Zachi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kaptam egy gari alufelnit adósság törlesztésbe(nagyon örültem neki :D ). 4X100 vagy 4x108,speciális csavarokkal. 17X7.5 ET44 a felni asszem brock márkájú,tipus passz.Polír peremmel,antracit küllőkkel,egy festés rájuk férne.Két kupak nincs meg.Gumik 215/45R17Continental valami sport.....,kettő 70%,kettő 60%Ha valakit érdekel eladó,én 80-ba számoltam,ennyiért vihető A sz@rházi kölökből nem tok pénzt kihúzni,most már muszáj volt elhozzam....,két éve lóg. Míg ki nem nagyítottam tetszett. De nagyítva már elég nyúzottnak látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Míg ki nem nagyítottam tetszett. De nagyítva már elég nyúzottnak látszik. Ezért ennyi... :D amúgy az a legvacakabb pont. Már nincs fent,visszamentek a momo-k Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Míg ki nem nagyítottam tetszett. De nagyítva már elég nyúzottnak látszik. Nekem nem tűnik vészesnek. Ilyen kisebb padkázások az én kerekeimen is lesznek előbb-utóbb. :D És ha jól látom, kétrészes felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nekem nem tűnik vészesnek. Ilyen kisebb padkázások az én kerekeimen is lesznek előbb-utóbb. :lol: És ha jól látom, kétrészes felni. megvenném, ha 16os lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 megvenném, ha 16os lenne :D elfér ott a 17 is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sziasztok! Hátul is tárcsás fék van,szerencsére,de mivel megemlítettétek a NARANCSSÁRGÁT,FERRÁRI PIROSAT,ZÖLDET,RÓZSASZÍNT és a FEKETÉT úgy gondolom,hogy mindegyikből kap egy keveset a féknyereg,szivárvány színü lesz :D :lol: Csak nehogy félreértsék a helyi Cicafijúk, aztán nem látsz ki a szélvédőn az odatűzött telefonszámos cetlik miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Mivel reggel 8:30-este 20:00-ig dolgozom, bukom a festékboltok, barkácsáruházak nyitvatartását, így kényetelen voltam beslattyogni egy Tes**ba festék ügyben. Érdekes felfedezést tettem. Hőálló festék feketében 2 féle volt: Rally :lol: "márkájú" 799ért ákciósan, és Prevent 1800ért. Kielemeztem a hátoldalán az infokat, és kiderült, hogy mindkettőt a Medikémia Szegedi gyára állítja elő. A felhasználói útmutató, és az összetétel leírása pedig kb Ctrl+C;Ctrl+V módszerrel lett megoldva, azaz még a formátuma is ugyanaz. Ezek után bátran megvettem a hiperszuper Rally cuccot. Egy a baja, 150C°-on ki kellene égetni. Lehet beteszem a sütőbe, bár asszony nem preferálná túlzottan a menő légkeveréses sütőjében. :D Volt még direkt féknyereg festék spray 2700körül, (nem kell égetni) de csak 2 féle színben, így azt nem adoptáltam... :) Aki először kitalálja melyik volt ez a két szín, megnyerheti a festés után megmaradó Rally fekete hőálló szuperfestékemet!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Mivel reggel 8:30-este 20:00-ig dolgozom, bukom a festékboltok, barkácsáruházak nyitvatartását, így kényetelen voltam beslattyogni egy Tes**ba festék ügyben. Érdekes felfedezést tettem. Hőálló festék feketében 2 féle volt: Rally :lol: "márkájú" 799ért ákciósan, és Prevent 1800ért. Kielemeztem a hátoldalán az infokat, és kiderült, hogy mindkettőt a Medikémia Szegedi gyára állítja elő. A felhasználói útmutató, és az összetétel leírása pedig kb Ctrl+C;Ctrl+V módszerrel lett megoldva, azaz még a formátuma is ugyanaz. Ezek után bátran megvettem a hiperszuper Rally cuccot. Egy a baja, 150C°-on ki kellene égetni. Lehet beteszem a sütőbe, bár asszony nem preferálná túlzottan a menő légkeveréses sütőjében. :D Volt még direkt féknyereg festék spray 2700körül, (nem kell égetni) de csak 2 féle színben, így azt nem adoptáltam... ;) Aki először kitalálja melyik volt ez a két szín, megnyerheti a festés után megmaradó Rally fekete hőálló szuperfestékemet!! :D Piros és Kék:)! Vagy Piros és napsárga!:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Szivárvány és a ferráripiros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Harmlevi: döntsd el melyik a két verzió közül.. :lol: Szopcsi: A szivárvány színű külön polcon volt a tuning ergonomikus formájú se(gg)bváltó gomb, és a Hello Kitty-s illatosító mellett. Este sorsolás!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Harmlevi: döntsd el melyik a két verzió közül.. :lol: Szopcsi: A szivárvány színű külön polcon volt a tuning ergonomikus formájú se(gg)bváltó gomb, és a Hello Kitty-s illatosító mellett. Este sorsolás!:D Van Hello Kitty-s illatosító, és csak most szólsz?! Úgyis indulok a városba, veszek kutyacsontot, elég mozgósnak, lazának tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 elfér ott a 17 is :D megadom a feleségem számát, légyszíves beszéld meg vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 15-ös gyári acélfelni kéne 4db 4x100-as! Van valakinek fölösbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 15-ös gyári acélfelni kéne 4db 4x100-as! Van valakinek fölösbe? Nem jók a dezentek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Lipi! Neked a hűtőrácsod milyen típus? Nézegetem a kínálatot, 3800-73ezerig találtam jel nélkülit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nem jók a dezentek? :D :lol: Nem nekem kellenek az acélok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 :D Nem nekem kellenek az acélok... Akkor nyugodt vagyok,nem pakoltad még fel őket??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Akkor nyugodt vagyok,nem pakoltad még fel őket??? Még nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 szerintetek ezek a felületi sérülések (nem mélyek) javíthatók lakkozással? ha igen, akkor tudtok pest környékén felnijavítót? AEZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 szerintetek ezek a felületi sérülések (nem mélyek) javíthatók lakkozással? ha igen, akkor tudtok pest környékén felnijavítót? AEZ hááát,fene sem tudja,némelyik jó mélynek tűnik.síma lakkozás nem elég,szórógitt utána festés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 hááát,fene sem tudja,némelyik jó mélynek tűnik.síma lakkozás nem elég,szórógitt utána festés. Perem polírozás?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Perem polírozás?? én is olyasmire gondoltam, csak nem ismerek itt BP környékén jó szakit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 ITT A TAVASZ!!! JIPPÉÉÉ!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 ITT A TAVASZ!!! JIPPÉÉÉ!!! szép ez a felni, nekem csak azért nem tetszenek az 5 küllősek, mert picit bután tudják elhelyezni a 4x100-t... ez 16os egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 szép ez a felni, nekem csak azért nem tetszenek az 5 küllősek, mert picit bután tudják elhelyezni a 4x100-t... ez 16os egyébként? Köszönöm! Én odáig vagyok ezektől! 6,5*15", 4*100-as. Szerintem itt a lehetőségekhez képest jól megoldották a csavarokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts