánygyerek fentebb említett verdája. Ya, a T. eladók - respect a kevés kivételnek -, szívességet tesznek azzal, h adott esetben, mondjuk, becsoszogjanak a raktárba, v neadjisten, felvegyék a telefont és utánanézzenek vminek. Ilyet még az életben nem hallottam, h a G-hez "szériaként" említsék a 195/65-öt. Ez csak beleszarás, semmi több. Szóval, ebben a megközelítésben teljesen igazad van, járj utána a dolognak, ha van időd, kedved, energiád, ne hagyd, h palira vegyenek. De. A MÁSIK megközelítés az az, h a 195/65 (átmérő: 635 mm) télen még JOBB is, mint a 185/65 (átm:621 mm), v a 195/60 (615 mm), mert picit megnő az autód hasmagassága (1 cm), javul a komfortérzet, anélkül, h a futómű gyári paramétereit befolyásolná. Nem fogsz vele imbolyogni v felborulni. HIDD EL: EGYÁLTALÁN NEM PROBLÉMA! Tegnap láttam Csepelen egy G cabriot 205/65-tel. Na, annak rendesen ki volt tömve a kerékjárata! És jár vele. Szal, ne aggódj! Ya (NPasi, jól emléxel!), én nyáron a 17"-on 215/40- et "viselek" (el) :lol: , szó szerint, mert bár k... jól áll a vason, a bp-i útISZONYok kikészítik a felniket (Alessio F1) - elnézést kérek mindenkitől :D :blink: :) :) -, a futóművet, ya és énfelhasználóságom idegeit/pénztárcáját. Mondtam már, h megbántam, nem kellett volna eladnom a 16-ot. De a kisördög az bebújt az. Lehet, kéne boltolnom /45-öt. Majd meglátjuk. Mind1. A felnik mennek felújításra, ahogy anyagi kedvem lehetővé teszi, az autóka pedig holnap alánézésre a szereldébe. A szaki majd megmondja, mennyire lett véres a torka. Ez a bünti a "nagykerékért". Uff, én beszéltem. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Szega! Igen,pontosan ezekre gondoltam én is. Lehet,hogy megmarad ez a gumi,mert voltam ma a kereskedésben beszélgetni és vagy a szintén alig használt 195/60R15-ös Klébert kapom egy Vectráról vagy valami Sportiva márkájú újat.Ha erről tudtok valamit és megosztanátok velem azt megköszönném,mert én még életemben nem hallottam róla(Mondjuk Continental gyárban csinálják).Rákerestem a neten,elméletileg jóval olcsóbbnak tűnik mint a Kléber,gondolom sz..abb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 hat én astra gsi re nem tudtam nagyobbat rakni sajna :) ugye a gyári méret 205/50R15 nekem 205/45R16 van nyáriban és télire megakartam probalni a 205/55R16 ot de ez ugy felejtös ahogy van allandoan bele ér elöl és meg csak meg sincs ültetve a kocsi csak hatul :blink: elöre nem volt idöm berakni a rugokat :lol: szal keresgettem 205/50R16 ot de sehol nam találtam igy ezt már nem tudtam kiprobalni és véletlenül találtam 215/40R16 os téli gumit no ez tökéletes méret :) legalabb nem forog nagyon el a kerék mert szerintem 195/55R15 el meg lennék löve vagy ennél még balonosabbal ráadásul 15" kisebb felni nekem sajna nem fér fel a kocsira szoval szerintem egész jo a pres téligumi is Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Mókus, szülinapodra ide kapsz egy jókívánság bejegyzést! :blink: Gumid remélem rendben lesz, szerintem sok segítséget kaptál itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Mókus, szülinapodra ide kapsz egy jókívánság bejegyzést! :blink: Gumid remélem rendben lesz, szerintem sok segítséget kaptál itt! Köszi!!Megyek is még egy kört a paripával ebben a jó időben aztán rápihenek ez esti tivornyára. :) Tényleg rengeteget segítettetek,köszi.Valszeg rajtahagyom ezt,mert csak a Sportivo márkájúra tudnám lecserélni,de nem nagyon találtam róla semmit és a legtöbb helyen nem is foglalkoznak vele.A Kléberről rosszat nem hallottam és ahogy írjátok a méret sem vészes.Ha esetleg valaki tud valamit a Sportivoról,ne kíméljen. Hát akkor mégegy OFF:nem akartok painballozni egyet valamikor?Lassan lesz pálya egy hatalmas pincében........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Köszi!!Megyek is még egy kört a paripával ebben a jó időben aztán rápihenek ez esti tivornyára. :blink: Tényleg rengeteget segítettetek,köszi.Valszeg rajtahagyom ezt,mert csak a Sportivo márkájúra tudnám lecserélni,de nem nagyon találtam róla semmit és a legtöbb helyen nem is foglalkoznak vele.A Kléberről rosszat nem hallottam és ahogy írjátok a méret sem vészes.Ha esetleg valaki tud valamit a Sportivoról,ne kíméljen. Hát akkor mégegy OFF:nem akartok painballozni egyet valamikor?Lassan lesz pálya egy hatalmas pincében........ én voltam abban a pincében, ha az az ami a camponánál van. de van paintball topic, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kékmókus Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 én voltam abban a pincében, ha az az ami a camponánál van. de van paintball topic, nem? Nem tom,még nem láttam,de megnézem.Az is jó,de lesz még egy,jobb és nagyobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 erről a gumiról van véleményetek?? http://www.snowfox.hu/products.d2?target=browserpopup&id=360 Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 - Könnyű és pontos irányíthatóság. - Kitűnő húzóerő átvitel száraz és nedves úton egyaránt. - Aquaplaning ellenállás Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 erről a gumiról van véleményetek?? http://www.snowfox.hu/products.d2?target=browserpopup&id=360 Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17 Naon szép :blink: Eszerint meg az Adac szerint is még jó meg tartós is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 köszönöm! :) asszem holnap rendelek 4 db ot magamnak :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Felni már megvan hozzá? Muta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Ez nagyon szépen fog mutatni az AEZ Xylo-n, Tápiószecsőnek SP Sport 9000 van ilyen felnin (persze kisebb) annak is hasonló V-alakú mintázata van és v.mi gyönyörű :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Ez nagyon szépen fog mutatni az AEZ Xylo-n, Tápiószecsőnek SP Sport 9000 van ilyen felnin (persze kisebb) annak is hasonló V-alakú mintázata van és v.mi gyönyörű :) honnan tudopd, hogy az a kiszemelt áldozat??? :blink: vagy mondtammár? :lol: :) sajnos nincs annyi lóvém hogy egyszerre mindent megvegyek. ugyhogy csak szép sorjába... amik szóba jöhetnek: AEZ Xylo 17" Rial Monte Carlo Borbet LS És van még egy kettő ami szóba jöhet, de az most nem jut az eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 válaszd a Borbet-et :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 erről a gumiról van véleményetek?? http://www.snowfox.hu/products.d2?target=browserpopup&id=360 Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17 na, megrendeltewm 4 db ilyen gumit a coupéra... kicsit ballonosabbat teszek rá, mint ami a váltóméret, de a budapesti utakra még ez is kicsi lesz... 215/45R17 jujj de jólesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 honnan tudopd, hogy az a kiszemelt áldozat??? :blink: vagy mondtammár? :lol: :) sajnos nincs annyi lóvém hogy egyszerre mindent megvegyek. ugyhogy csak szép sorjába... amik szóba jöhetnek: AEZ Xylo 17" http://www.tuningcenter.com/affaires/nouve...ages2/00242.jpg Rial Monte Carlo http://www.rial.hu/wheels/montec.jpg Borbet LS http://www.tirerack.com/images/wheels/borb...pe_ls_ci3_l.jpg És van még egy kettő ami szóba jöhet, de az most nem jut az eszembe... Ákos... és ezekhez mit szólnál??? :) Ezek szerintem nagyon-nagyon ütőőősek!!! A srác állítólag "csak" 6 hetet várt rájuk. Egy másik fickó is rendelt, most írta, hogy neki 13 hét alatt szállítják le! (Németországban!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Az árukat is nézted? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Hát ez télleg szép! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts