meriva1.8 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 persze, méretváltó vagy mi a francnak híjják Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 likosztás váltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Senki többet harmadszor : osztókör módosító :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Na ez az, csak már kib@cott álmos voltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Senki többet harmadszor : osztókör módosító :lol: :lol: ;) :D Ügyi vagyol!!!! Az mi is? Valami lemez darab?? Hogy néz ki? Miccsinál?? Na így ebben a sorrendben válaszojá' nekem Árányápám! 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Általában egy drehált kör alakú valami, amit pl. a 4-lukú tárcsára rácsavarozol, viszont ezen már 5-lukú kiosztás van, így rárakhatod az 5-lukú felnidet. Nagyon hasonlít a sima nyomtávszélesítőre abban is, hogy ettől is szélesedik a nyomtávod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Itt egy kép... Meg itt egy cikk is: Nyomtáv és osztókör módosítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Ahham... de akkor osztókört nem is lehet váltani nyomtávszélesítés nélkül?? Gondolom más ET -s felnik lesznek utánna jók az autóra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Ha váltod szélesedik, mert valahol el kell férnie a rögzítő csavarfejeknek ill. a kerékcsavarhoz is kell anyagvastagság, ami fogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hát igen, de a cikk szerint is vagy 40 -50 rugó egy ilyen művelet! nem egyszerűbb pontosabban olcsóbb kerékagyat komplette cserélni bontóból? :? Igaz akkor meg a megváltoztatott osztókör lesz fix! Meg márkaidegen felnit attól meg nem tudunk feltenni .... :roll: A pogácsásnál meg csak le kell venni vissza és lehet az eredetivel nyomulni! Nna ez télleg annak kérdése, hogy ki hogy érzi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Meg nem biztos, hogy pl. Opelra van olyan komplett agy, amire pl. jó egy márkaidegen felni. Sőt biztos, hogy van ilyen, s ekkor csak ez a megoldás, ha ragaszkodsz a tuti felnihez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 ....nem egyszerűbb pontosabban olcsóbb kerékagyat komplette cserélni bontóból? :?.... Szerintem nemmmhhh. Mondjuk 4x100ból :arrow: 5x110. Csak abba gondolj bele féktárcsákat is kell akkor cserélni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Hát én előttem most nem rémlik, hogy mi jön együtt ha cseréljük... de biztos igazad van! Amúgy nem feltétlen találták volnaki ezt a fajta osztókör módosítást! :roll: :roll: bocsánat hogy hüjje vagyok! :shock: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Láthatóan az osztókör átalakítás tehát kilőve... :-) Nem lehet, hogy a komplett agyat cserélték 5x110-re? Vagy esetleg az 1.8-as Corsa-kat szerelik 5x110-zel is felárért? Mert lehet rendelni 17"-os felnivel is a GSI-t. Az Astra G-t pl. 1.8 motorral 5x110-es osztókörrel szállítják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Hali Alessi Monza típusú alufelnit néztem ki eddig magamnak! Van vmi véleményetek róla? Esetleg valamelyikőtöknek van ilyen? Tapasztalat? Esetleg képek? Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
so666 Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Tegnap egy gumis azt mondta hogy Januartol csak egyfajta gumi lehet majd az egesz auton (most a KRESZ csak azt koti ki hogy egy tengelyen nem lehetnek kulonfele gumi). Hallottatok errol valamit? Ez kacsa, felreertes vagy tenyleg ez lesz eloirva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 ezt minden évben mondják Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Hali Alessi Monza típusú alufelnit néztem ki eddig magamnak! Van vmi véleményetek róla? Esetleg valamelyikőtöknek van ilyen? Tapasztalat? Esetleg képek? Thx Az Alessio felnik szépek, de gyengék, vagyis könnyen deformálódnak. A súlyuk átlagos, se túl nehéz, se túl könnyű. Ha nem fogod nagyon csapkodni, nem bánod meg, mert az ára nagyon okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Hali Alessi Monza típusú alufelnit néztem ki eddig magamnak! Van vmi véleményetek róla? Esetleg valamelyikőtöknek van ilyen? Tapasztalat? Esetleg képek? Thx én is vmi hasolnót néztem ki annó, de aztán inkébb dezent-et vettem és csak 1.000 volt drágább / felni, annyit meg szerintem megér a különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 a dezent és az alessio teljesen egy kategória, nincs különbség ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Az Alessio felnik szépek, de gyengék, vagyis könnyen deformálódnak.A súlyuk átlagos, se túl nehéz, se túl könnyű. Ha nem fogod nagyon csapkodni, nem bánod meg, mert az ára nagyon okés. Sziasztok! Hát igazából én az esetek többségében pályán járok! Bár ott is vannak néhol kimart felületek!! :lol: Tudtok erősebb felnit? Bár szerintem nekem megfelel, mégegyszer mondom az utak 90%-a pálya! üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 nekem a dezent bevált, egyszer már isszonyúan lepatkáztam vele, és alig lett rajta egy kis karc, pedig volt hangja. Nem bántam meg, hogy ezt választottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 nekem a dezent bevált, egyszer már isszonyúan lepatkáztam vele, és alig lett rajta egy kis karc, pedig volt hangja. Nem bántam meg, hogy ezt választottam akkor az alessionak se lenne baja ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
so666 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Téli gumit milyen mintamélységnél kell lecserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 a téli gumi 4-5 mm-ig jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts