harmlevi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 melyik tecsoban voltál? A dunaharaszti Tesco-ban, de nekem pl. a tököli is közel van:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Aki használt gumin töri a fejét, nézze meg ezt az oldalt, én novemberben náluk cseréltettem a gumikat. Érdemes telefonon rákérdezni a DOT számra, állapotra, lehet találni náluk jó darabokat. Gumis Budapest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Aki használt gumin töri a fejét, nézze meg ezt az oldalt, én novemberben náluk cseréltettem a gumikat. Érdemes telefonon rákérdezni a DOT számra, állapotra, lehet találni náluk jó darabokat. Gumis Budapest ezeket én is néztem a neten, de még nem jutottam el hozzájuk pedig tök közel van a melóhoz de most ez a tesco akcija jobban hangzik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 mivel fújtad? Rally nevű hőálló festék. Medikémia gyártmány, mint a Prevent. Ha jól emlékszem 799,-volt akciósan a Tecsóban. Leírás szerint 150C°-on 20percet kéne égetni a festéket, de én ezt kihagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Rally nevű hőálló festék. Medikémia gyártmány, mint a Prevent. Ha jól emlékszem 799,-volt akciósan a Tecsóban. Leírás szerint 150C°-on 20percet kéne égetni a festéket, de én ezt kihagytam. menj gyorsan és közben nyomd a féket <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hali! Most vettem a nyári gumikat, viszont nem vagyok benne biztos hogy a megfelelő méretet vettem ezért inkább kérdeznék. 195/65R15 volt a téli gumi amivel vettem az autót, ezért nyáriból is hasonló méretű új debica gumikat vettem most a corába, mert csak jókat hallottam róla. 98as 3ajtós astráról van szó bár nem hiszem, hogy számít. Jövőhéten veszek 7x15ös ET38as alufelnit, erre lesz felszerelve a gumi. Jól döntöttem vagy inkább a 185/65-öt kellett volna venni? ugyebár 3nap visszacsere van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hali! Most vettem a nyári gumikat, viszont nem vagyok benne biztos hogy a megfelelő méretet vettem ezért inkább kérdeznék. 195/65R15 volt a téli gumi amivel vettem az autót, ezért nyáriból is hasonló méretű új debica gumikat vettem most a corába, mert csak jókat hallottam róla. 98as 3ajtós astráról van szó bár nem hiszem, hogy számít. Jövőhéten veszek 7x15ös ET38as alufelnit, erre lesz felszerelve a gumi. Jól döntöttem vagy inkább a 185/65-öt kellett volna venni? ugyebár 3nap visszacsere van. 195/60R15 vagy 185/65R15 a pontos méret. Alufelnin viszont jobban mutat a 195/60-as, mert alacsonyabb és szélesebb, a ballonosat inkább télire ajánlják. A 195/65R15, amit vettél közel van a váltómérethez (még elfogadható), csak kisebbnek fog tűnni a felni. Gondolom a 195/60R15 drágább kicsit, de ha van lehetőséged cseréld ki arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 A dunaharaszti Tesco-ban, de nekem pl. a tököli is közel van:)! hát remélem a budaörsiben lesz még, mert nekem az esik útba ha nem, akkor mehetek messzire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az tényleg drága, ha nem találsz, akkor készíttess. Itt pl. kb. 2ezer: LINK (azt nem tudom, hogy a 4re értik-e, vagy darabra <_< de van pár a neten, aki készít) találtam egyet itt a közelben (XI. ker) Gropa Kft most értem onnan vissza, igaz 4000Ft volt a 4+1 ajándék, de egyedileg a felnimhez esztergálta az ember ott helyben 10 perc alatt ajánlom őket rengeteg alufelni és gumi van ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Itt láthatod mi a különbség a 195/60 és 195/65 között: (már csak sportosság miatt is jobb a 60-as) (bal oldalt az első, jobb oldalt a tavalyi garnitúrám <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 195/60R15 vagy 185/65R15 a pontos méret. Alufelnin viszont jobban mutat a 195/60-as, mert alacsonyabb és szélesebb, a ballonosat inkább télire ajánlják. A 195/65R15, amit vettél közel van a váltómérethez (még elfogadható), csak kisebbnek fog tűnni a felni. Gondolom a 195/60R15 drágább kicsit, de ha van lehetőséged cseréld ki arra. sajnos csak 195/65 és 185/65 van. Akkor kb annyi hogy 195-el kicsit csalni fog az óra, viszont a tapadás jobb ? 90%-ban városban közlekedek, és szeretem nyomni neki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 sajnos csak 195/65 és 185/65 van. Akkor kb annyi hogy 195-el kicsit csalni fog az óra, viszont a tapadás jobb ? 90%-ban városban közlekedek, és szeretem nyomni neki <_< A szélesebb gumi miatt jobb a tapadás igen, ha nincs 60-as, akkor jó lesz az is amit vettél. Műszakin anno megemlítették, hogy nem a pontos méret, de nem volt vele gond. Akkor még én is azt hittem az a váltóméret, annyira nem néztem utána... Nagyon picit fog csalni csak az óra, mert alapból több sebességet mutatnak, mint a valós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 A szélesebb gumi miatt jobb a tapadás igen, ha nincs 60-as, akkor jó lesz az is amit vettél. Műszakin anno megemlítették, hogy nem a pontos méret, de nem volt vele gond. Akkor még én is azt hittem az a váltóméret, annyira nem néztem utána... Nagyon picit fog csalni csak az óra, mert alapból több sebességet mutatnak, mint a valós. műszakira mehetsz téligumival <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 műszakira mehetsz téligumival :angry: Ezért nem nagyon moroghatnak!!!!! Gondolj bele,ha júniusban jár le a műszakid,akkor is téli gumival fogsz szambázni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ezért nem nagyon moroghatnak!!!!! Gondolj bele,ha júniusban jár le a műszakid,akkor is téli gumival fogsz szambázni? <_< hát kéremszépen éppen tegnap adtam el a nyárigumit, műszakira meg ugye jönni kell :angry: az én 9"-os GSI-m szerinted hogy ment át a műszakin anno? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
xXxGáborxXx Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sziasztok! Télen vettem használtan alufelnit nyári gumival. Külsőre elég jó állapotban vannak. Feltettem őket tegnap de menet közben eléggé dobogó hangot adott. Ma elmentem csináltattam központosító gyűrűket hozzá gondoltam az lesz a probléma. Betettem de nem javult a dolog sajnos. Mit lehet tenni ilyenkor? Gondolom azért ez nem veszélyes. Megpróbáljam centíroztatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sziasztok! Télen vettem használtan alufelnit nyári gumival. Külsőre elég jó állapotban vannak. Feltettem őket tegnap de menet közben eléggé dobogó hangot adott. Ma elmentem csináltattam központosító gyűrűket hozzá gondoltam az lesz a probléma. Betettem de nem javult a dolog sajnos. Mit lehet tenni ilyenkor? Gondolom azért ez nem veszélyes. Megpróbáljam centíroztatni? Feltétel előtt gumis látta? Nem ártana... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Sziasztok! Télen vettem használtan alufelnit nyári gumival. Külsőre elég jó állapotban vannak. Feltettem őket tegnap de menet közben eléggé dobogó hangot adott. Ma elmentem csináltattam központosító gyűrűket hozzá gondoltam az lesz a probléma. Betettem de nem javult a dolog sajnos. Mit lehet tenni ilyenkor? Gondolom azért ez nem veszélyes. Megpróbáljam centíroztatni? A gyűrűk csináltatása nem volt pénzkidobás, de tényleg egy gumist kell keresni. Lehet, hogy elég lesz a centíroztatás, de sajnos azzal is számolni kell, hogy meg van ütve a felni és görgőztetni is kell (ami a magyar utakon még vigyázva is előfordul). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hali! Most vettem a nyári gumikat, viszont nem vagyok benne biztos hogy a megfelelő méretet vettem ezért inkább kérdeznék. 195/65R15 volt a téli gumi amivel vettem az autót, ezért nyáriból is hasonló méretű új debica gumikat vettem most a corába, mert csak jókat hallottam róla. 98as 3ajtós astráról van szó bár nem hiszem, hogy számít. Jövőhéten veszek 7x15ös ET38as alufelnit, erre lesz felszerelve a gumi. Jól döntöttem vagy inkább a 185/65-öt kellett volna venni? ugyebár 3nap visszacsere van. Szia! 7-es felnire nem szabad felrakni 185-ös gumit, csak szélesebbet. A 185-ös szerelési határa a 6,5-ös felni. Tehát a 7-es felnire a 195 kell minimum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Elkészültem a dobfékekkel! <_< Ilyen volt:Leszedve:Lecsiszolva: Folyt. köv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 2. rész: Ide lesz: Lefújva: Sütőben: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Utolsó rész: Helyén: Felnivel1: Felnivel2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Utolsó rész: Le a kalappal! Professzionális munka, és riport! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Riport???Regény <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 2. rész: Ide lesz: [ Sütőben: :angry: http://kephost.hu/thumb-2E2E_4D85122C.jpg] Sütőben! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts