Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Itt 7×17-est írnak. Mondjuk ez hihetőbb!Te hogy állsz már a felnikkel,nem raktad még fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Mondjuk ez hihetőbb!Te hogy állsz már a felnikkel,nem raktad még fel? Még nem. De minden nap nézegetem a garázsban. :D Majd ha fent lesz, dobok róla képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Honap ilyen felnit lesek meg. A srác lóg nekem,nem kicsi pénzel,és ezt ajánlotta törlesztésnek.Egy éve vette a D corsáját,talán 10000km-t mentek a kerekek. Felpróbálom,majd kiderül. :D Szerintem is 7" széles, de ezen a Racing Bazáros képen is (csak el lett írva), mert a 215-ös gumi nem így állna egy 8.5" széles felnin, hanem kifeszülne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Szerintem is 7" széles, de ezen a Racing Bazáros képen is (csak el lett írva), mert a 215-ös gumi nem így állna egy 8.5" széles felnin, hanem kifeszülne. Ez is igaz. :D Amúgy szerintem jól néz ki. Én is akartam volna egy 17-est mert a gumicsere aktuálissá vált, aztán a vége az lett, hogy a régi felnit eladtam, az újnak az árát meg inkább félreteszem az új személygépjárműre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Remélem, azért aki 17-es felnit választ, nem kínai használtgumit rak fel rá, meg úgy általában, nem használt gumit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Mondjuk ez hihetőbb!Te hogy állsz már a felnikkel,nem raktad még fel? Én csütörtökön felrakatom! már nem bírom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Én csütörtökön felrakatom! már nem bírom.... :lol: Helyes,aztán képet kérek :D Megnéztem ma a kerekeket,hát a gumik mind a négy kuka!Hülye gyerek szétforgatta,meg fékezte őket.Ugy hogy nem lett biznic. :D 140E-be meg nem számolom be neki adósságba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Remélem, azért aki 17-es felnit választ, nem kínai használtgumit rak fel rá, meg úgy általában, nem használt gumit... :D Miért ne raknék rá használtat?Ha erre van pénzem :lol: .Tudom honnan van,megbízható.És nem kínai. De szerintem ezt döntse el mindenki maga!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Miért ne raknék rá használtat?Ha erre van pénzem :D .Tudom honnan van,megbízható.És nem kínai. De szerintem ezt döntse el mindenki maga!! Jah inkább egy MEGBÍZHATÓ helyről származó használt, mint a kinai!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Jah inkább egy MEGBÍZHATÓ helyről származó használt, mint a kinai!! No meg miért ne lehetne használt, ha nem 10 éves és nem 2mm-es a minta? A legtöbben tudtommal használt gumikkal autóznak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Néztem téligumis, hóban vezetős videókat. Abban mondta az ember, hogy a téli garnitúrát érdemes évente centíroztatni, mert az nehezebb, vastagabb szerkezetű. Én azt hittem a nyárit is, főleg hogy az többet fut általában. Ti mindig centíroztattok, minden cserénél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Miért ne raknék rá használtat?Ha erre van pénzem :D .Tudom honnan van,megbízható.És nem kínai. De szerintem ezt döntse el mindenki maga!! Azért írtam, mert sok elrettentő példát látni a parkolókban: egyébként szép felni, rajta lefoszlott, gagyi gumi. Mondjuk egy 215-ös lepattant gumi, meg vízfilm az úton nem jó párosítás. A biztos helyről (ismerőstől) származó, jó profilú használt, de nem gagyi azért más tészta. Viszont csak úgy beesve egy gumishoz én nem mernék megvenni pl. egy 17-es, nem forgásirányos gumit, amit az egyik irányba már jól megfékezgetett egy 5-ös Bömös. De persze, mindenki maga dönt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Néztem téligumis, hóban vezetős videókat. Abban mondta az ember, hogy a téli garnitúrát érdemes évente centíroztatni, mert az nehezebb, vastagabb szerkezetű. Én azt hittem a nyárit is, főleg hogy az többet fut általában. Ti mindig centíroztattok, minden cserénél? Én csak minden 2. nál Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Jah inkább egy MEGBÍZHATÓ helyről származó használt, mint a kinai!! Használt kínait biztos nem vennék. Most Dunlop van 2008-asok, 5mm mintával. Szerintem nem lesz gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 BBS Lájk! Ez nagyon kéne!! A dobfék sem kacsintana ki annyira mögüle... Valaki nem akarja megvenni, és pár hét múlva átveszem tőle?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Néztem téligumis, hóban vezetős videókat. Abban mondta az ember, hogy a téli garnitúrát érdemes évente centíroztatni, mert az nehezebb, vastagabb szerkezetű. Én azt hittem a nyárit is, főleg hogy az többet fut általában. Ti mindig centíroztattok, minden cserénél? Ha gumit cserélek a felnin, akkor automatikusan centírozzák, nem is kell szólni. Amúgy, ha felnivel együtt cserélgetem a kereket, nem szoktam centíroztatni, csak ha érzem hogy ráz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 BBS Lájk! Ez nagyon kéne!! A dobfék sem kacsintana ki annyira mögüle... Valaki nem akarja megvenni, és pár hét múlva átveszem tőle?:lol: Kicsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 BBS Lájk! Ez nagyon kéne!! A dobfék sem kacsintana ki annyira mögüle... Valaki nem akarja megvenni, és pár hét múlva átveszem tőle?:D Ha drágábban átveszed, lehet róla szó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Kicsi :D Kicsi pénz, kicsi kerék... Amúgy 17" jobban tetszene, de a 65 póniló sztem nem annyira szeretné... Grofbandi: Uzsorafelni?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Grofbandi: Uzsorafelni?:D Itt a másik uzsorás: Lipi-G "140E-be meg nem számolom be neki adósságba..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sziasztok! Néztem téligumis, hóban vezetős videókat. Abban mondta az ember, hogy a téli garnitúrát érdemes évente centíroztatni, mert az nehezebb, vastagabb szerkezetű. Én azt hittem a nyárit is, főleg hogy az többet fut általában. Ti mindig centíroztattok, minden cserénél? Én minden szezon kezdetén centíroztatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Én minden szezon kezdetén centíroztatom. Én is centíroztatom minden felrakásnál. Ahova én hordom ott 3000 Ft a 4 db kicentírozott és átcserélt felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 15-ös alufelnin milyen méretű gumi mutatna jó, és melyik lenne a legcélszerűbb méret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 15-ös alufelnin milyen méretű gumi mutatna jó, és melyik lenne a legcélszerűbb méret? 195/60 R15 ill. 185/65 R15 Ezek leginkább az utóbbi kritériumnak felelnek meg. Vagy a váltóméretek csak ne ess túlzásba. Már a 205 széles is érezhetően visszafogna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 15-ös alufelnin milyen méretű gumi mutatna jó, és melyik lenne a legcélszerűbb méret? Nem célszerű eltérni nagyon a gyári mérettől, így 195/60R15. A kinézet az egy más kérdés. A 15"-on a 195/50R15 vagy kisebb mutatna jól, az viszont nagyon kicsi átmérőben erre az autóra. Igazából ha adott a 15" akkor nincs sok varia, 185/65, 195/60 vagy esetleg még a 205/55 és 205/60 határesetként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts