Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Megjöttek a téli gumik Hankook Winter ICept RS W442 185/65R15. Hétfőre kaptam időpontot a gumisnál! :(

Addig csak nem esik a hó. :blink: :icon1:

Bár én már egy ideje télivel gurulok, biztos ami ziher, ugyan annyira nem volt szar idő mostanában.......

Elküldve

A kavicsokat már csak ki szedtem volna. :D

Ha megveszed kiszedem belőle. ;) :D

Amúgy kb mennyit ér meg, reális amennyiért hirdetem? Nem akarom, hogy itt álljon, helyet foglaljon. :D A 17'-es felniket kunsztom sincs hova teszem....

Elküldve

Ha megveszed kiszedem belőle. ;) :D

Amúgy kb mennyit ér meg, reális amennyiért hirdetem? Nem akarom, hogy itt álljon, helyet foglaljon. :D A 17'-es felniket kunsztom sincs hova teszem....

Tavaly vettem a verdára Michelin Alpin 4 gummát. Nem kell még egy garnitúra. :D

Én mindig kiszedem a kavicsokat a gumiból, ez amolyan fóbia. :icon1:

Ha meg árulok valamit akkor megteszek mindent, hogy az én termékemet válasszák a vevők. Nem tudom milyen áron mennek manapság. Mindig körül szoktam nézni az aktuális portálokon, hogy mennyi az annyi és pár ezressel alatta szoktam hirdetni. Többnyire bejön. S ahogy látom elmúlt már hét éves a téli gumi, bár nekem a 8 éveset is elvitték 4 nap alatt..

Elküldve

Addig csak nem esik a hó. :blink: :icon1:

Bár én már egy ideje télivel gurulok, biztos ami ziher, ugyan annyira nem volt szar idő mostanában.......

Már nekem is fönn vannak a Michelin A3-asok. Úgy gondoltam, hogy még az idén elszaladnak és jövőre veszek új gumikat. De szerintem ez kihagyhatatlan volt! 12.700ft/db

Elküldve (edited)

Nekem is pont ilyen van. Igaz még nagyobb hidegek nem voltak, de eddig nagyon megvagyok vele elégedve, vizes-sáros úton is nagyon jól tapadt és nem hangos egyáltalán.

Nekem a Semperit Speed grip téli(185/65 R15) csendesebb mint a Michelin Energie Saver nyári(195/55 R16) :huh:

Módosítva : csicsó
Elküldve

Időhiány miatt nálam még a nyáriak vannak fent, holnap fel kéne pattintani már a téli garnitúrát... Hidegek még nem voltak, de a nyálkás, taknyos időt is jobban „szeretem” a télivel. Ilyen későn tán még sose volt a felszerelés nálam...

Elküldve

Időhiány miatt nálam még a nyáriak vannak fent, holnap fel kéne pattintani már a téli garnitúrát... Hidegek még nem voltak, de a nyálkás, taknyos időt is jobban „szeretem” a télivel. Ilyen későn tán még sose volt a felszerelés nálam...

Én jövő hétvégéig még nyári gumival megyek, mivel meghirdettem, és 4 óra alatt elvitték a téli gumi szettet. :D

Elküldve

én pont tegnap cseréltettem a nyáriakat, fura az acélfenis látvány:))

modjuk a nyáriakat szépen lemosom kavicsokat kiszedem, felniket is lemosom és mennek a 25-30 fokos szobába:D

Elküldve

én pont tegnap cseréltettem a nyáriakat, fura az acélfenis látvány:))

modjuk a nyáriakat szépen lemosom kavicsokat kiszedem, felniket is lemosom és mennek a 25-30 fokos szobába:D

Jobb neki egy pince, alacsonyabb hőmérséklet. ;)

Elküldve

Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok.

Nyárára keresek alufelnit és nem tudom 16 vagy 17" Legyen. Van aki ezt van aki azt ajánlja. Azt is mondták nem sok különbség van a Magyar utakra meg a 16 os is olyan mint a 17 csak a nagyobb szebb ;)

Valami tanács hogy most akkor mélyk méret a jó ?

Elküldve

Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok.

Nyárára keresek alufelnit és nem tudom 16 vagy 17" Legyen. Van aki ezt van aki azt ajánlja. Azt is mondták nem sok különbség van a Magyar utakra meg a 16 os is olyan mint a 17 csak a nagyobb szebb ;)

17'-ben már nagyon 'peres' gumi kellene rá, nem hiszem, hogy a fúvóműnek jót tesz a nagyobb, még a 16'-is szerintem határeset... 14' és 15'-el jöttek ki gyárilag...

Elküldve

Sziasztok!

Nagy dilemmában vagyok.

Nekem 16' van 195/55 gumikkal,sógoromnak 17' 205/45 gumikkal nem sok különbség van komfortban,viszont szebben mutat rajta az biztos,

Elküldve

Köszönöm a válaszokat.

Akkor marad a 17" kerék 205/45 el.

Már csak az a kérdés hogy 7j és Et mennyivel fér el a verda alatt?

ET 37 még biztos jó,de lehet kisebbel is elmegy

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.