szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Belekeveredtem!A dobfékhez jó ez a motip festék?Csak mert lefesteném én is,de volt közben itt féknyereg festékek is linkelve és ez azért jóval olcsóbb megoldás!Vagy ki keveredett bele,mibe? :D Szerintem jó, én hátul a dobokat és elöl a nyergeket is ilyennel festettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerintem jó, én hátul a dobokat és elöl a nyergeket is ilyennel festettem Én hőálló ezüsttel festettem le tavaly de nem sokáig volt rajta. Nem voltam alapos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Én hőálló ezüsttel festettem le tavaly de nem sokáig volt rajta. Nem voltam alapos... :D Előző autómnál a Hammerite sem volt valami tartós (2év) de legalább drága! Gumicserénél akkor motip próba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Pont ez van velem is, én vaterán nézegettem ezt: ... drága de állítólag tartós... Még szerencse hogy van ezüst, és fekete verzió, így hasznos kis szett lehet. Persze mindenkinek más tetszik, ahogy ezt már kitárgyaltuk pont a "fura" felni ízlésem kapcsán, de a racsingződ, sebességpiros, kompresszorturbóSTIgsiRS-sárga dobfékek mókásak tudnak lenni. Bár biztos valakinek ezek plusz 20százalék pszicho-lóerőt jelentenek. És a csatolt képek alapján adnak hozzá szivacsmatricát fehér brembo felirattal??!:D Ha elkezdem hőálló spray-el fújkálni a dobot, mire figyeljek, melyik részét óvjam a festéktől? Vagy ami látszik, az kaphat anyagot? Fort: Én is szemeztem Hammerite-el, 1800-2000Ft a 250ml. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Pont ez van velem is, én vaterán nézegettem ezt: http://www.vatera.hu/feknyereg_festek_kesz...1445313095.html drága de állítólag tartós... Sziasztok! Én anno ilyen spray-el fújtam le az F astrán a hátsó dobokat. Szkszaby most biztos tombolni fogsz a látványtól,gondolok itt a színre: :D :lol: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Különben még meg vannak, és ELADÓK.Valójában sohasem volt az autón fennt,mert mire kitavaszodott,és rákerült volna,addigra eladtam az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Most is gondolkodom valamilyen szinen,csak nem tudom melyik szin menne a sötétkék járgányomhoz, :D VÁRJÁ! kitalálom,ti biztos a feketét,vagy a szürkét ajánlanátok :D :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Most is gondolkodom valamilyen szinen,csak nem tudom melyik szin menne a sötétkék járgányomhoz, :D VÁRJÁ! kitalálom,ti biztos a feketét,vagy a szürkét ajánlanátok :D ;) :lol: Abból a bugyikék festékből nem maradt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Abból a bugyikék festékből nem maradt? :D De van még a flakonban valamennyi,feltéve,ha azóta be nem száradt. :lol: Egy kicsit sötétebb ám csak pont rá sütött a nap. Itten van egy másik kép: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A napsárgát ajánlanám neked:D! De van még a flakonban valamennyi,feltéve,ha azóta be nem száradt. :D Egy kicsit sötétebb ám csak pont rá sütött a nap. Itten van egy másik kép: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 A napsárgát ajánlanám neked:D! vagy a ferráripirosat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Most is gondolkodom valamilyen szinen,csak nem tudom melyik szin menne a sötétkék járgányomhoz, :D VÁRJÁ! kitalálom,ti biztos a feketét,vagy a szürkét ajánlanátok :) ;) :lol: Ha hátul dobfék van akkor én nem használnék ilyen "vad" színeket, akkor fekete! Vagy ha "feráripirosat" akarsz, akkor legalább tolj be hátra egy tárcsás hídat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Most is gondolkodom valamilyen szinen,csak nem tudom melyik szin menne a sötétkék járgányomhoz, :D VÁRJÁ! kitalálom,ti biztos a feketét,vagy a szürkét ajánlanátok :D :) :lol: 1 szavazat a zöldre! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Halvány rózsaszín volt már? :D :lol: Én csak feketében tudom elképzelni a festést, más szín nekem erőltetett, pláne dobféken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Halvány rózsaszín volt már? :D :D Én csak feketében tudom elképzelni a festést, más szín nekem erőltetett, pláne dobféken. Szerintem is a fekete!Maximum egy "Brenbo" feliratú matrica még mehet rá,de csak ha át van írva fehér filcel a gumin a Wanli felirat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 tényleg ezzel kapcsolatban nehéz leszedni a dobfék burkolatát vagy felrakott állapotában sem nehéz lefújni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 tényleg ezzel kapcsolatban nehéz leszedni a dobfék burkolatát vagy felrakott állapotában sem nehéz lefújni? 1 csavar fogja... meg ha rá van rohadva akkor kalapálni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 1 csavar fogja... meg ha rá van rohadva akkor kalapálni kell :D de lefújni úgy 1szerűbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 de lefújni úgy 1szerűbb ja, nem fújkálsz össze mindent Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabi085 Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok, Elakadtam egy kicsit gumi kérdésben, és egy kis segítséget szeretnék kérni. Augusztusban vásároltam astra g Y17DT-t A gyári 15 ös alufelni mellé kaptam 14-es acélkerekeket is. Mivel alkudni nem engedtek, hát elhoztam azt is. A könyvében utánna néztem, és tényleg létezik hozzá 14-es 185/65 R14 es méretben. Mivel nem akarok sokat invesztálni a téli gumi projektbe, és ha már van nem szeretnék acélfelnit venni 15-ös méretben, gondoltam veszek a 14-es acélkerekekre most olcsón téligumit.(amivel kaptam öket eléggé oda vannak, 3 jegyü DOT) Van valakinek tapasztalata ezzel a kis gumival? elsö sorban a terhelés és a magasabb oldalfal miatt kérdezném, mert a dízelek eléggé orr nehezek. Tudna valaki mutatni képet esetleg a saját autójáól 14-es felnikkel? Kiváncsi lennék menyire hat furán a 15-ös után. Illetve van -e valakinek rossz tapasztalata csalós km órákkal? (Gyári ajánlás a 185/65 R14 és a 195/60 R15 amivel jelenleg fut az autó. A kettö közt 3% külömbség van) Köszönöm a válaszokat Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok, Elakadtam egy kicsit gumi kérdésben, és egy kis segítséget szeretnék kérni. Augusztusban vásároltam astra g Y17DT-t A gyári 15 ös alufelni mellé kaptam 14-es acélkerekeket is. Mivel alkudni nem engedtek, hát elhoztam azt is. A könyvében utánna néztem, és tényleg létezik hozzá 14-es 185/65 R14 es méretben. Mivel nem akarok sokat invesztálni a téli gumi projektbe, és ha már van nem szeretnék acélfelnit venni 15-ös méretben, gondoltam veszek a 14-es acélkerekekre most olcsón téligumit.(amivel kaptam öket eléggé oda vannak, 3 jegyü DOT) Van valakinek tapasztalata ezzel a kis gumival? elsö sorban a terhelés és a magasabb oldalfal miatt kérdezném, mert a dízelek eléggé orr nehezek. Tudna valaki mutatni képet esetleg a saját autójáól 14-es felnikkel? Kiváncsi lennék menyire hat furán a 15-ös után. Illetve van -e valakinek rossz tapasztalata csalós km órákkal? (Gyári ajánlás a 185/65 R14 és a 195/60 R15 amivel jelenleg fut az autó. A kettö közt 3% külömbség van) Köszönöm a válaszokat Gábor Szia! Nekem volt az előző autómon 14-es télikerék, igaz 195/60-as méretben. Nincs nagy különbség szerintem stabilitás terén a /65-és a /60 között. Nekem a 195/60R15 is elég nyúlós, de télre jó. Szép nem lesz a 14-es acélfelnis kerék, de hát ha erre van lóvé, a célnak megfelel. Normál vezetési stílus mellett teljesen vállalható. Főleg, hogy gyári méret. De szerintem ráérsz jövőre gumit venni, már itt az ideje felrakni a nyárit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Szia! Nekem volt az előző autómon 14-es télikerék, igaz 195/60-as méretben. Nincs nagy különbség szerintem stabilitás terén a /65-és a /60 között. Nekem a 195/60R15 is elég nyúlós, de télre jó. Szép nem lesz a 14-es acélfelnis kerék, de hát ha erre van lóvé, a célnak megfelel. Normál vezetési stílus mellett teljesen vállalható. Főleg, hogy gyári méret. De szerintem ráérsz jövőre gumit venni, már itt az ideje felrakni a nyárit. Idézet a Delticom-tól (gumik.com): "A nyersanyag növekvõ ára miatt vélhetõen idén is kevés és drága lesz a gumi. Az autósoknak idén tavasztól mind a nyári, mind a téli gumik esetében jelentõs árnövekedéssel kell számolniuk." Persze marketing szöveg is, mert hírlevélben jött akciós gumi ajánlatokkal, de szerintem van valóságalapja és lefelé egyébként se szoktak menni a gumi árak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok, Elakadtam egy kicsit gumi kérdésben, és egy kis segítséget szeretnék kérni. Augusztusban vásároltam astra g Y17DT-t A gyári 15 ös alufelni mellé kaptam 14-es acélkerekeket is. Mivel alkudni nem engedtek, hát elhoztam azt is. A könyvében utánna néztem, és tényleg létezik hozzá 14-es 185/65 R14 es méretben. Mivel nem akarok sokat invesztálni a téli gumi projektbe, és ha már van nem szeretnék acélfelnit venni 15-ös méretben, gondoltam veszek a 14-es acélkerekekre most olcsón téligumit.(amivel kaptam öket eléggé oda vannak, 3 jegyü DOT) Van valakinek tapasztalata ezzel a kis gumival? elsö sorban a terhelés és a magasabb oldalfal miatt kérdezném, mert a dízelek eléggé orr nehezek. Tudna valaki mutatni képet esetleg a saját autójáól 14-es felnikkel? Kiváncsi lennék menyire hat furán a 15-ös után. Illetve van -e valakinek rossz tapasztalata csalós km órákkal? (Gyári ajánlás a 185/65 R14 és a 195/60 R15 amivel jelenleg fut az autó. A kettö közt 3% külömbség van) Köszönöm a válaszokat Gábor Jó volna kideríteni melyik mérettel volt gyárilag szerelve, mert ezek nem váltóméretek. Még csak nem is gyári ajánlás, hanem ezekkel a méretekkel (is) szerelték. A fent említett méreteken kívül szerelték még: 175/70 R14 84T 185/70 R14 88T 205/55 R16 87V ECO: 165/80 R14 84Q M+S 175/80 R14 88S vagy T jelű gumiabroncsokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ha hátul dobfék van akkor én nem használnék ilyen "vad" színeket, akkor fekete! Vagy ha "feráripirosat" akarsz, akkor legalább tolj be hátra egy tárcsás hídat.... :D Sziasztok! Hátul is tárcsás fék van,szerencsére,de mivel megemlítettétek a NARANCSSÁRGÁT,FERRÁRI PIROSAT,ZÖLDET,RÓZSASZÍNT és a FEKETÉT úgy gondolom,hogy mindegyikből kap egy keveset a féknyereg,szivárvány színü lesz :lol: :D NNA! Viccet félre téve,Én sem akarok olyan rikítóan vad szint,csak olyat ami azért egy kicsit virít az alufelni alól,de tényleg csak egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kaptam egy gari alufelnit adósság törlesztésbe(nagyon örültem neki :D ). 4X100 vagy 4x108,speciális csavarokkal. 17X7.5 ET44 a felni asszem brock márkájú,tipus passz.Polír peremmel,antracit küllőkkel,egy festés rájuk férne.Két kupak nincs meg.Gumik 215/45R17Continental valami sport.....,kettő 70%,kettő 60%Ha valakit érdekel eladó,én 80-ba számoltam,ennyiért vihető A sz@rházi kölökből nem tok pénzt kihúzni,most már muszáj volt elhozzam....,két éve lóg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Kaptam egy gari alufelnit adósság törlesztésbe(nagyon örültem neki :D ). 4X100 vagy 4x108,speciális csavarokkal. 17X7.5 ET44 a felni asszem brock márkájú,tipus passz.Polír peremmel,antracit küllőkkel,egy festés rájuk férne.Két kupak nincs meg.Gumik 215/45R17Continental valami sport.....,kettő 70%,kettő 60%Ha valakit érdekel eladó,én 80-ba számoltam,ennyiért vihető A sz@rházi kölökből nem tok pénzt kihúzni,most már muszáj volt elhozzam....,két éve lóg. ez tök jól néz ki szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts