Alex75 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Én annó a s.kék dizelemre akartam rakni.Gumisom azt mondta,hogy nagyon egybe lenne az autó,nem biztos,hogy jól mutatna.Felraktuk próbára,nem tetszett.Nekem nagyon egyszínű volt a gép. Nekem tetszik a sötét felni. Tervezem egy selymes feketét adni az aluknak, enyhén mad maxes érzetet ad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Van ott 20" is,egy coupén :lol: nekem ez családi autó :D elég lesz a 16os :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 nekem ez családi autó :D elég lesz a 16os :lol: Nekem is családi,azé lesz rajta 17-es :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 A 17-es is tud komolyan kinézni: Csak ez a gumi (195/40/17) már nem váltóméret. De gyanítom nem nagyon járkál ő se Pesten ilyen alacsony gumikkal és 8 centis ültetéssel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nekem is családi,azé lesz rajta 17-es :D milyen 17es? 7.5 széles? gyártmány? típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Calibra felni... Köszi srácok a véleményeket, emésztenem kell a dolgokat. Lipi is elbizonytalanított (szerencsére), úgyhogy még forognak a kerekek. Nekem mondjuk a cult/clean tuning irányzat nagyon tetszik, nyilván ebben az esetben szó nem lenne ilyenről több okból sem. Talán ezért jut eszembe régi kiadású, stílusú gyári felniket számításba venni... :D Ha valaki tud linkelni olyan fotót, amin G van ezzel a Calibra felnivel, azt hálám örökké a sírig üldözi. Az eredeti bejegyzésben linkelt sötétkék G sedan nem ér... :lol: Jó lenne látni hogy is mutatna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 A 17-es is tud komolyan kinézni: Csak ez a gumi (195/40/17) már nem váltóméret. De gyanítom nem nagyon járkál ő se Pesten ilyen alacsony gumikkal és 8 centis ültetéssel :lol: Hátezaztánnagyongyönyörűségesenszépségesszépségfelni! AMG felni Opelen! Tud valamit a srác! Tudom, beteg vagyok hogy tetszik, de legalább nem fertőző... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 milyen 17es? 7.5 széles? gyártmány? típus? Még nem tudok,akarok mondani semmit,úgy volt,hogy péntek,de valami okból elmaradt :lol: .Talán kedd-szerda... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Sziasztok! Használ valaki közületek ilyesforma kiállású 15 collos felnit?: Sötétkék autón hogy mutat? Szia! Pont egy hete vettem szürkéskékre az első fajtából egy garnitúrát. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Még csak mellé van állítva, de 1-2 hét múlva rajta lesz. Nekem nagyon tetszik. Persze elfogult vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Szia! Pont egy hete vettem szürkéskékre az első fajtából egy garnitúrát. Még csak mellé van állítva, de 1-2 hét múlva rajta lesz. Nekem nagyon tetszik. Persze elfogult vagyok.... jól néz ki nagyon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 jól néz ki nagyon! :lol: Köszönöm szépen! :D Majd ha felkerülnek egyből teszek fel képet! A hátsó dobfékemet akarom még megcsinálni, már megrendeltem a festéket de várni kell rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszönöm szépen! :D Majd ha felkerülnek egyből teszek fel képet! A hátsó dobfékemet akarom még megcsinálni, már megrendeltem a festéket de várni kell rá. várjuk a képeket. Én még egyenlőre várok a felnivel mert lehet még nincs vége a télnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 várjuk a képeket. Én még egyenlőre várok a felnivel mert lehet még nincs vége a télnek. :D Én kedd-szerda hajítom fel őket,nem érdekel a hideg,elüldözöm. :lol: Ui.:képpel ne idézz,tudod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 várjuk a képeket. Én még egyenlőre várok a felnivel mert lehet még nincs vége a télnek. :D én is kíváncsi vagyok, de én sem teszem még fel. sajnos itt pár napja még szakadt a hó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszönöm szépen! :D Majd ha felkerülnek egyből teszek fel képet! A hátsó dobfékemet akarom még megcsinálni, már megrendeltem a festéket de várni kell rá. remélem fekete lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 remélem fekete lesz... Azt volt az elképzelésem, hogy a lehető legjobban beleolvadjon a környezetbe. Ezért sötét szürke, pontosan antracit színű lesz, pont mint a felnim belseje. Remélem így lesz a legszolidabb megjelenése. Feketére gondoltam először, de úgy ítéltem meg, hogy az autó szürke, felni polír/anracit, dob belseje meg kitudja. Szóval hogy a legkevesebb szín legyen a végére. Rövidesen kiderül, jól döntöttem-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszönöm szépen! :D Majd ha felkerülnek egyből teszek fel képet! A hátsó dobfékemet akarom még megcsinálni, már megrendeltem a festéket de várni kell rá. Na azt még nekem is festeni kell majd mielőtt felteszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Na azt még nekem is festeni kell majd mielőtt felteszem. Drótkorongozás, rozsdamarozás, alapozás, és 2-3 réteg festék...., különben hamar lejön. A folyamatról is igyekszek képeket készíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Drótkorongozás, rozsdamarozás, alapozás, és 2-3 réteg festék...., különben hamar lejön. A folyamatról is igyekszek képeket készíteni. jöhet az is.. Csak még azt nem tudom, hogy milyen színűvel fessem le.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hátezaztánnagyongyönyörűségesenszépségesszépségfelni! AMG felni Opelen! Tud valamit a srác! Tudom, beteg vagyok hogy tetszik, de legalább nem fertőző... :D Hát sztem meg borzalmas. :lol: A felnivel önmagában semmi baj sincs, meg az autóval sem, csak sztem nem illenek össze. Merci felni Mercire való. De különbözőek vagyunk, hálistennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ... De különbözőek vagyunk, hálistennek. Bizony, ettől szép az élet, hogy mindenkinek más tetszik. Milyen szívás lenne, ha pl. mi fórumos csókák egy nőtípusra izgulnánk... A csaj kikészülne, meg mi is a vetélkedéstől. :D Vagy minden G egyforma papucsokon gurulna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Vagy minden G egyforma papucsokon gurulna... Na, az lenne az igazán borzasztó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Örömmel tudatom Veletek, hogy a Calibra felni terve elvetélt, ilyet sikerült venni családon belüli áron. FELNI Na most vigyor van! :D Lipi! Köszönöm az ajánlatod, viszont ez kihagyhatatlan vétel volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Örömmel tudatom Veletek, hogy a Calibra felni terve elvetélt, ilyet sikerült venni családon belüli áron. FELNI Na most vigyor van! :D Lipi! Köszönöm az ajánlatod, viszont ez kihagyhatatlan vétel volt! Gratulálok! Ez hasonlít a Dezent V-re. Első körben olyat akartam. De SLine lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Örömmel tudatom Veletek, hogy a Calibra felni terve elvetélt, ilyet sikerült venni családon belüli áron. http://kepfeltoltes.hu/view/110307/mak_spi...ltoltes.hu_.jpg Na most vigyor van! :lol: Lipi! Köszönöm az ajánlatod, viszont ez kihagyhatatlan vétel volt! Ez határozottan jobban néz ki. Gratula :D Mennyiért sikerült megszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts