spzoli Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 de ez pl jó ár, nem? 205/50R16 Kess! A punto felni sztem nagyon jól nézett ki a gép alatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Kess! A punto felni sztem nagyon jól nézett ki a gép alatt. :D hát szoptam mire 2 csavart helyére raktam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 ha nem vagyok indiszkrét mennyi volt a gumi? mert most próbálok beszerezni, de a 205/50 méretből nem nagyon gyártanak és ezért drágább is (a gumis ismerősöm szerint) Ez most használt gumi, 6mm-es mintával, felszerelve 35e volt a 4db Én is nagyon drágálottam az új gumikat, a csere viszont már nem várhatott. Így most ez lett....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ez most használt gumi, 6mm-es mintával, felszerelve 35e volt a 4db Én is nagyon drágálottam az új gumikat, a csere viszont már nem várhatott. Így most ez lett....... az jó ár, én nem nagyon találok van még ott eladó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 az jó ár, én nem nagyon találok van még ott eladó? :D Ebből a tipusból 3 garnitúra volt, az mind elkelt... Mundjuk ezt a méretet másból nem is láttam nála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 G astrán lévő kerekeket (felni:15"x 6 1/2 JJ; gumi:195/60) F astrára át lehet dobni? 4 csavaros természetesen, az osztókör is megegyezik, ugye? Köszi! MÁS: Mi a véleményetek a Norautos alufelnikről? Vannak tetszetősek elég jó áron. Ez milyen minőség lehet vajon? http://www.norauto.hu/termekek/csoport/kulso-tuning ( a sorrnedet állítsátok át ár szerint csökkenőre, akkor mutatja, vagy a megjelenített termékek számát 9-ről 60-ra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 G astrán lévő kerekeket (felni:15"x 6 1/2 JJ; gumi:195/60) F astrára át lehet dobni? 4 csavaros természetesen, az osztókör is megegyezik, ugye? Köszi! MÁS: Mi a véleményetek a Norautos alufelnikről? Vannak tetszetősek elég jó áron. Ez milyen minőség lehet vajon? http://www.norauto.hu/termekek/csoport/kulso-tuning ( a sorrnedet állítsátok át ár szerint csökkenőre, akkor mutatja, vagy a megjelenített termékek számát 9-ről 60-ra) Ez a olcsó húsnak ki tudja milyen a leve,lehet jó is,lehet sz@r is.A jóval drágább alessio az elég vacak,hajlik mint a biliacél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 G astrán lévő kerekeket (felni:15"x 6 1/2 JJ; gumi:195/60) F astrára át lehet dobni? 4 csavaros természetesen, az osztókör is megegyezik, ugye? Köszi! MÁS: Mi a véleményetek a Norautos alufelnikről? Vannak tetszetősek elég jó áron. Ez milyen minőség lehet vajon? http://www.norauto.hu/termekek/csoport/kulso-tuning ( a sorrnedet állítsátok át ár szerint csökkenőre, akkor mutatja, vagy a megjelenített termékek számát 9-ről 60-ra) Ugyanilyenem volt 15" ET35 méretben még tavaly és nem volt semmi bajom vele: http://www.norauto.hu/termekek/aru/hh-alufelnik Bár én nem innen vettem, de újonnan 16500 volt akkor. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt vele, hogy nem volt vele gond ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ugyanilyenem volt 15" ET35 méretben még tavaly és nem volt semmi bajom vele: http://www.norauto.hu/termekek/aru/hh-alufelnik Bár én nem innen vettem, de újonnan 16500 volt akkor. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt vele, hogy nem volt vele gond ... ugyan ilyen van az haverom kocsiján bírja Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 hát szoptam mire 2 csavart helyére raktam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 :D nem volt központosítógyűrű... tényleg hol lehet astrahoz központosítót venni? gumisnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nem volt központosítógyűrű... tényleg hol lehet astrahoz központosítót venni? gumisnál? Ja! Azoknál a gumisoknál, akik forgalmaznak alufelnit, általában szokott lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Sziasztok! Milyen méretű kerékcsavarokat vegyek az alufelnihez? Hosszúság, menet, vastagság? Kerékőr tapasztalatok? A 3-4 ezer forintossal csak a szívás lenne, vagy jók azok is? A hétvégén lefestettem a dobféket, egész pofás lett, holnap teszek fel képeket róla. Üdv. P. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Sziasztok! Milyen méretű kerékcsavarokat vegyek az alufelnihez? Hosszúság, menet, vastagság? Kerékőr tapasztalatok? A 3-4 ezer forintossal csak a szívás lenne, vagy jók azok is? A hétvégén lefestettem a dobféket, egész pofás lett, holnap teszek fel képeket róla. Üdv. P. Kerékőrt szintén tervezek, én arra jutottam hogy MCGard, gagyinak nemsok értelme van... Cserébe jó drága. :D 27204-es való a G asztrára, ez 12x1.5 17mm elvileg, gondolom ilyesmi lehet akkor a csavar is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nem volt központosítógyűrű... tényleg hol lehet astrahoz központosítót venni? gumisnál? Korábban esztergályosnál csináltattam, de az első béna volt és a második emberke csinált normálisat 5 ezerért. Német ebay-en vettem most kb. 2 hete. Szállítással együtt 2800 Ft volt a 4 karika. Vasárnap megrendeltem, paypal-on kifizettem és szerdán már hozta is a postás. :D Az eladó neve "zentrierringspezialist" és itt vannak a termékei: LINK Mindenképp érdemes venni a felnikhez gyűrűt, mert nem véletlen hívják tehermentesítőnek is. Gyűrű nélkül csak a csavarokon van a teher és a kormány is rázhat emiatt simább úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Kerékőrt szintén tervezek, én arra jutottam hogy MCGard, gagyinak nemsok értelme van... Cserébe jó drága. :D 27204-es való a G asztrára, ez 12x1.5 17mm elvileg, gondolom ilyesmi lehet akkor a csavar is. A lemezfelni csavarja nem biztos, hogy jó az aluhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Kerékőrt szintén tervezek, én arra jutottam hogy MCGard, gagyinak nemsok értelme van... Cserébe jó drága. :D 27204-es való a G asztrára, ez 12x1.5 17mm elvileg, gondolom ilyesmi lehet akkor a csavar is. 10 000,-körül van postával. Ebay-en csak a csavar 36euro + posta szóval ezt nem érdemes onnan vadászni. :lol: 12 a csavar átmérője, 1.5 a menetemelkedés, és milyen hosszú legyen vajon? Több helyen láttam, hogy a gyári alu más csavart igényel mint a többi. Ez igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 A lemezfelni csavarja nem biztos, hogy jó az aluhoz. Már csak azért sem, mert a felni anyaga vastagabb, mint a lemezfelnié, tehát kevesebb menet fogja meg a felnit. Az alufelni csavar is olyan pár ezer Ft, amit nem érdemes megspórolni. Ha menet közben kilazul a kerék, akkor az ártalmas lehet az egészségre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Ha menet közben kilazul a kerék, akkor az ártalmas lehet az egészségre. Mégpedig nem kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Korábban esztergályosnál csináltattam, de az első béna volt és a második emberke csinált normálisat 5 ezerért. Német ebay-en vettem most kb. 2 hete. Szállítással együtt 2800 Ft volt a 4 karika. Vasárnap megrendeltem, paypal-on kifizettem és szerdán már hozta is a postás. :D Az eladó neve "zentrierringspezialist" és itt vannak a termékei: LINK Mindenképp érdemes venni a felnikhez gyűrűt, mert nem véletlen hívják tehermentesítőnek is. Gyűrű nélkül csak a csavarokon van a teher és a kormány is rázhat emiatt simább úton. nekem ez itt 29+4.5 EUR-ra jön ki, ami kb 9000HUF, nem 2800... de kell az is, hogy mi a felni mérete, nem? hogy milyen méretből csináljon opel méretet vagy rosszul gondolom? ja most látom, hogy van 5-ért is, de vajon mi a különbség.... 54mm az agyméret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 nekem ez itt 29+4.5 EUR-ra jön ki, ami kb 9000HUF, nem 2800... de kell az is, hogy mi a felni mérete, nem? hogy milyen méretből csináljon opel méretet vagy rosszul gondolom? ja most látom, hogy van 5-ért is, de vajon mi a különbség.... 54mm az agyméret? 56.6mm a méret Én 70.4mm-ről 56.6-ra alakítót vettem, de nyilván felnifüggő. Tudni kell a felni agyméretét is. Nekem ilyen kellett: LINK (kinézetben a képen a felső sorban a fekete :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 56.6mm a méret Én 70.4mm-ről 56.6-ra alakítót vettem, de nyilván felnifüggő. Tudni kell a felni agyméretét is. Nekem ilyen kellett: LINK (kinézetben a képen a felső sorban a fekete :D ) lemérem vmivel a sajátomat :lol: de akkor vajon mi a különbség a 30eurós és eközött.... és még színt is lehet választani? ferráripiros pl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Kess! A punto felni sztem nagyon jól nézett ki a gép alatt. :D mondhassuk :lol: Kessssss, amúgy rá se ránts, hogy hívtalak xDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Korábban esztergályosnál csináltattam, de az első béna volt és a második emberke csinált normálisat 5 ezerért. Német ebay-en vettem most kb. 2 hete. Szállítással együtt 2800 Ft volt a 4 karika. Vasárnap megrendeltem, paypal-on kifizettem és szerdán már hozta is a postás. :D Az eladó neve "zentrierringspezialist" és itt vannak a termékei: LINK Mindenképp érdemes venni a felnikhez gyűrűt, mert nem véletlen hívják tehermentesítőnek is. Gyűrű nélkül csak a csavarokon van a teher és a kormány is rázhat emiatt simább úton. Némelyik fórumokon ilyen kijelentések miatt ölik egymást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 10 000,-körül van postával. Ebay-en csak a csavar 36euro + posta szóval ezt nem érdemes onnan vadászni. :lol: 12 a csavar átmérője, 1.5 a menetemelkedés, és milyen hosszú legyen vajon? Több helyen láttam, hogy a gyári alu más csavart igényel mint a többi. Ez igaz? Nemtom, nekem ez a gyári alu teljesen jól fent van a gyári csavarral... az mcgard-os kereső is ugyanazt adja mindkét felnihez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts