Bopeti11 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ez határozottan jobban néz ki. Gratula :D Mennyiért sikerült megszerezni? 50 Rákóczi, vagy 25 Mátyás, vagy 12,5 Bethlen, vagy 5 Széchenyi, vagy 2,5 Szt. István, vagy 1.25 Deák... :lol: Ennyiért nem volt merszem gondolkodni sem rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 50 Rákóczi, vagy 25 Mátyás, vagy 12,5 Bethlen, vagy 5 Széchenyi, vagy 2,5 Szt. István, vagy 1.25 Deák... :D Ennyiért nem volt merszem gondolkodni sem rajta. húú ezt nem tudtam elsőre dekódolni :D kellett hozzá pénztárca :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Egyszerű kérdés...:D A jobb vagy a rosszabb gumipáros menjen előre? Jobb: Zsír új Uniroyal Rainexpert 8mm Rosszabb: Bridgestone B250 2,5mm 7 éves még a gyári... Ezt a szezont vagy a szezon felét sajnos még így kell kihúznom, nincs még a másik kettőre pénzem... Hallottam már mindkét verziót... Arra gondoltam, hogy a régieket rakom előre, inkább az kopjon még, ha már úgy is utána kuka, meg így stabilabb a hátulja... Szerintetek?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Egyszerű kérdés...:D A jobb vagy a rosszabb gumipáros menjen előre? Jobb: Zsír új Uniroyal Rainexpert 8mm Rosszabb: Bridgestone B250 2,5mm 7 éves még a gyári... Ezt a szezont vagy a szezon felét sajnos még így kell kihúznom, nincs még a másik kettőre pénzem... Hallottam már mindkét verziót... Arra gondoltam, hogy a régieket rakom előre, inkább az kopjon még, ha már úgy is utána kuka, meg így stabilabb a hátulja... Szerintetek?:lol: Én gumitesztelős videóban, igaz ott télieket teszteltek, de talán akkor még jobban igaz, azt láttam hogy előre rakták a télit. Azt mondták még mindig jobb mint a 4 nyári, hátulra meg felejtős. Ha ABS-es az autót, akkor fékezésnél nem fog kitörni a hátulja. Viszont sokkal nagyobb fékerőd lesz, mintha hátul lennének a jobbak. Mivel a hátulja emelkedik a fékezésnél. Tehát ha a jók mennének hátra, nem csúszna ki, de a rossz gumik vinnék a tapadást. Ha nem kapartatsz akkor pedig az első sem kopik drasztikusan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Én gumitesztelős videóban, igaz ott télieket teszteltek, de talán akkor még jobban igaz, azt láttam hogy előre rakták a télit. Azt mondták még mindig jobb mint a 4 nyári, hátulra meg felejtős. Ha ABS-es az autót, akkor fékezésnél nem fog kitörni a hátulja. Viszont sokkal nagyobb fékerőd lesz, mintha hátul lennének a jobbak. Mivel a hátulja emelkedik a fékezésnél. Tehát ha a jók mennének hátra, nem csúszna ki, de a rossz gumik vinnék a tapadást. Ha nem kapartatsz akkor pedig az első sem kopik drasztikusan. Köszönöm!:D Akkor így teszem fel:) Szárazon igazából még nincsen gond velük, de esőben, meg nedves aszfalton sokkal jobb az Uniroyal...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Köszönöm!:lol: Akkor így teszem fel:) Szárazon igazából még nincsen gond velük, de esőben, meg nedves aszfalton sokkal jobb az Uniroyal...:D Nekem is bevált, csak gyorsan kopik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Én gumitesztelős videóban, igaz ott télieket teszteltek, de talán akkor még jobban igaz, azt láttam hogy előre rakták a télit. Azt mondták még mindig jobb mint a 4 nyári, hátulra meg felejtős. Ha ABS-es az autót, akkor fékezésnél nem fog kitörni a hátulja. Viszont sokkal nagyobb fékerőd lesz, mintha hátul lennének a jobbak. Mivel a hátulja emelkedik a fékezésnél. Tehát ha a jók mennének hátra, nem csúszna ki, de a rossz gumik vinnék a tapadást. Ha nem kapartatsz akkor pedig az első sem kopik drasztikusan. Viszont kanyarban elég szivás, ha felúszik a hátulja, innen is lehet nézni... Ha hátul van a rosszabb gumma, aquaplaning esetén a hátulja már úszik, amikor elöl még kinyomja, akkor pedig ringlis... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Viszont kanyarban elég szivás, ha felúszik a hátulja, innen is lehet nézni... Ha hátul van a rosszabb gumma, aquaplaning esetén a hátulja már úszik, amikor elöl még kinyomja, akkor pedig ringlis... :D Én is így gondolkodtam:)... Igazából én nyáron csak olyan 6-7ezer km-t szoktam menni, így még ha relatíve gyorsan is kopik, akkor is elég sokáig jó lesz:)... Bár az ADAC teszten nem volt olyan félelmetes a kopása...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Viszont kanyarban elég szivás, ha felúszik a hátulja, innen is lehet nézni... Ha hátul van a rosszabb gumma, aquaplaning esetén a hátulja már úszik, amikor elöl még kinyomja, akkor pedig ringlis... :D De legalább befordul. És van esély korrigálásra. Meg talán nagyobb az esély hogy nagyot kell fékezni, mint hogy nagy vízben nagy sebességnél megússzon. Természetesen így belegondolva nem merek tanácsot adni. harmlevi: Nem szeretném ha rajtam múlna az épséged. Vigyázz magadra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 De legalább befordul. És van esély korrigálásra. Meg talán nagyobb az esély hogy nagyot kell fékezni, mint hogy nagy vízben nagy sebességnél megússzon. Természetesen így belegondolva nem merek tanácsot adni. harmlevi: Nem szeretném ha rajtam múlna az épséged. Vigyázz magadra! Ohh ne aggódj, az magamon múlik, hogy nem tudok most jobbat venni..:D, nem annyira durva a helyzet, simán el lehet járni vele, csak gondoltam megkérdezem, mégis hogyan jobb!:lol: Inkább csak köszönöm a tanácsokat:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 De legalább befordul. És van esély korrigálásra. Meg talán nagyobb az esély hogy nagyot kell fékezni, mint hogy nagy vízben nagy sebességnél megússzon. Természetesen így belegondolva nem merek tanácsot adni. harmlevi: Nem szeretném ha rajtam múlna az épséged. Vigyázz magadra! Befordul... Aha... Én valahogy jobban szeretem, ha én forditom be. :D Történt már veled ilyesmi? Olyan, mint amikor jégre futsz... Ameddig nem lassul le az autó tapadásig, nem korrigálsz semmit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Viszont kanyarban elég szivás, ha felúszik a hátulja, innen is lehet nézni... Ha hátul van a rosszabb gumma, aquaplaning esetén a hátulja már úszik, amikor elöl még kinyomja, akkor pedig ringlis... :D Szerintem egyértelmű, hogy előre menjen a jobb. Hajtott, kormányzott kerék. Persze, lehet itt okoskodni, hogy de akkor a hátulja így meg úgy, de szerintem túlbonyolítjátok. Vagy kell venni négy újat, és nincs dilemma... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Szerintem egyértelmű, hogy előre menjen a jobb. Hajtott, kormányzott kerék. Persze, lehet itt okoskodni, hogy de akkor a hátulja így meg úgy, de szerintem túlbonyolítjátok. Vagy kell venni négy újat, és nincs dilemma... :D Benne vagyok, küldöm a számlaszámom pü-ben:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 húú ezt nem tudtam elsőre dekódolni :lol: kellett hozzá pénztárca :D :D Más: A dobfékem elég érdekes színben pompázik (vas oxid ezerrel). Az új felni tiszteletére illene lekezelnem, festenem. Milyen festéket ajánlotok? Drótkorong, alapozás, festés. De mivel? Milyen hő keletkezik átlagos felhasználás esetén a dobféken? Speckó festék kellene, vagy pl egy fekete Hammerite alapozás után megteszi? Nem szeretném 3havonta ismételni a festést, ezért is kérdezem. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 :D Más: A dobfékem elég érdekes színben pompázik (vas oxid ezerrel). Az új felni tiszteletére illene lekezelnem, festenem. Milyen festéket ajánlotok? Drótkorong, alapozás, festés. De mivel? Milyen hő keletkezik átlagos felhasználás esetén a dobféken? Speckó festék kellene, vagy pl egy fekete Hammerite alapozás után megteszi? Nem szeretném 3havonta ismételni a festést, ezért is kérdezem. Köszi! Matt fekete hőálló spray, rozsdamaró, drótkefe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Matt fekete hőálló spray, rozsdamaró, drótkefe... Ilyennel csináltam az enyémet kb. 3-4 éve, és csak mostanság kezd kifigyelni megint a rozsda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ilyennel csináltam az enyémet kb. 3-4 éve, és csak mostanság kezd kifigyelni megint a rozsda. Köszi srácok, ezt fogom tenni! Majd lesz ilyen volt, ilyen lett pikcsőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Köszi srácok, ezt fogom tenni! Majd lesz ilyen volt, ilyen lett pikcsőr. Pont ez van velem is, én vaterán nézegettem ezt: http://www.vatera.hu/feknyereg_festek_kesz...1445313095.html drága de állítólag tartós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Pont ez van velem is, én vaterán nézegettem ezt: http://www.vatera.hu/feknyereg_festek_kesz...1445313095.html drága de állítólag tartós... Matt fekete hőálló spray, rozsdamaró, drótkefe... megvan 1500 - 2000 ft-ból! A legdurvább az amikor dobfék van pirosra/sárgára/kékre/zöldre festve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Matt fekete hőálló spray, rozsdamaró, drótkefe... megvan 1500 - 2000 ft-ból! A legdurvább az amikor dobfék van pirosra/sárgára/kékre/zöldre festve! :lol: A sport dobfékre gondolsz ? :D Olyat még a Ferrariknál se használnak, úgyhogy az tényleg durva verda lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Matt fekete hőálló spray, rozsdamaró, drótkefe... megvan 1500 - 2000 ft-ból! A legdurvább az amikor dobfék van pirosra/sárgára/kékre/zöldre festve! :D :lol: Én is az ezüstöt vagy a feketét választanám persze... Tudsz adni linket ahol találok olyan festékspray-t, ami szerinted jó rá? Mert ami olyanfajta hőálló azt állítólag rá kell égetni, különben lejön egy idő után:S... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 :D Én is az ezüstöt vagy a feketét választanám persze... Tudsz adni linket ahol találok olyan festékspray-t, ami szerinted jó rá? Mert ami olyanfajta hőálló azt állítólag rá kell égetni, különben lejön egy idő után:S... Ez engem is érdekel. Amit rendeltem azt is állítólag égetni kell, hogy teljesen jó legyen. Hát nem tudom. Majd hajszárítózom. :lol: Ha vársz 1,5-2 hetet, nekem addigra készen lesz. És betudok számolni, hogy jó lett-e. Én motipot rendeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ez engem is érdekel. Amit rendeltem azt is állítólag égetni kell, hogy teljesen jó legyen. Hát nem tudom. Majd hajszárítózom. :D Ha vársz 1,5-2 hetet, nekem addigra készen lesz. És betudok számolni, hogy jó lett-e. Én motipot rendeltem. ja motip.... én is azt toltam tavaj. De vigyázz a tárcsánál, nem kéne összefujkálni mindent!! A legjobb ha leveszed a nyerget, kiveszed a betéteket és valamit teszel mögé fújás előtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 MOTIP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ja motip.... én is azt toltam tavaj. De vigyázz a tárcsánál, nem kéne összefujkálni mindent!! A legjobb ha leveszed a nyerget, kiveszed a betéteket és valamit teszel mögé fújás előtt! Belekeveredtem!A dobfékhez jó ez a motip festék?Csak mert lefesteném én is,de volt közben itt féknyereg festékek is linkelve és ez azért jóval olcsóbb megoldás!Vagy ki keveredett bele,mibe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts