uhuhu Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 bár az is lehet hogy nem kinai gumi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 bár az is lehet hogy nem kinai gumi... :lol: Román. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Télire azt mondják jó a ballonos, ez jó lesz? :D Remélem van belőle W-s is. Ezzel már talán nem lenne gond a kátyúkkal... csak sajnos lehet, hogy kell egy kis peremezés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 7.5" széles felnin 195-ös gumi? mutass képet :lol: bár ha belegondolok a GSI-men anno 7.5"x15 felni volt 195/50R15-el... ja és utána meg elöl volt 195/45R16 7.5"x16 felnin tessék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 tessék... :D nem is rossz :lol: ez momo, pedig azt hittem azok nem csinálnak 7.5"-t na meg is nézem olcsóbb-e ez a gumiméret, mint a 205... közben már megmértem a felnimet és a teljes szélessége peremekkel együtt kb. 20cm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 http://kepfeltoltes.hu/thumb/110223/20110223008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg tessék... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 :D ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Román. :D És az America a Continental Group tagja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 közben már megmértem a felnimet és a teljes szélessége peremekkel együtt kb. 20cm Minek méregetni? 7.5×25,4=190,5mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Minek méregetni? 7.5×25,4=190,5mm Szerintem a felniket nem külső peremtől - külső peremig mérik. Nekem is 7.5J van beleírva és 215 mm-t mértem a két külső perem között, tehát a teljes szélessége nagyobb, mint 7.5". Az inkább arra a részre vonatkozhat, ahova a gumi kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szerintem a felniket nem külső peremtől - külső peremig mérik. Nekem is 7.5J van beleírva és 215 mm-t mértem a két külső perem között, tehát a teljes szélessége nagyobb, mint 7.5". Az inkább arra a részre vonatkozhat, ahova a gumi kerül. na jó de a guminak meg melyik mérete a 195mm? az alja ami a felnire megy? a futófelülete? vagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 na jó de a guminak meg melyik mérete a 195mm? az alja ami a felnire megy? a futófelülete? vagy... Ez meg szerintem gyártó függő :D Én úgy gondolom a futófelületnek illene annyinak lenni. Biztos nem annak a résznek, ami a felnire megy, mert az elég tág határok között változhat.... A kínai a kezét is oda méri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 tessék... :D Öö... ez biztos hogy 7.5" széles felni? :lol: Csak mert Fluffy éppen egy ugyanilyen Momo Racer felnit árul az adok-veszekben ebben a hozzászólásban, ott kép is van mellette és simán látszik hogy mennyire feszül a 205/45-ös gumi a 7"(!) széles felnin... akkor a 195-ös a 7.5"-os felnin még annál is sokkal jobban kellene hogy feszüljön, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Na, így néz ki a kerék a gépen: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Na, így néz ki a kerék a gépen.... állat :D ennek a felninek mik a paraméterei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 állat :D ennek a felninek mik a paraméterei? 7.5×17 ET47 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Eljutottam odáig én is, hogy felpakoltam a nyári kerekeket. Azért így csak szebb! Sajnos a takarításra már nincs idő, pedig nagyon ráférne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Kaptam egy egész más autót a kerékcserével. Sokkal mélyebb a gördülési zaj, az út minden egyenetlensége érezhető. Érdekes, hogy nem fogja vissza, sőt mintha jobban menne. Tapad is elég jól, aszfalton nem tudtam az ABS-t működésre bírni. Pedig használt gumi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Eljutottam odáig én is, hogy felpakoltam a nyári kerekeket. Azért így csak szebb! Sajnos a takarításra már nincs idő, pedig nagyon ráférne! én meg fordítva vagyok, csilli villi minden, de nincs alu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Öö... ez biztos hogy 7.5" széles felni? :lol: Csak mert Fluffy éppen egy ugyanilyen Momo Racer felnit árul az adok-veszekben ebben a hozzászólásban, ott kép is van mellette és simán látszik hogy mennyire feszül a 205/45-ös gumi a 7"(!) széles felnin... akkor a 195-ös a 7.5"-os felnin még annál is sokkal jobban kellene hogy feszüljön, nem? Nem tom akkor,majd szaby megmondja,én meg sem néztem,csak felhajítottam,pedig akkor mondta az adatait... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Kaptam egy egész más autót a kerékcserével. Sokkal mélyebb a gördülési zaj, az út minden egyenetlensége érezhető. Érdekes, hogy nem fogja vissza, sőt mintha jobban menne. Tapad is elég jól, aszfalton nem tudtam az ABS-t működésre bírni. Pedig használt gumi... Na én érzem, hogy visszafogja. Persze ez csak egynégy. :D De a szépségért szenvedni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Na én érzem, hogy visszafogja. Persze ez csak egynégy. :D De a szépségért szenvedni kell... Nekem sem fogja vissza,és szerintem is könnyebben gurul,nem olyan ballonos,nem megy el sok energia a gumik ballonosságának leküzdésére. nem nyúlik úgy a peres gumi,mint a ballonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nekem sem fogja vissza,és szerintem is könnyebben gurul,nem olyan ballonos,nem megy el sok energia a gumik ballonosságának leküzdésére. nem nyúlik úgy a peres gumi,mint a ballonos. Igen, én is ezt vettem észre. Hiába szélesebb, de keményebb is, szerintem a gördülési ellenállása kisebb. Meg különben is, csak egy mérettel szélesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Igen, én is ezt vettem észre. Hiába szélesebb, de keményebb is, szerintem a gördülési ellenállása kisebb. Meg különben is, csak egy mérettel szélesebb. Szép lett a gép :D Még egy csücss,és nyammmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Szép lett a gép :D Még egy csücss,és nyammmi :lol: Igen, az lesz a következő. Aztán meg Njoy lámpa, és jel nélküli rács. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts