Stofl Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 De qrwajó egyeseknek, hogy ilyen mérettel sincs gondotok... Én meg szopok a 7x16" ET35-el mint a torkosborz. Hogy az istenbe lehetséges, hogy szarabb paraméterrel nincs bajotok, nekem meg beleér a sárvédő majd 1 centit a gumiba rugózásnál??? Most úgy néz ki, hogy vagy kőkemény sportfutómű, vagy karosszériamunka (sárvédőt kihúzatni, fényezni, ami már nem is lenne igazán jó, ott rohadna utána) ami kb:100-100ezer pénz, vagy eladom a 3hetes , 500km-t futott kerekeimet és bukok rajta egy valag pénzt és vehetek rá kisebb méretben :D :) :( :) B) :) :) Én csak azt tudom, hogy a Classic II kalaptartója kereken 2cm-el szélesebb, mint az enyém. Így nem fér bele. Elképzelhető a gyártási szórás a kerék ívnél is..... Mást nem tudok, ha minden jó, akkor neked beljebb van az oldala. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 De qrwajó egyeseknek, hogy ilyen mérettel sincs gondotok... Én meg szopok a 7x16" ET35-el mint a torkosborz. Hogy az istenbe lehetséges, hogy szarabb paraméterrel nincs bajotok, nekem meg beleér a sárvédő majd 1 centit a gumiba rugózásnál??? Most úgy néz ki, hogy vagy kőkemény sportfutómű, vagy karosszériamunka (sárvédőt kihúzatni, fényezni, ami már nem is lenne igazán jó, ott rohadna utána) ami kb:100-100ezer pénz, vagy eladom a 3hetes , 500km-t futott kerekeimet és bukok rajta egy valag pénzt és vehetek rá kisebb méretben :D :) :( :) B) :) :) Mindkét oldalon beleér, vagy csak az egyiken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Mindkét oldalon beleér, vagy csak az egyiken? A jobb oldalon kevésbé, a bal oldalon nagyon. Ott a korábban linkelt képeken megnézhetitek, hogy mennyire és mit művelt a gumival... http://kep.psharing.com/519557.jpg Szóval nem teljesen szimmetrikusan van valami az biztos, holnap lehet elmegyek a Kárászyékhoz és megnézetem velük. A balos kerék az kb: 3mm-rel még kintebb van. De sehogy nem jó, megőrülök, 2kiló volt a 4 kerék és ****hatom őket B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A jobb oldalon kevésbé, a bal oldalon nagyon. Ott a korábban linkelt képeken megnézhetitek, hogy mennyire és mit művelt a gumival... Én kíváncsiságból megcserélném a két telót, átkerül e a hiba a másik oldalra. Nem nagy meló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A jobb oldalon kevésbé, a bal oldalon nagyon. Ott a korábban linkelt képeken megnézhetitek, hogy mennyire és mit művelt a gumival... http://kep.psharing.com/519557.jpg Szóval nem teljesen szimmetrikusan van valami az biztos, holnap lehet elmegyek a Kárászyékhoz és megnézetem velük. A balos kerék az kb: 3mm-rel még kintebb van. De sehogy nem jó, megőrülök, 2kiló volt a 4 kerék és ****hatom őket B) Ezt tényleg nem árt megnézetni, főleg ha az egyik kerék kintebb van. Nekem 7.5" széles ET35-ös felninél a váltóméretnél nagyobb gumival és 5 személlyel ért bele nagyobb huppanónál, de az is csak a dobbetét egy kis műanyag részébe és a gumin nem volt nyoma. (a dobbetétnek az a része ki lett műtve és a gumi is váltóméret már) El tudom képzelni milyen fájdalom volt, mikor sérült a gumi, viszont szerencse a szerencsétlenségben, hogy a mintából lett kivájva pici és nem a gumi oldalából. Emiatt a gumi nyugodtan használható szerintem (autó átnézetése után!), majd idővel hozzákopik a többi része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Én kíváncsiságból megcserélném a két telót, átkerül e a hiba a másik oldalra. Nem nagy meló. Tökmindegy, mert ha a balos lengéscsillapító esetleg gyengébb is és kicserélném újra a probléma megmaradna. Jelenleg 1-2 személlyel is gondot okoz a jó magyar utakon. Lehet újjal azt még kibírná, de ha beülünk öten(meg még csomagok is esetleg), akkor már tuttira nem... Ajánlották még itt a gumipogácsák behelyezését a spirálrugók közé, de azt nem akarom megjátszani, nem tartom jó megoldásnak, bár kétségkívül az lenne a legolcsóbb és talán leghatékonyabb módja. Itt az alapvető probléma, hogy kilóg a sárvédő alól a kerék!!!!!Nem lenne szabad neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ezt tényleg nem árt megnézetni, főleg ha az egyik kerék kintebb van. Nekem 7.5" széles ET35-ös felninél a váltóméretnél nagyobb gumival és 5 személlyel ért bele nagyobb huppanónál, de az is csak a dobbetét egy kis műanyag részébe és a gumin nem volt nyoma. (a dobbetétnek az a része ki lett műtve és a gumi is váltóméret már) El tudom képzelni milyen fájdalom volt, mikor sérült a gumi, viszont szerencse a szerencsétlenségben, hogy a mintából lett kivájva pici és nem a gumi oldalából. Emiatt a gumi nyugodtan használható szerintem (autó átnézetése után!), majd idővel hozzákopik a többi része. Igen, nagyon fájt, de szerintem is használható, majd bekopik. Most marha óvatosan közlekedek, ha szar az út, erősen belassítok, amit persze senki nem nagyon ért, de muszáj B) Még arra is gondoltam, hogy visszarakom egyenlőre a gyári acélt a téli gumikkal, mert azzal semmi baja, de még 5 személlyel+csomagokkal sem, nem ér bele semmibe természetesen, szerintem jó a csillapító is, mert jó a rugózása, 40.000km van benne!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 törölve Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Tökmindegy, mert ha a balos lengéscsillapító esetleg gyengébb is és kicserélném újra a probléma megmaradna. Jelenleg 1-2 személlyel is gondot okoz a jó magyar utakon. Lehet újjal azt még kibírná, de ha beülünk öten(meg még csomagok is esetleg), akkor már tuttira nem... Ajánlották még itt a gumipogácsák behelyezését a spirálrugók közé, de azt nem akarom megjátszani, nem tartom jó megoldásnak, bár kétségkívül az lenne a legolcsóbb és talán leghatékonyabb módja. Itt az alapvető probléma, hogy kilóg a sárvédő alól a kerék!!!!!Nem lenne szabad neki. Már írtam többször, én is így jártam. Tettem alá erősebb rugót. Nézzél valami hasonló, de nagyobb autó alá gyártott rugót. Német tipusok közt sok hasonlóság van. Nekem BMW van alatta. Tökéletesen illeszkedik mindenhova. 8e volt a kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Már írtam többször, én is így jártam. Tettem alá erősebb rugót. Nézzél valami hasonló, de nagyobb autó alá gyártott rugót. Német tipusok közt sok hasonlóság van. Nekem BMW van alatta. Tökéletesen illeszkedik mindenhova. 8e volt a kettő. Ok. Köszi a tanácsokat. Az nagyon jó lenne. Holnap elmegyek tényleg a Kárászyékhoz , majd őt megszakértik, remélem tudnak rá valami okos és gazdaságos megoldást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 De ha már volt az autón, onnantól kezdve forgásirányos maga a gumi. Nem csak a mintázat számít. Várjuk az eredményt. Megnézték az autót de sokkal előrébb nem jutottam viszont azt mondták,hogy esztergáltassak alu tehermentesítőt kezdésnek ha ugy se lesz jobb akkor a gumit nézzem meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ok. Köszi a tanácsokat. Az nagyon jó lenne. Holnap elmegyek tényleg a Kárászyékhoz , majd őt megszakértik, remélem tudnak rá valami okos és gazdaságos megoldást B) Szia! Nekem tavaly volt ilyen problémám! 7,5x16 alufelninél nagy tehernél meg nagyon bukkanónál ért bele a müanyag részbe. Nekem a lengéscsillapítók 20% körüli volt ahol beleért. Cserélték, lekopogom most egyenlőre jó. Azt javasolták, ha nem javul akkor erősebb rugókat rakjak bele. Üdv.:Zsolti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Megnézték az autót de sokkal előrébb nem jutottam viszont azt mondták,hogy esztergáltassak alu tehermentesítőt kezdésnek ha ugy se lesz jobb akkor a gumit nézzem meg! Most semmilyen sincs rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Már írtam többször, én is így jártam. Tettem alá erősebb rugót. Nézzél valami hasonló, de nagyobb autó alá gyártott rugót. Német tipusok közt sok hasonlóság van. Nekem BMW van alatta. Tökéletesen illeszkedik mindenhova. 8e volt a kettő. Pontosan milyen BMW-ből való? Ugyanolyan magas mint az Astrának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Pontosan milyen BMW-ből való? Ugyanolyan magas mint az Astrának? Valami E36-os sport. Maga a rugó sokkal rövidebb mint az astráé, de erősebb az anyaga. Az astra rugó mondjuk felére összemegy az autó súlyától, ez meg kb 20%-al. Egy pár centivel van fentebb a verda segge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Valami E36-os sport. Maga a rugó sokkal rövidebb mint az astráé, de erősebb az anyaga. Az astra rugó mondjuk felére összemegy az autó súlyától, ez meg kb 20%-al. Egy pár centivel van fentebb a verda segge. caraván rugó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboy Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 caraván rugó? Ezt a megoldást is hallottam már, hogy 5 ajtósba caraván rugót tesznek. Ami igazából szimpatikusabbnak tűnik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Most semmilyen sincs rajta? De van rajta műanyag,de amikor nekitolom a tárcsának akkor van egy kis mozgása elején meg szépen szorul olyan mintha kicsit kúpos lenne! Vesztenivalóm nincs némi anyagi ráfordításon kívül! Ha nem változik akkor jön az aminek nem nagyon örülök főleg,hogy alig futottak a gumik jó ha 8000 km van bennük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Na ezt az OZ felnit is buktam, eladták előlem... :s Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Na ezt az OZ felnit is buktam, eladták előlem... :s Sokan olvassák a fórumot, lehet hogy épp itt figyelt fel rá valaki, aki gyorsabb volt B) ezzel se árt számolni... De aztán később meg lehet, hogy találsz még jobbat és azt mondod, jobb is, hogy így történt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Tökmindegy, mert ha a balos lengéscsillapító esetleg gyengébb is és kicserélném újra a probléma megmaradna. Jelenleg 1-2 személlyel is gondot okoz a jó magyar utakon. Lehet újjal azt még kibírná, de ha beülünk öten(meg még csomagok is esetleg), akkor már tuttira nem... Ajánlották még itt a gumipogácsák behelyezését a spirálrugók közé, de azt nem akarom megjátszani, nem tartom jó megoldásnak, bár kétségkívül az lenne a legolcsóbb és talán leghatékonyabb módja. Itt az alapvető probléma, hogy kilóg a sárvédő alól a kerék!!!!!Nem lenne szabad neki. Szia Jaygab! Esetleg még a LÉGRUGÓ is megoldás lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 et 12 jó astrára ? ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Hát a képen úgy látom hogy éppen Astrán van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 Hát a képen úgy látom hogy éppen Astrán van :D És szerinted akkor már jó is? B) Ugyan nem szerepel az adatok közt a felni szélessége, de kizárt dolog (mert el sem férne az autó alatt), hogy olyan széles volna, ami ET12 méretet kívánna. Csak indulj ki abból, hogy a gyári méretű 4X100 R15 6" széles és ET49. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április24, 2011 Megoszt Elküldve Április24, 2011 És szerinted akkor már jó is? B) Ugyan nem szerepel az adatok közt a felni szélessége, de kizárt dolog (mert el sem férne az autó alatt), hogy olyan széles volna, ami ET12 méretet kívánna. Csak indulj ki abból, hogy a gyári méretű 4X100 R15 6" széles és ET49. Hát ez az! Mármint hogy pont a lényeges adatok hiányoznak... Az én értelmezésemben a "jó-e G Astrára" kérdés azt jelenti hogy fel lehet-e tenni. Mivel a képen fent van egy ilyen típusú autón, ezért írtam hogy jó. Az hogy mennyire rá való, vagy netán bele fog-e érni valamibe, az már más kérdés, de ezt sajnos a hiányzó adatok nélkül nem tudom megítélni. Amúgy nem néz ki ET12-nek ez a felni, hacsak nem extrém keskeny, mert ugye a belső fele nem látszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts