Kombitomi Elküldve Március16, 2014 Megoszt Elküldve Március16, 2014 Sziasztok. 205/50R16 mennyire tér el a gyári mérettől? Gondolom jóval nagyobb mint a gyári? Szia! Gyári váltóméret, még a 195/55R16 is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Ma lehordtam a téliket a pincébe, és leengedtem a nyomást 1bar-ra. Gondoltam, a gumi anyaga kevésbé fárad az állásban alacsonyabb nyomáson. Erre most azt olvasom, hogy a gyári érték fölé kellene fújni, mert amúgy is leereszt majd valamennyit! Ez szerintem a gumik oldalának az idő előtti repedezéséhez vezet majd, amikor feltesze, majd beállítom úgyis a nyomást, addig meg minek feszüljenek!? Mit gondoltok erről? Én nem szoktam variálni a nyomással, szerintem felfújni, és leereszteni is felesleges. Egyébként csak 2-3 tizedet szokott ereszteni, ha jó. A pincében ill. garázsban nagyjából állandó hőmérsékleten van, UV-fény nem éri, terhelés nincs rajta, úgyhogy idő előtti berepedezéstől szerintem nem kell tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok. Szerintetek, hogy mutatna G astran? 5 ajtóson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok. Szerintetek, hogy mutatna G astran? 5 ajtóson. Szerintem nagyon BMW-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok. Szerintetek, hogy mutatna G astran? 5 ajtóson. Majd vegyél mellé fogkefét is, hogy a koszt és a fékport legyen mivel kisikálni a küllők közül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Majd vegyél mellé fogkefét is, hogy a koszt és a fékport legyen mivel kisikálni a küllők közül. :D :D :D Jogos :) De szerintem jól mutatna, a taxin, is valami hasonló van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 (edited) Sziasztok. Szerintetek, hogy mutatna G astran? 5 ajtóson. Szerintem nagyon jól mutatna! Igaz én elfogult vagyok, mert nekem az ilyen sokküllős felnik nagyon bejönnek. Mondjuk így! Tudom nem öt ajtós, de ezt a képet láttam jónak a rászerkesztéshez. És ezen gyári 15"-os felni van, amihez lehet viszonyítani. http://kepfeltoltes.hu/view/140317/Opel_astra_g_sport_1.6-16v_side_summer_day_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva Március17, 2014 : Probert 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 (edited) Szerintem nagyon jól mutatna! Igaz én elfogult vagyok, mert nekem az ilyen sokküllős felnik nagyon bejönnek. Nekem is tetszik, szerdán elhozzák meglesem ha nem találok semmi kizáró okot akkor pénzelek és nem a téli gumákat nyírom tovább. Köszi a szerkesztést :) Módosítva Március17, 2014 : Dj Menyus Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Nekem is tetszik, szerdán elhozzák meglesem ha nem találok semmi kizáró okot akkor pénzelek és nem a téli gumákat nyírom tovább. Köszi a szerkesztést :) Én nem vennék mégegyszer ilyen sűrű küllőset. Nagyon pepecs takarítani! Hátul pedig a tárcsaféket nagyon kitakarja. Pedig az lenne a cél, hogy jól látható legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endorphin Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Szevasztok! Nem olyan régen vettem a képen látható alufelni szettet. Annyit tudok róla, hogy olasz gyártány, sajnos a márkája rejtély. A segítségeteket kérem abban, hogy ha valaki tudja konkértan mi lehet a típusa írja már meg, mert felni kupakat keresek hozzá, és pontos típus szerint nyílván sokkal egyszerűbb. Előre is kösz! A képet a Képfeltöltés.hu tárolj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Én nem vennék mégegyszer ilyen sűrű küllőset. Nagyon pepecs takarítani! Hátul pedig a tárcsaféket nagyon kitakarja. Pedig az lenne a cél, hogy jól látható legyen! Már akinek tárcsafékes hátul. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Én nem vennék mégegyszer ilyen sűrű küllőset. Nagyon pepecs takarítani! Hátul pedig a tárcsaféket nagyon kitakarja. Pedig az lenne a cél, hogy jól látható legyen! nekem dob van hátul , az meg nem olyan nagy szám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endorphin Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 nekem dob van hátul , az meg nem olyan nagy szám :) Kösz a hozzászólást,de a konkrét márka volt a kérdés lényege. Azt tudod esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Sziasztok. Szerintetek, hogy mutatna G astran? 5 ajtóson. Nekem az a bajom vele, a takarításon kívül, hogy kiáll a közepe. Ettől olyan dísztárcsa feelingje van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endorphin Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Nekem az a bajom vele, a takarításon kívül, hogy kiáll a közepe. Ettől olyan dísztárcsa feelingje van. Még egyszer jelzem, hogy bár megtisztel hogy kifejtitek a véleményetek a külleméről, de nem ez vot a kérdés, HANEM HOGY MI LEHET A KONKRÉT MÁRKÁJA? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Szevasztok! Nem olyan régen vettem a képen látható alufelni szettet. Annyit tudok róla, hogy olasz gyártány, sajnos a márkája rejtély. A segítségeteket kérem abban, hogy ha valaki tudja konkértan mi lehet a típusa írja már meg, mert felni kupakat keresek hozzá, és pontos típus szerint nyílván sokkal egyszerűbb. Előre is kösz! Nézd meg a küllők belső felét, hátha van felirat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 (edited) Még egyszer jelzem, hogy bár megtisztel hogy kifejtitek a véleményetek a külleméről, de nem ez vot a kérdés, HANEM HOGY MI LEHET A KONKRÉT MÁRKÁJA? Figyelj jobban! Az a válasz nem neked ment, hanem Dj Menyus-nak! :omg: Módosítva Március17, 2014 : Probert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endorphin Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Nézd meg a küllők belső felét, hátha van felirat. Már túl vagyok rajta. Csak a méretadatok vanna a felni belső felében Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endorphin Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Figyelj jobban! Az a válasz nem neked ment, hanem Dj Menyus-nak! :omg: Az én válaszom pedig bárkinek szól aki magára veszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 Az én válaszom pedig bárkinek szól aki magára veszi ;) Gondolom, azért az feltűnt, hogy eme forum sem egy emberről szól. Szóval, ha tudnak biztosan segítenek. Szvsz szerintem tök felesleges a tipust kideríteni, meg kell mérni pontosan mekkora is az agy átmérő és rendelni valami utángyártottat, akár opel logoval is. Oszt jónapot kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Március17, 2014 Megoszt Elküldve Március17, 2014 (edited) Szevasztok! Nem olyan régen vettem a képen látható alufelni szettet. Annyit tudok róla, hogy olasz gyártány, sajnos a márkája rejtély. A segítségeteket kérem abban, hogy ha valaki tudja konkértan mi lehet a típusa írja már meg, mert felni kupakat keresek hozzá, és pontos típus szerint nyílván sokkal egyszerűbb. Előre is kösz! A képet a Képfeltöltés.hu tárolj Szerintem erre nem kapsz választ egyhamar! Amit megpróbálhatsz, hogy a gugliba alufelnire, öt küllős, vagy négycsavaros, olasz kombinációival keresel képeket, és ott végignézed, hátha megpillantod valahol! A csavarfuratok mellett mi az a pár betű? Módosítva Március17, 2014 : wasquez 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Én is felpakoltam a nyári kerekeket! A gumiknak ez az utolsó nyara. 2006-osak, igaz még a fele sem kopott le, de esőben már nem olyan, mint lennie kéne. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Nekem tetszik :) Sokad dob egy szép felni minden autón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Nekem tetszik :) Sokad dob egy szép felni minden autón. Nekem is nagyon tetszik, ezért vettem én is hasonlót! De meggondolnám, ha újra vennék felnit. Nagyon pepecs takarítani! De ha tiszta akkor nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj Menyus Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Nekem is nagyon tetszik, ezért vettem én is hasonlót! De meggondolnám, ha újra vennék felnit. Nagyon pepecs takarítani! De ha tiszta akkor nagyon szép. Jól áll neki a távolság :D Egyébként igen, de melóhelyen van vékony kefe nagynyomás minden megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts