grofbandi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Igen,ez az ültetés még nekem is fura,azt hittem nem lesz vészes,de látom,nem jön be hosszú távon,főleg amilyen utak vannak... :D Kemény lett? Igen, a komfortnak lőttek, minden elkezd majd zörögni. Csak fanatikusoknak ajánlott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Kemény lett? Igen, a komfortnak lőttek, minden elkezd majd zörögni. Csak fanatikusoknak ajánlott! :lol: Kemény-e?? :D Nem kicsit. Nekem állítható magasságú felfüggesztés van, 4 cm-vel lett lejebb rakva az autó. Mikor elhoztam az autószerelőtől, azt hittem kiugrom az ülésből. Szoktál Pestre az 1-esen járni? Még Bicske előtt, ahol van a Fehérvári elágazó, ahol a dombnak felfelé 2 sávra bővül az út..... Előtte ott a domb alján a kanyarban van egy hupli/útsüllyedés. Na míg a gyári rugók meg gátlók voltak, meg sem lehetett érezni, hogy átmész, kicsit himbálózott. Na de most..... vissza kell lassítanom, mert olyan mintha ki akarnál szállni az ülésből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Kemény lett? Igen, a komfortnak lőttek, minden elkezd majd zörögni. Csak fanatikusoknak ajánlott! :D Keményebb lett,az biztos.Kanyarban viszont okosabb.De a zörgést meg ki nem állom...ugy hogy jövőhéten kiveszem alóla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Keményebb lett,az biztos.Kanyarban viszont okosabb.De a zörgést meg ki nem állom...ugy hogy jövőhéten kiveszem alóla. Neked mennyit van ültetve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 nekem közel 15 évig le volt ültetve minden autóm... de 2 éve eljutottam odáig, hogy soha többet. Sőt sportautóm se lesz, mert annak is kemány a futóműve. katasztrófálisak az utak. sokkal lassabban lehet közlekedni az ültetett autóval.... cserébes zép. A zafirát imádom ezért, mert az csak ring a szar úton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Neked mennyit van ültetve? 30 mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Nem a felnikhez nem kell műbizonylat és nem is kéri a rendőr. :D A szabályok szerint azonban csak az autógyár által engedélyezett méretű felniket és gumikat hordhat az autó. Nagyobb méret felszerelése már átalakításnak minosül, és így a Nemzeti közlekedési hatóság engedélye szükséges hozzá. Persze a kerékcseréhez senki sem kér engedélyt, a vizsgára fentfelejtett széles felni csak akkor bukhat meg, ha a gumi kilóg a sárvédo alól, vagy a vizsgán feltunik, hogy a felni széle hozzáér valamelyik futómuelemhez. A KÖHÉM rendelet ebből a szempontból látszólag ellentmondásos. Egyik mondatával általánosan engedélyezi az olyan módosításokat, melyek a gépjármű műszaki paramétereit nem vagy nem negatív irányban és csak kis mértékben befolyásolják, módosítják. Másutt kerek perec köti az ebet a karóhoz ragaszkodik a gyári kialakításhoz. Felni esetében szerencsére dúskálhatunk a méretekből, mert a németekkel ellentétben nekünk nincs a forgalmiba bejegyezve a gyári méret. Ettől függetlenül az extrém átmérők, ET-k és gumiszélességek kerülendőek. Az esztétika nem lehet elsődleges szempont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Üdv Mindenkinek! Felkerültek Nálam is az aluk. Felniközepek még polír alatt. Újragumizva, most 205/55 R16 Michelin primacy HP. Eddig elégedett vagyok, igazán halk gumik! Az előző szett: 205/50 R16 Bridgestone Potenza RE720 volt, véleményem:.................. hagyjuk(látványra szép volt:)) Képek További szép napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Üdv Mindenkinek! Felkerültek Nálam is az aluk. Felniközepek még polír alatt. Újragumizva, most 205/55 R16 Michelin primacy HP. Eddig elégedett vagyok, igazán halk gumik! Az előző szett: 205/50 R16 Bridgestone Potenza RE720 volt, véleményem:.................. hagyjuk(látványra szép volt:)) Képek További szép napot. Miért ez a méret lett?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Üdv Mindenkinek! Felkerültek Nálam is az aluk. Felniközepek még polír alatt. Újragumizva, most 205/55 R16 Michelin primacy HP. Eddig elégedett vagyok, igazán halk gumik! Az előző szett: 205/50 R16 Bridgestone Potenza RE720 volt, véleményem:.................. hagyjuk(látványra szép volt:)) Képek További szép napot. Jó lesz az! A fékcsere óta alig hallottam felőled! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Jó lesz az! A fékcsere óta alig hallottam felőled! Mostanában a sok meló miatt az "autóstyle" projektek háttérbe szorultak, meg fórumozni se sok időm marad. Azért olvasgattam a kommenteket:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Miért ez a méret lett?? Talán mert váltóméret ez is, de kevésbé rázza ki a lelket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Talán mert váltóméret ez is, de kevésbé rázza ki a lelket. Pontosan. Átmérőben is picit nagyobb, jobban kitölti a kerékdobot, és nem ráz meg pattog. És nem ér bele sehova. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Pontosan. Átmérőben is picit nagyobb, jobban kitölti a kerékdobot, és nem ráz meg pattog. És nem ér bele sehova. :D Én is a héten felpróbálom ezt a méretet,szereztem 4 db-t,kíváncsi leszek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Én is a héten felpróbálom ezt a méretet,szereztem 4 db-t,kíváncsi leszek.. Nyugodtan. Én már bánom, hogy az előző nem ez volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Miért ez a méret lett?? Lehet lesz 4 eladó 195/55R16. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Nekem is Michelin 205/55 volt a 16-os Borbeteken. Teljesen jó volt, komfortos is volt, de jó volt az úttartás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Én is a héten felpróbálom ezt a méretet,szereztem 4 db-t,kíváncsi leszek.. Arra viszont én is kiváncsi leszek, hogy mit mutat ez a méret a -300mm-rel! Ha semmi gond, akkor én is beszereznék egy szettet. Várom a véleményed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Arra viszont én is kiváncsi leszek, hogy mit mutat ez a méret a -300mm-rel! Ha semmi gond, akkor én is beszereznék egy szettet. Várom a véleményed. 1 cm-l lesz magasabb,az meg nem sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Lipi érdekel a dolog... Amúgy 205/55R16hoz milyen ET számú felniket használtok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Lipi érdekel a dolog... Amúgy 205/55R16hoz milyen ET számú felniket használtok? én a tiedet,nem tom az et-t.bár ki lóg egy kicsit így is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Lipi érdekel a dolog... Amúgy 205/55R16hoz milyen ET számú felniket használtok? ET40 R16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Talán mert váltóméret ez is, de kevésbé rázza ki a lelket. A 205/55 R16 nem váltóméret! 16"-ban az előírt mérte a 205/50, a /55-ös átmérőben 2cm-rel nagyobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 A 205/55 R16 nem váltóméret! 16"-ban az előírt mérte a 205/50, a /55-ös átmérőben 2cm-rel nagyobb! Tudom! Egyébként meg nem 2cm hanem 1,7cm, azaz oldalanként 8,5mm. Még egyszer mondom, hogy elfér és nem ér bele sehova, és még komfortos is. Tehát részemről no problem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Következő hétvégén festem a dobokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts