Kess Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Sziasztok! A hétvége munkája: Ilyen volt Ilyen lett Tudom, ciki hogy nem Ferrari piros, de én már csak ilyen maradi vagyok <_< tökéletes! az enyémet is megcsinálod? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 tökéletes! az enyémet is megcsinálod? <_< :angry: A fél flakon festék megmaradt, örömmel felajánlom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 <_< A fél flakon festék megmaradt, örömmel felajánlom... mivel fújtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 :angry: A fél flakon festék megmaradt, örömmel felajánlom... ott dolgozom a 11-ben, holnap mehetek festésre? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ez mekkora szívás ilyen központosítógyűrű kell a felnimhez : ebay de ez itt elég drága nem tudtok valahol olcsóbban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 nem tudtok valahol olcsóbban? Én esztergályossal csináltattam,vagy 2 éve,500ft volt darabja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én esztergályossal csináltattam,vagy 2 éve,500ft volt darabja. :angry: találtam másikat az ebay-en igaz picit nagyobb, de pontosan nem tudtam megmérni az agyátmérőt, mert nem fért bele a tolómérő és vonalzóval kellett mérnem na most hogy 59,5 volt vagy 60,1 azt nem tudom, de majd beleszabom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én is megcsináltam a dobot a tegnap fotózott ecsetes motip szettel, nekem mondjuk fényes fekete de jól néz ki:)! Azt vettem észre, hogy rozsdásodik a kipufogódobom (enyhén)...:S Szerintetek ezekkel a hőállófestékspay-kel lehet élettartamot növelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Én is megcsináltam a dobot a tegnap fotózott ecsetes motip szettel, nekem mondjuk fényes fekete de jól néz ki:)! Azt vettem észre, hogy rozsdásodik a kipufogódobom (enyhén)...:S Szerintetek ezekkel a hőállófestékspay-kel lehet élettartamot növelni? Nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ez mekkora szívás ilyen központosítógyűrű kell a felnimhez : ebay de ez itt elég drága nem tudtok valahol olcsóbban? Az tényleg drága, ha nem találsz, akkor készíttess. Itt pl. kb. 2ezer: LINK (azt nem tudom, hogy a 4re értik-e, vagy darabra <_< de van pár a neten, aki készít) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 ez mekkora szívás ilyen központosítógyűrű kell a felnimhez : ebay de ez itt elég drága Ez még istenes, nekem csak 3db kupak van meg az alufelnimhez, még egy kéne, de olyan ritka felnit sikerült kifognom hogy az az 1 szem kupak is baromi kevés helyen van, és ahol van, ott is ~8000Ft átszámítva, pedig csak egy 4cm átmérőjű műanyag vacak... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Voltam most reggel a tecsóban,és akciózzák Uniroyal Rainexpert gummákat.205/55R16 14500/db.Az jó ár,jó gumma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Voltam most reggel a tecsóban,és akciózzák Uniroyal Rainexpert gummákat.205/55R16 14500/db.Az jó ár,jó gumma... de az inkább esőgumi, nem?? nem ismerem annyira.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 de az inkább esőgumi, nem?? nem ismerem annyira.... nyárigumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 nyárigumi. azt tudom, hogy nyárigumi, de nem kopik ez jobban száraz aszfalton, mert esőre van kiélezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Azért linkeltem képet a beszélgetősbe, mert én is most vettem a tacskóban kettőt ( a másik kettőt még ősszel megvettem szintén rainexpertek:) mert szálszakadt lett az egyik öreg nyárim:s)... Pár ezerrel mindenhol drágább, 195/65 15-ös méretben vettem, nekem nagyon beváltak (persze főleg esőben ég és föld a bridg. b250-hez képest), a kopása sem rossz egyáltalán, egyébként olvass ADAC tesztet róla, mindenhol a különösen ajánlott kategóriába sorolták... Szóval szerintem nagyon megéri (ár-érték arány), bár G astrának nem váltója a 205/55 sem meg a 195/65 sem sztem... azt tudom, hogy nyárigumi, de nem kopik ez jobban száraz aszfalton, mert esőre van kiélezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Azért linkeltem képet a beszélgetősbe, mert én is most vettem a tacskóban kettőt ( a másik kettőt még ősszel megvettem szintén rainexpertek:) mert szálszakadt lett az egyik öreg nyárim:s)... Pár ezerrel mindenhol drágább, 195/65 15-ös méretben vettem, nekem nagyon beváltak (persze főleg esőben ég és föld a bridg. b250-hez képest), a kopása sem rossz egyáltalán, egyébként olvass ADAC tesztet róla, mindenhol a különösen ajánlott kategóriába sorolták... Szóval szerintem nagyon megéri (ár-érték arány), bár G astrának nem váltója a 205/55 sem meg a 195/65 sem sztem... éppen az ADAC-t olvasom az a kérdés még, hogy milyen DOT száma van, mert lehet vmi ősrégi gumikat szórnak ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 éppen az ADAC-t olvasom az a kérdés még, hogy milyen DOT száma van, mert lehet vmi ősrégi gumikat szórnak ki <_< Jaja, hiába tuti márka, ha régi. Lehet, hogy jövőre már repedezne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Jaja, hiába tuti márka, ha régi. Lehet, hogy jövőre már repedezne. a neten legolcsóbban 18k körül találtam, szóval valóban jó ár nagyon ennyiért max wanli-t vagy nankang-t lehet kapni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 a neten legolcsóbban 18k körül találtam, szóval valóban jó ár nagyon ennyiért max wanli-t vagy nankang-t lehet kapni... Előtte én is erre gyanakodtam, hogy valami túltárolt szarokat akarnak rámsózni...<_< CSak a 15-ösöket néztem, a legrégebbi 2009 közepe-vége a legújabbak pedig 2010 eleje, én magamnak két 0410-est válogattam össze, hogy egyforma legyen:), Szóval ezek nem is öreg gumik, van hogy a gumis is 3-4 éveset ad oda újnak amit meg itt vehetsz az max másfél 2 éves (de ilyet nem láttam)... 16-os méretben nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Előtte én is erre gyanakodtam, hogy valami túltárolt szarokat akarnak rámsózni...<_< CSak a 15-ösöket néztem, a legrégebbi 2009 közepe-vége a legújabbak pedig 2010 eleje, én magamnak két 0410-est válogattam össze, hogy egyforma legyen:), Szóval ezek nem is öreg gumik, van hogy a gumis is 3-4 éveset ad oda újnak amit meg itt vehetsz az max másfél 2 éves (de ilyet nem láttam)... 16-os méretben nem tudom... melyik tecsoban voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 melyik tecsoban voltál? Honlapjukon meg tudod nézni, hogy a neked közeli áruházukban mi a helyzet. El kell menni, DOT-ra ránézni. Csak az a gond, hogy nem pontos váltóméret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Honlapjukon meg tudod nézni, hogy a neked közeli áruházukban mi a helyzet. El kell menni, DOT-ra ránézni. Csak az a gond, hogy nem pontos váltóméret. az nem gond, mert ez belefér +1.7%-al többet mutat a km óra gumis ismerősöm azt mondta, hogy ez a gumi sokkal olcsóbb, mert ebből nagyon sokat gyártanak, a 205/50R16-ból keveset gyártanak ezért kb 15%-al drágább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Honlapjukon meg tudod nézni, hogy a neked közeli áruházukban mi a helyzet. El kell menni, DOT-ra ránézni. Csak az a gond, hogy nem pontos váltóméret. megvan 15990.- a 205/55R16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 ott dolgozom a 11-ben, holnap mehetek festésre? <_< Ma és holnap meló reggeltől éjfélig, hétfőn szabadnapos vagyok.. Aznap ha komolyan gondolod, segítek! Nekem maradt a drótkefe plusz a felsőtest összes izma, mivel ügyesen otthon hagytam a drótkorongomat. Csiszold le ma szépen, és hétfőn ha van időd, lefújjuk pár rétegben. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts