mr. bb Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 de szeretnék én is egy ilyen fotót csak sajna akárhonnan nézem a kocsit mindenhol van rajta fényezési hiba :D Jövőhéten felrakok egy képet hogy mutat fekete karavánon a 17"os d corsa felni felniket elég jó áron vettem gumival, kupakok nélkül. fényezőnél vannak. 24E kedvesség nélkül kupakok ára bontóból 14E na ez a nem semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 de szeretnék én is egy ilyen fotót csak sajna akárhonnan nézem a kocsit mindenhol van rajta fényezési hiba :D Jövőhéten felrakok egy képet hogy mutat fekete karavánon a 17"os d corsa felni felniket elég jó áron vettem gumival, kupakok nélkül. fényezőnél vannak. 24E kedvesség nélkül kupakok ára bontóból 14E na ez a nem semmi Relative én is jó áron vettem a felniket, igaz ezek csak 16" D Corsa felnik. Pár hiba ezen is van (nem csoda, csaj használta :smartass: ) de szerencsére a fényezést megoldom, majd az ősszel. Szerencsére a kupakok mind megvannak. Mindössze a szelepsapkát kellett cserélnem, mert az rózsaszínű volt! :o Ja még kerékőrt kéne vennem, mielőtt trombitának nézik. Erről jut eszembe, nem látott valaki valami normális kerékőrt, jó áron? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Relative én is jó áron vettem a felniket, igaz ezek csak 16" D Corsa felnik. Pár hiba ezen is van (nem csoda, csaj használta :smartass: ) de szerencsére a fényezést megoldom, majd az ősszel. Szerencsére a kupakok mind megvannak. Mindössze a szelepsapkát kellett cserélnem, mert az rózsaszínű volt! :o Ja még kerékőrt kéne vennem, mielőtt trombitának nézik. Erről jut eszembe, nem látott valaki valami normális kerékőrt, jó áron? :icon1: A kerékőrön már én is sokat gondolkodtam, annak ellenére, hogy garázsban áll az autó. De sosem tudtam eldönteni, hogy melyik a jó? És az egy évben kétszeri le- illetve felszerelést mennyire bírják ezek? Nem nyalódik le és aztán majd nem tudom a kereket leszedni, csak barmolással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 A kerékőrön már én is sokat gondolkodtam, annak ellenére, hogy garázsban áll az autó. De sosem tudtam eldönteni, hogy melyik a jó? És az egy évben kétszeri le- illetve felszerelést mennyire bírják ezek? Nem nyalódik le és aztán majd nem tudom a kereket leszedni, csak barmolással. Néhány évet kibírnak, csak ha gumishoz mész, figyelni kell hogy ne tépjék meg ész nélkül. Nekem négy éve van az Astrán, a csavarok bírják, a fej azért kopott már, sajnos az enyémhez csak egy van. Némelyikhez adnak két fejet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Néhány évet kibírnak, csak ha gumishoz mész, figyelni kell hogy ne tépjék meg ész nélkül. Nekem négy éve van az Astrán, a csavarok bírják, a fej azért kopott már, sajnos az enyémhez csak egy van. Némelyikhez adnak két fejet. Egy ismerősöm első kerékőr szettjét jól van az a legolcsóbb alapon vette meg. Cserekor érte a meglepetés mikor eltörött a csavar. Nem akarta szétvágni az alufelnit inkább szétbontotta a kocsi fél elejét. Még jó hogy autószerelő és nem kellett sehova vinnie a kocsit, csak 1 napjába került a mutatván. Ő mondta hogy olcsót, gagyit többet nem vesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Egy ismerősöm első kerékőr szettjét jól van az a legolcsóbb alapon vette meg. Cserekor érte a meglepetés mikor eltörött a csavar. Nem akarta szétvágni az alufelnit inkább szétbontotta a kocsi fél elejét. Még jó hogy autószerelő és nem kellett sehova vinnie a kocsit, csak 1 napjába került a mutatván. Ő mondta hogy olcsót, gagyit többet nem vesz. Én gumisnál vettem, 4500 ft volt a készlet. A csavart nem tudom elképzelni hogy eltörne, max. a fejet. Azért nem kell meghúzni levegőkulccsal. Az enyémet tépte már meg a gumis, elég jól bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Ma én is előszedtem a nyárikat. Igaz eladó az autó, de azért felrakom, nem akarom a téliket radírozni melegben. Ha jön vevő, majd visszacserélem, mert annyit úgyse ad az autóért, hogy rajta hagyjam az új Good Yeart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Ja még kerékőrt kéne vennem, mielőtt trombitának nézik. Erről jut eszembe, nem látott valaki valami normális kerékőrt, jó áron? :icon1: Attól függ mi a jó ár. Néhány hete amikor a Cromaxban jártam rákérdeztem a kerékőrre. A gyári Opelre valami 14 ezer forintot mondtak. A nem gyári pár ezressel olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március22, 2014 Megoszt Elküldve Március22, 2014 Attól függ mi a jó ár. Néhány hete amikor a Cromaxban jártam rákérdeztem a kerékőrre. A gyári Opelre valami 14 ezer forintot mondtak. A nem gyári pár ezressel olcsóbb. http://aruhaz.vtx.hu/?mod=reszlet&tid=1069&oldal=1 Locket DB2, ilyenem volt, ez jó. Két kulcs van hozzá, plusz minden anyára van egy kupak, amit csak a hozzávaló leszedővel lehet lehúzni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Nekem McGard van, elégedett vagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Nekem McGard van, elégedett vagyok vele. Fotó nem lesz? Érdemes lenne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Attól függ mi a jó ár. Néhány hete amikor a Cromaxban jártam rákérdeztem a kerékőrre. A gyári Opelre valami 14 ezer forintot mondtak. A nem gyári pár ezressel olcsóbb. Na pont ez a nem jó ár. :) https://cromax.hu/80000000-futomu-kormanymu/81590000-kerek-szereles/81590090-kerek-tocsavar/418864-kerekor-keszlet-opel Persze az ember nem akar gagyit sem venni, de azért 14 rugó kicsit lehúzás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Persze az ember nem akar gagyit sem venni, de azért 14 rugó kicsit lehúzás. Mint ahogyan minden gyári alkatrész ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Fotó nem lesz? Érdemes lenne... ;)Még nincs kész.Ha sikerült még lejjebb rakni és a fólia is megvan, akkor majd kiállok a nagyközönség elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 Még nincs kész. Ha sikerült még lejjebb rakni és a fólia is megvan, akkor majd kiállok a nagyközönség elé. Maximalista... :D Pedig így is elég ütős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2014 Megoszt Elküldve Március23, 2014 En tekertem meg masfel centit meg a gewinden...hamar nem megy legalabb legyen alacsony, de meg mindig magas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március24, 2014 Megoszt Elküldve Március24, 2014 En tekertem meg masfel centit meg a gewinden...hamar nem megy legalabb legyen alacsony, de meg mindig magas. :D A távlati terv nekem is az hogy addig tekerem lefelé amíg csak lehet, de nekem szem előtt kell tartani bizonyos használhatósági szempontokat is, gondolok itt elsősorban kapubehajtóra. Mert az azért mégsem járja hogy jól néz ugyan ki az autóm, de csak a szomszéd utcában tudok parkolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 (edited) üdv amióta ismerem ezt a kocsit, 14 colos gumik vannak rajta de látom, hogy azért elférne a 15 is... sőt, minap meglestem egy G cdti-t és azon is az volt. a jelenlegi abroncs: 175/70 R14 T és amit nyárinak kaptam hozzá: 185/65 R14 a másik astran ez volt: 185/65 r15 tehát a kérdésem, mehet rá 15 colos? Ok azt vágom hogy akkor felni is kell, de lehet? NA és milyen felnit vegyek? osztóköröket mérjem le mekkora kell és abból egy 15 colost? Valakinek esetleg van ugyanilyen kocsija és megmondaná nekem h neki mik a nyári és téli méretek? Köszönöm előre is http://kepfeltoltes.hu/140326/DSC_0827_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/140326/DSC_0828_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva Március26, 2014 : mihalyvig 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jerik92 Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 üdv amióta ismerem ezt a kocsit, 14 colos gumik vannak rajta de látom, hogy azért elférne a 15 is... sőt, minap meglestem egy G cdti-t és azon is az volt. a jelenlegi abroncs: 175/70 R14 T és amit nyárinak kaptam hozzá: 185/65 R14 a másik astran ez volt: 185/65 r15 tehát a kérdésem, mehet rá 15 colos? Ok azt vágom hogy akkor felni is kell, de lehet? NA és milyen felnit vegyek? osztóköröket mérjem le mekkora kell és abból egy 15 colost? Valakinek esetleg van ugyanilyen kocsija és megmondaná nekem h neki mik a nyári és téli méretek? Köszönöm előre is Szia g astra caravan téli 195/65 r15. Nyári 205/50 r16 de remélem nemsokáig inkább 18 vagy esetleg 17! :-D. Nem kell megmérni ha 4 lyukas akkor 100 az osztókör ha 5 akkor 110! És az én 16- osom full gyári a gumi méret is ezzel a mérettel gurult le a gyártósorról! Ilyen a felnim: http://img12.aprod.hu/images_aprodhu/35193489_3_644x461_opel-astra-g-zafira-a-16-4-100-gyari-alufelni-garnitura-gumi-felni-disztarcsa.jpg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ALULU Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Srácok! Írtó fontos kérdés! :D G Astra alá? ET számok miatt kérdezem: http://racingbazar.hu/Borbet_alufelni/R16_4x100/borbet_t Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Srácok! Írtó fontos kérdés! :D G Astra alá? ET számok miatt kérdezem: http://racingbazar.hu/Borbet_alufelni/R16_4x100/borbet_t Szerintem felmegy, ET35 előre, ET20 hátra. Gumi 195/55 vagy 205/50, esetleg még a 195/50. Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Az az ET20 kicsit aggasztó... Nekem az ET35-ökkel semmi baj, bár nekem 6,5 x 15-ös. A szélesebb felni mindég kisebb ET-t kíván, de kérdés, hogy ennyivel? Viszont szerintem a G Astra design-hoz nem megy a peremes felni... Bár ízlések és pofonok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ALULU Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Az az ET20 kicsit aggasztó... Nekem az ET35-ökkel semmi baj, bár nekem 6,5 x 15-ös. A szélesebb felni mindég kisebb ET-t kíván, de kérdés, hogy ennyivel? Viszont szerintem a G Astra design-hoz nem megy a peremes felni... Bár ízlések és pofonok... Ezek a felnik korábban is tetszettek, de ez, pont ebben a színben nagyon passzolt volna az autómhoz és méretben sem akartam volna nagyobbat. Sajnos azóta kiderült, hogy elvitték a felnit. :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Az az ET20 kicsit aggasztó... Nincs abban semmi aggasztó... nekem ET35 van (ugyanúgy 7.5"-ban), és épp most gondolkodom egy 16mm-es nyomtávszélesítőn hozzá, mert nagyon bent van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Akkor en mit szoljak 7,5x18 et47hez? :) bar a sarvedo majdnem beletakar a gumiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts