tgabika76 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szép lett a gép :D Még egy csücss,és nyammmi :lol: Akartam mondani hogy ordít az ültetésért... :) A felnik nekem is fent vannak (sajna ültetés nekem sincs, egyelőre nem is lesz :D ), még a jövő héten megy a lökös fényezőhöz, képek majd utána. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Igen, az lesz a következő. Aztán meg Njoy lámpa, és jel nélküli rács. :D ...aztán még valami, és megint valami... És ennek sosem lesz vége! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Igen, az lesz a következő. Aztán meg Njoy lámpa, és jel nélküli rács. :D milyen az az Njoy lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 milyen az az Njoy lámpa? fekete hátterű,mint az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Igen, az lesz a következő. Aztán meg Njoy lámpa, és jel nélküli rács. :D Nekem a jelnélküli rácsok nem jönnek be... Az Opel embléma szerintem szép, egy ékköve az autónak:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nekem is felkerültek a nyári gumik,és még egy komplett külső-belső takarítás is belefért, ja meg az E85 átalakító... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nekem a jelnélküli rácsok nem jönnek be... Az Opel embléma szerintem szép, egy ékköve az autónak:D! igen,elég sok embernek nem jön be a semmi rács.De nekem spec azért nem jön be,mert semmi króm nincs az autón,és nagyon kiüt a jel belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 fekete hátterű,mint az enyém ja az vmi feláras cucc volt? :D hátsólámpa is van Njoy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 igen,elég sok embernek nem jön be a semmi rács.De nekem spec azért nem jön be,mert semmi króm nincs az autón,és nagyon kiüt a jel belőle. :D nekem van egy króm csík a hűtőrács alján, ami elvileg nem gyári, vagyis utólag lett berakva/rárakva Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nem tom akkor,majd szaby megmondja,én meg sem néztem,csak felhajítottam,pedig akkor mondta az adatait... :D 7,5 :lol: benne van a küllő hátuljában.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 7,5 :lol: benne van a küllő hátuljában.. mondtam én,csak nem tudtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 ja az vmi feláras cucc volt? :D hátsólámpa is van Njoy? :lol: igen igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 milyen az az Njoy lámpa? Hivatalosan olyan nincs, mint ahogyan kutyacsont sincs. Schwarze Version néven látta meg a napvilágot és Njoy lámpaként magyarították, de néhol füstösnek, füst színűnek, sötétítettnek hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nekem sem fogja vissza,és szerintem is könnyebben gurul,nem olyan ballonos,nem megy el sok energia a gumik ballonosságának leküzdésére. nem nyúlik úgy a peres gumi,mint a ballonos. Csak a felnid vágja tönkre a szar úton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Csak a felnid vágja tönkre a szar úton... A Calibrával is /45-össel jártam öt évig, és semmi baja nem lett. Az olasz felnik nem valami jók ilyen téren, a német az bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 A Calibrával is /45-össel jártam öt évig, és semmi baja nem lett. Az olasz felnik nem valami jók ilyen téren, a német az bírja. Nekem volt alessio,eléggé nem bírta a gyűrődést,ezek a momok viszont jobbnak tűnnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nekem volt alessio,eléggé nem bírta a gyűrődést,ezek a momok viszont jobbnak tűnnek :D Havernak is Alessio volt, folyton görgőztette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Na, így néz ki a kerék a gépen: :D Szépen, felnőttesen néz ki a géped. :lol: Mostanában kóstolgatom én is ezt a felni dolgot, de ilyet mindennapi használatra, meg ezekre az utakra nem mernék feltenni, kicsit veseköves nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 a héten nekem is lesz targoncás mutatvány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Szépen, felnőttesen néz ki a géped. :lol: Mostanában kóstolgatom én is ezt a felni dolgot, de ilyet mindennapi használatra, meg ezekre az utakra nem mernék feltenni, kicsit veseköves nekem. Igen,ez az ültetés még nekem is fura,azt hittem nem lesz vészes,de látom,nem jön be hosszú távon,főleg amilyen utak vannak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Hivatalosan olyan nincs, mint ahogyan kutyacsont sincs. Schwarze Version néven látta meg a napvilágot és Njoy lámpaként magyarították, de néhol füstösnek, füst színűnek, sötétítettnek hívják. és hátsóban az hogy néz ki? lehet az autómon jól mutatna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 és hátsóban az hogy néz ki? lehet az autómon jól mutatna Válasz az extra & elektromos topicban, mivel nem gumi, felni téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Csak a felnid vágja tönkre a szar úton... Szia! A felnikhez kell műbizonylat? Kérheted mint közeg? Milyen szabályok vonatkoznak rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Szia! A felnikhez kell műbizonylat? Kérheted mint közeg? Milyen szabályok vonatkoznak rá? Nem a felnikhez nem kell műbizonylat és nem is kéri a rendőr. :D A szabályok szerint azonban csak az autógyár által engedélyezett méretű felniket és gumikat hordhat az autó. Nagyobb méret felszerelése már átalakításnak minosül, és így a Nemzeti közlekedési hatóság engedélye szükséges hozzá. Persze a kerékcseréhez senki sem kér engedélyt, a vizsgára fentfelejtett széles felni csak akkor bukhat meg, ha a gumi kilóg a sárvédo alól, vagy a vizsgán feltunik, hogy a felni széle hozzáér valamelyik futómuelemhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nem a felnikhez nem kell műbizonylat és nem is kéri a rendőr. :lol: Köszönöm! :D Megnyugodtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts