AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sütőben! :angry: Kiskarácsony, nagykarácsony, kisült-e már ... a ... fékdobom? :P Csak nehogy eztán valaki mikróban melegítse <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sütőben! <_< Csak azon aggódtam, hogy nehogy túlmelegítsem, mert a festékre 160-fok volt írva. Ez meg egy régi kirakott tűzhely. Ezen még nem volt feltüntetve mikor mennyin megy. Kisülés után azon aggódtam, hogy vajon elég melege volt-e. Én állandóan aggódok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Csak azon aggódtam, hogy nehogy túlmelegítsem, mert a festékre 160-fok volt írva. Ez meg egy régi kirakott tűzhely. Ezen még nem volt feltüntetve mikor mennyin megy. Kisülés után azon aggódtam, hogy vajon elég melege volt-e. Én állandóan aggódok.... A dobot leszedni nem nagy kunszt? Csak az a 4 csavar fogja? Kedvet kaptam hozzá én is, de akkor már rendesen lecsiszolnám, ahhoz le kell venni, meg ugye a tartósság miatt nem ártana tényleg megsütni kicsit. Nekem nincs ilyen kiszuperált sütőm, szóval asszony indesitjébe tenném, vagy az baromság lenne??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Csak azon aggódtam, hogy nehogy túlmelegítsem, mert a festékre 160-fok volt írva. Ez meg egy régi kirakott tűzhely. Ezen még nem volt feltüntetve mikor mennyin megy. Kisülés után azon aggódtam, hogy vajon elég melege volt-e. Én állandóan aggódok.... Majd akkor aggódj,ha elreped a dobod!Öntény+sütő?Nem a legjobb párosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Majd akkor aggódj,ha elreped a dobod!Öntény+sütő?Nem a legjobb párosítás. ajjaj, sütő kilőve, akkor <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 ajjaj, sütő kilőve, akkor <_< Mindenkinél ez a projekt most? :angry: Én már egy hete elterveztem, hogy ma csinálom meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Mindenkinél ez a projekt most? <_< Én már egy hete elterveztem, hogy ma csinálom meg. nem mindenkinél... nekem pl tök tetszik a rozsdabarna szín, és ráadásul takarja a felni és a disztárcsa is :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 A dobot leszedni nem nagy kunszt? Csak az a 4 csavar fogja?... Van benne egy kis csavar is, amihez T30-as torx csavarhúzó kell. Így szedheted le (és tisztíthatod): LINK Lehet, hogy akkor se jön le túl könnyen, ha már nincs benne csavar, de egy kis plusz ráhatással le kell jönnie <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Van benne egy kis csavar is, amihez T30-as torx csavarhúzó kell. Így szedheted le (és tisztíthatod): LINK Lehet, hogy akkor se jön le túl könnyen, ha már nincs benne csavar, de egy kis plusz ráhatással le kell jönnie <_< Nekem speciel bele volt rohadva a csavar, így nem tudtam leszedni, az egyik oldalon kicsit meg is nyúztam a csavarfoglalatot sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hasu Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nekem speciel bele volt rohadva a csavar, így nem tudtam leszedni, az egyik oldalon kicsit meg is nyúztam a csavarfoglalatot sajnos... Szia! Én sem szedtem le anno 3 évvel ezelőtt. Leszedés nélkül is le lehet szépen csiszolni és festeni. Akkor Hammerite kalapácslakkot használtam. lekentem vele az egész hátsó részt. Lehet, hogy nem ez a legjobb festék oda, de 3 éve hibátlan és szép...rozsda sehol nem jelent meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 A dobot leszedni nem nagy kunszt? Csak az a 4 csavar fogja? Kedvet kaptam hozzá én is, de akkor már rendesen lecsiszolnám, ahhoz le kell venni, meg ugye a tartósság miatt nem ártana tényleg megsütni kicsit. Nekem nincs ilyen kiszuperált sütőm, szóval asszony indesitjébe tenném, vagy az baromság lenne??? A kéziféket engedd ki mielőtt leszeded, mert az fogja, + a kis csavar. Célszerű leszedni a kényelem miatt. Én először drótkeféztem, smirgliztem, rozsdamaroztam, majd újra drótkeféztem. 200 fok alatt szerintem a sütő nem tehet kárt benne. (felelősséget nem vállalok, nincs róla papírom) A festéknek meg kell, hogy kikeményedjen. Lejtmenetben, vagy behúzva hagyott kéziféknél jóval melegebbre is felmegy a fék hőmérséklet. Új fék összerakásánál, befékezésnél füstölni is szokott a cucc, igaz többnyire a fékbetét. A sütőben meg a festék kicsit fütsöl, és nagyon büdös. Szóval ha berakod, akkor az asszony ne tudjon róla, és ne egyél 1-2 hétig a sütiből ha csinál! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Mindenkinél ez a projekt most? <_< Én már egy hete elterveztem, hogy ma csinálom meg. Már 2 éve elterveztem, de azóta már a verdát is lecseréltem! :angry: De ha már mindenki megcsinálja, restellném magam, ha kihagynám. Sort kerítek rá hamarosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Sziasztok! Télen vettem használtan alufelnit nyári gumival. Külsőre elég jó állapotban vannak. Feltettem őket tegnap de menet közben eléggé dobogó hangot adott. Ma elmentem csináltattam központosító gyűrűket hozzá gondoltam az lesz a probléma. Betettem de nem javult a dolog sajnos. Mit lehet tenni ilyenkor? Gondolom azért ez nem veszélyes. Megpróbáljam centíroztatni? nem te voltál a 11. kerben a budafoki úton a gyártelepen egy bordó 5ajtós astra-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 hát remélem a budaörsiben lesz még, mert nekem az esik útba ha nem, akkor mehetek messzire... hát csak 2db volt a budaörsiben, ugyhogy még este mehettem át a campona-ba is... de siker!! 2db 0410 gyártásút és 2db 0710 gyártásút vettem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 hát csak 2db volt a budaörsiben, ugyhogy még este mehettem át a campona-ba is... de siker!! 2db 0410 gyártásút és 2db 0710 gyártásút vettem <_< Szerintem simán megérte:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Már 2 éve elterveztem, de azóta már a verdát is lecseréltem! <_< De ha már mindenki megcsinálja, restellném magam, ha kihagynám. Sort kerítek rá hamarosan. Én nem is tervezem,jó ez így!Rat tuning :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Én nem is tervezem,jó ez így!Rat tuning :angry: ma én is megnéztem az enyémet, de nem olyan vészes marad olyan amilyen... viszont a rugók azok elég rozsdásak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 ma én is megnéztem az enyémet, de nem olyan vészes marad olyan amilyen... viszont a rugók azok elég rozsdásak <_< plasti dip-t neki,és szép lesz :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Van benne egy kis csavar is, amihez T30-as torx csavarhúzó kell. Így szedheted le (és tisztíthatod): LINK Lehet, hogy akkor se jön le túl könnyen, ha már nincs benne csavar, de egy kis plusz ráhatással le kell jönnie :angry: Köszi mindenkinek a válaszokat :P A leírás nagyon hasznos, egyúttal akkor már ki is tisztítom a fékdobot, de vajon csak a féktisztító spray alkalmas erre a feladatra? Vagy pl. wd40-el is befújhatom? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 WD-40-nel be ne fújd, az olajos! Szted milyen féked lesz tőle utána? A féktisztító spray-nek épp az a lényege hogy úgy oldja a fékport, hogy közben nem teszi csúszóssá a tárcsát/dobot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 nem te voltál a 11. kerben a budafoki úton a gyártelepen egy bordó 5ajtós astra-val? Asszem stimmel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Asszem stimmel <_< pont előtted csináltattam a központosító gyűrűt én is! csak a céges kacattal voltam és nem az Astra-val milyen kicsi a világ :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ha már volt kérdés, ne vegyétek le a fejem <_< Hol érdemes felnit szintereztetni? Tapasztalat? Lehetőleg Bp környékén lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Ha már volt kérdés, ne vegyétek le a fejem <_< Hol érdemes felnit szintereztetni? Tapasztalat? Lehetőleg Bp környékén lenne jó. Én szintereztettem az előző autóm 13" alufelnijeit, és tökéletesen bevált. 4 évig használtam, és nem látszott rajta semmi elváltozás. Strapabíró bevonat, így nem gyűjti a karcokat. Jövőre a mostani alukat tuti megcsináltatom (sajnos elég karcosak), nekem bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Én szintereztettem az előző autóm 13" alufelnijeit, és tökéletesen bevált. 4 évig használtam, és nem látszott rajta semmi elváltozás. Strapabíró bevonat, így nem gyűjti a karcokat. Jövőre a mostani alukat tuti megcsináltatom (sajnos elég karcosak), nekem bevált. Köszi és Te hol csináltattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts